- Poruka
- 1.947
jedini aspekt je da odes pre 35...sve posle je go q.Masa ljudi ode za inostranstvo i ne zna da li ima aspekte za zivot u i inostranstvu.
Ako zelis i mozes da dobijes vizu, ti ces otici. Na tome treba raditi, uciti jezik, nostrifikovati diplomu itd. To je proces i potrebna je odluka, prilika i vreme.
Pozdrav iz EU.
odluka se donosi preko kolena, cim cizeliras sa nostrifikacijama, jezikom, raspitivanjem gde i kako, cekas pravi trenutak, bices ucauren za nekoliko godina kao zapadnjaci sto su koji rade dosadan kancelarijski posao. krenes na blitz krieg i molis boga da imas srece da nadjes na normalnog poslodavca. sve ostalo posle zavisi od tebe koliko si ambivalentan i snalazljiv, jezik se uci najbolje na licu mesta, sposobnost takodje dokazujes na licu mesta i ako nesto znas da radis nostrifikacija je u dosta slucajeva nebitna ili manje znacajna.
najvazniji aspekt je da prvo vreme ne padnes na njihove seljacke testove, dal volis da nes ukrades, dal volis da opanjakavas iza ledja i slicne gluposti a to rade jer svakog dosljaka tretiraju kao nizu rasu. kada postignes taj stupanj da znas da im trebas, onda im treba pomerati doope i koristiti sve stecene kontakte samo da svoju goozicu najbolje prodao. tek onda vidis sa kojim jadnicima imas posla, a zbog toga si odavde i pobegao.
svet je jedan i isti q gde god da odes.

ste od velike pomoći.Svasta sam nesto uspela zahvaljujuci Vasim postovima da odgonetnem iz svpoje natalne medjutim ovo je tema kod koje sam zapela .Da li mi iko od Vas moze odgonetnuti "inostranstvo " i kako da tumacim ovu punu 9 i 4 kucu ???
Hvala najlepše ,predivni ste .Ne nije prostitucija