Zivot u inostranstvu u horoskopu

Nije bas da sam zaludjena horoskopom, vise ga gledam kao zabavu. Taj koncept percepcije sebe kao bica, koje zavisi od aspekata, mi se ne svidja. Kad sam bila bas klinka, baktala sam se time. Zato se secam svojih polozaja planeta i da, ima tu istine. Saturn u skorpiji u devetoj kuci. Posto sam podznak vodolija, oba vladara podznaka ukazuju na zivot u inostranstvu, taj Saturn u devetoj kuci, koja pocinje Vagom, a zavrsava Skorpijom, a Uran u Strelcu u jedanaestoj kuci. Jupiter u konjukciji sa Uranom, takodje u Strelcu u 11.kuci. Kako mi je Venera u 4.kuci, dom mi je uvek u srcu, mnogo ga volim, Srbiju isto. Oduvek sam znala da cu ziveti vani. Mentalitet palanke me je jezio, ali sam vise zsmisljala to kao cesta putovanja i povremeni zivot vani.. Nagovestaj je bila sklonost ka stranim jezicima, valjda zbog Venere i Meseca u petoj kuci u Blizancima.
Bila sam 2 puta kod 2 razlicita astrologa i opisase me kao neku bludnicu, nestalnu osobu, sklonu prevarama. Potpuna budalastina. Moja energija je brza, vrcava, radoznalost imam... Komunikacija sa partnerom mi je vazna, intelekt jako!
Nisu mi tu bas mnoge stvari potrefili.
Eto.. Pozdrav 🍀❤️

Nije bas da sam zaludjena horoskopom, vise ga gledam kao zabavu. Taj koncept percepcije sebe kao bica, koje zavisi od aspekata, mi se ne svidja. Kad sam bila bas klinka, baktala sam se time. Zato se secam svojih polozaja planeta i da, ima tu istine. Saturn u skorpiji u devetoj kuci. Posto sam podznak vodolija, oba vladara podznaka ukazuju na zivot u inostranstvu, taj Saturn u devetoj kuci, koja pocinje Vagom, a zavrsava Skorpijom, a Uran u Strelcu u jedanaestoj kuci. Jupiter u konjukciji sa Uranom, takodje u Strelcu u 11.kuci. Kako mi je Venera u 4.kuci, dom mi je uvek u srcu, mnogo ga volim, Srbiju isto. Oduvek sam znala da cu ziveti vani. Mentalitet palanke me je jezio, ali sam vise zsmisljala to kao cesta putovanja i povremeni zivot vani.. Nagovestaj je bila sklonost ka stranim jezicima, valjda zbog Venere i Meseca u petoj kuci u Blizancima.
Bila sam 2 puta kod 2 razlicita astrologa i opisase me kao neku bludnicu, nestalnu osobu, sklonu prevarama. Potpuna budalastina. Moja energija je brza, vrcava, radoznalost imam... Komunikacija sa partnerom mi je vazna, intelekt jako!
Eto.. Pozdrav 🍀❤️
Kad odeš kod prevaranta i kaže ti da si prevarant, plus bludnica...

Sad videh gresku u pisanju. Vladar Venere je u 4.kuci, a Venera u petoj.
PA nisu bas neki prevaranti..
Jedan je renomiran bas.
Kad sam otvoreno rekla da ovo veze samnom nema, te da ne bih u zivotu legla sa nekim bez ogromne hemije, ljubavi, duzeg poznavanja, puno razgovora, onda krece ono pravdanje..
PA da, eto ti si visi tip, sta god to znacilo, eto i taj Saturn u Skorpiji u 9.kuci govori koliko ti je bitna filozogija, religija..
Ma 'ajde..
Meni je horoskop zabava, a to redovno pracenje tranzita i poredjenje sa natalom mi nekad kod ljudi, koji se time bave ili interesuju kao klijenti, izgleda kao vid opsesivne kompulzije. Mora da zna sta ga ceka, mora se upravljati prema tim tranzitima, kad mu ne idu na ruku planete, on postaje uznemiren, on vec zivi tu ne volju, koji vidi u planetama..
Ja taj tip nisam.
Sebe ne percipiram kao listic na grani, koji svaki jaci vetar losih tranzita moze oduvati.. A tako ljudi sebe cesto percipiraji, koji to zaludjenicki prate.
SAD je trenutak za sve. Za budjenje, preispitivanje, nove pocetke, stara ili nova prijateljstva i ljubavi, za otpustanje i primanje...uvek je SADA pravi trenutak za sve.
Ti astrolozi imaju lose brakove, teske lomove zivotne, promasaje, a da je bas tako sve, kako u horoskopu pise, onda bi ti astrolozi prvi imali kljuceve Univerzuma u svojim rukama i svi Putevi bi im bili srecni i sve potrefili u pravom momentu. A nije tako!
Tako da.. Jacanje intuicije, samoispitivanje, tihovanje, drzati um i srce otvorenim...
A ne - zivot od tranzita do tranzita.

Eto.. Pozdrav 🍀❤️
Vodolija ima dva vladara samo u nelogičnoj verziji astrologije,a nju upravo propagiraju takvi koji su ti gledali kartu tako nekvalitetno.
Zaključak :
prevarantska astrologija rađa prevarantske astrologe

Zakljucak.
Ne cekam savet da mi iko kaze kako da zivim, pa ni astrolog, pa sve da je najbolji.
Kad citam komentare ljudi tipa, meni Saturn trsnzitira kroz prvo polje praveci kvadrat sa.... Uhvati me neka nervoza..
Ljudi sebi utuve u glavu takve stvari. Kako ce tako ziveti, nije mi jasno. Znas koliko me brine sta mi kroz sta tranzitira i pravi kvadrat i opoziciju? Isto koliko me brinu izbori u Kongou.

Zakljucak.
Ne cekam savet da mi iko kaze kako da zivim, pa ni astrolog, pa sve da je najbolji.
Kad citam komentare ljudi tipa, meni Saturn trsnzitira kroz prvo polje praveci kvadrat sa.... Uhvati me neka nervoza..
Ljudi sebi utuve u glavu takve stvari. Kako ce tako ziveti, nije mi jasno. Znas koliko me brine sta mi kroz sta tranzitira i pravi kvadrat i opoziciju? Isto koliko me brinu izbori u Kongou.
To je zdrav stav.Naravno da treba da živimo po svom rezonu,osjećaju,kakogod.A kad je pravi,astrolog neće ni da pokuša da uči nekog kako da živi.Njegovo je da kaže šta vidi za naredni period,a na klijentu je da razmisli o tom što je čuo.Sve drugo kvari taj odnos među njima.

Imam jaku IX kuću (3 planete na po 2 stepena jedna od druge, od toga 2 lične i nijedna nema nijedan nategrnut aspekt, čak ni inkonjunkciju ili semisekstil) i živeo sam u Severnoj Americi, Evropi (više zemalja, ne računajući Srbiju u kojoj sam rođen) i Aziji više decenija, proputovao sam ta tri kontinenta mimo tih zemalja u kojima sma živeo. Nažalost, još nisam bio u Južnoj Americi, Africi i Okeaniji (želeo bih).

Sad sam u Srbiji već sedmu godinu (putovao sam samo u 3 evropske zemlje na po mesec dana za tih 6 i po godina) i neprirodno mi je, naročito od početka koronamanije.

Još nisam smislio kako da iskoristim jednu od tih planeta u IX kući koja je vladar II da napravim pare, posbeno s obzirom na prirodu tog vladara (difuzan, neuhvatljiv). Mada, iskreno, uvek je lakše dobiti pare od stranaca nego od sunarodnika.

Imam jaku IX kuću (3 planete na po 2 stepena jedna od druge, od toga 2 lične i nijedna nema nijedan nategrnut aspekt, čak ni inkonjunkciju ili semisekstil) i živeo sam u Severnoj Americi, Evropi (više zemalja, ne računajući Srbiju u kojoj sam rođen) i Aziji više decenija, proputovao sam ta tri kontinenta mimo tih zemalja u kojima sma živeo. Nažalost, još nisam bio u Južnoj Americi, Africi i Okeaniji (želeo bih).

Sad sam u Srbiji već sedmu godinu (putovao sam samo u 3 evropske zemlje na po mesec dana za tih 6 i po godina) i neprirodno mi je, naročito od početka koronamanije.

Još nisam smislio kako da iskoristim jednu od tih planeta u IX kući koja je vladar II da napravim pare, posbeno s obzirom na prirodu tog vladara (difuzan, neuhvatljiv). Mada, iskreno, uvek je lakše dobiti pare od stranaca nego od sunarodnika.
Postavi natal.Nekima može da bude zanimljiv kao primjer natala rođenog putnika na daljine.😉

Postavi natal.Nekima može da bude zanimljiv kao primjer natala rođenog putnika na daljine.😉
What's in it for me? :per:

Mis'im: kad bi mi neko dao validan savet kako da se iselim u Portugal ili kako da od Neptuna vladara II u IX u Škorpiji, dela stelijuma u IX i sa sekstilom s Plutonom u VIII napravim bogatstvo u npr parfemima (jer nafta i prekookeanski saobraćaj me ne zanimaju a za film je verovatno kasno da počinjem sad), pa i da postavim.

Ovako... zašto da neko zna sve o meni čim baci pogled na natalnu kartu a da ja ništa time ne dobijem?

What's in it for me? :per:

Mis'im: kad bi mi neko dao validan savet kako da se iselim u Portugal ili kako da od Neptuna vladara II u IX u Škorpiji, dela stelijuma u IX i sa sekstilom s Plutonom u VIII napravim bogatstvo u npr parfemima (jer nafta i prekookeanski saobraćaj me ne zanimaju a za film je verovatno kasno da počinjem sad), pa i da postavim.

Ovako... zašto da neko zna sve o meni čim baci pogled na natalnu kartu a da ja ništa time ne dobijem?
Jaooo... Cuj - "da zna sve o meni" !
Pa ti ljudi, renomirani astrolozi, da znaju toliko, ne bi se sami razvodili, bili loseg materijalnog stanja itd...
Ljudi zive zivote bez astrologije. Neko ode u inostranstvo, a nije pratio zvezde da mu kazu kad ce to da mu se namesti prilika.
Horoskop je zabava.

Pa ti ljudi, renomirani astrolozi, da znaju toliko, ne bi se sami razvodili, bili loseg materijalnog stanja itd...
Ljudi zive zivote bez astrologije. Neko ode u inostranstvo, a nije pratio zvezde da mu kazu kad ce to da mu se namesti prilika.
Horoskop je zabava.

Svašta, stvarno. To što ti nešto ne znaš ne znači da ja kao astrolog neću da znam kad pogledam tvoju natalnu kartu.

I baš zato i ne želim da može da je vidi bilo ko, jer ima i zlonamernih koji se razumeju u astrologiju. Manje od dobronamernih, ali ih ima. Ima i dosta sujetnih, koji zato postaju zlonamerni.

A ti slobodno kači svoju kartu, tvoja stvar.

Svašta, stvarno. To što ti nešto ne znaš ne znači da ja kao astrolog neću da znam kad pogledam tvoju natalnu kartu.

I baš zato i ne želim da može da je vidi bilo ko, jer ima i zlonamernih koji se razumeju u astrologiju. Manje od dobronamernih, ali ih ima. Ima i dosta sujetnih, koji zato postaju zlonamerni.

Ja sam moju, koju sam imala na mejlu od Kepler Instituta, izbrisala .
Zali Boze vremena kad se time zamajavah..
Zelim ti puno vere u sopstvene snage
Veliki pozdrav 👋

Ja sam moju, koju sam imala na mejlu od Kepler Instituta, izbrisala .
Zali Boze vremena kad se time zamajavah..
Zelim ti puno vere u sopstvene snage
Veliki pozdrav 👋

Svako može sam da svoju kartu napravi i analizira, treba mu samo godina-dve ozbiljnog učenja. :per:

A vidim ti si neka bivša amaterka, tj ljubiteljka, a sad skeptičarka. Kul. Samo šta ćeš onda ovde? Da se ubeđuješ i raspravljaš? Nemoj, dete, to, ne treba ti...

Može li neki znalac da mi baci poged da vidi šta bi mi odgovaralo od inostranstva?

Prilozi

• natalna15-15.jpg
    natalna15-15.jpg
    96 KB · Pregleda: 6
Horoskop je zabava.
Далеко је то од забаве.За оне који прелистају које озбиљно штиво,а има их ко воли да тражи.
А у тој "институцији" коју поменусте у вашем јављању нећете наћи правих астролошких штива нити знања,сходно томе.

Е ово је истина.Злонамјерни и разумијевање астрологије.Додуше,ако имаш било шта с "Кеплером",тешко да си изашао/изашла отуд с неком способношћу да снимиш такву,конкретно, злонамјерну душу у нечијем наталу.Тамо имају могуће,као једини орјентир чувени Мјесец у Шкорпији,али даље од тог тешко да су стигли.
Ја сам конкретно јуче добио на увид натал особе која је поновила кривично дјело(и осуђена) а да нигдје нема тог Мјесеца у Шкорпији,чак ниједне планете тамо нема.А ни Асц није ♏.

Poslednja izmena:
Eto.. Pozdrav 🍀❤️
A gdje vam se nalazi Merkur?
Ti "astrolozi" koji vam tumačiše naopako su smetnuli s uma tog malenog perifernog i inferiornog Merkura koji upravo u znaku i polju i aspektima opisuje vas kao osobu.
E sad,sigurno se pitate zašto Merkur a ne nešto drugo?Otkrivati tajnu neću,samo demonstriram drigačiji koncept tradicionalne astrologije koja bolje zna da zaviri u dušu osobe od raznih papaka sa "Keplera" kog tako neznalački cijene mnoge neznalice astrologije na ovom forumu.Da ih ne nabrajam.
Javiće se već😂

A gdje vam se nalazi Merkur?
Ti "astrolozi" koji vam tumačiše naopako su smetnuli s uma tog malenog perifernog i inferiornog Merkura koji upravo u znaku i polju i aspektima opisuje vas kao osobu.
E sad,sigurno se pitate zašto Merkur a ne nešto drugo?Otkrivati tajnu neću,samo demonstriram drigačiji koncept tradicionalne astrologije koja bolje zna da zaviri u dušu osobe od raznih papaka sa "Keplera" kog tako neznalački cijene mnoge neznalice astrologije na ovom forumu.Da ih ne nabrajam.
Javiće se već😂
Merkur je u Biku u trecoj kuci, sa preseljenjem je sad u cetvrtoj, on je vladalac pete kuce, u kojoj je sad sa preseljenjem Venera.
E sad znate bas sve o meni 😂😂😂

E ovo je za mene (iako se godinama bavim astrologijom,ali očigledno nekim njenim zaostalim pravcem) baš novost.To ste naučili na "Kepleru"?
Nisam ja isla na Kepler, ali da... Rece mi da se preseljenjem pomeraju planete.
Kao sto vidite, ne bavim se time uopste, ni amaterski cak.

Ne vidim nikakvu poentu u tome.
Ne mora neko da me tumaci kao osobu, da bih znala ko sam. Ako u tridesetim ne znam ko sam, vec ne neko tumaci.. Dalje, ne razumem kako to neko da povede racuna o stomaku, povredama, mogucim prehladama, kicmi! Covek brine o sebi svaki dan, a puno stvari se prosto desi... Samo te tako nesto moze uplasiti, a nista mi ne znaci "upozorenje"..
Sto se posla tice, uglavnom ista rutina..
Ljubav, tek tu mi nije jasno sta ce mi horoskop. Ljudi se razvode iako imaju lepe aspekte, ili opstaju iako imaju napete aspekte... Puno toga moze ovako, a moze i onako.
Cemu to, pitam se. Toliko ucenje o tome, da bi nagadjao covek kako nesto moze da, protekne. Prosto me ne zanima. Zivim zivot najbolje sto mogu. Da mogu bolje, vec bih volje zivela.
Pisem ovo bez malicioznosti ili zelje da Vas rad unizim.
Svako dobro Vam zelim.

Vi ste ovo savršeno racionalno objasnili.I njesam ni pomislio da želite da me unizite,vi naprosto imate svoj stav o astrološkom učenju.Za mene astrologija i dalje jeste fascinacija.I volim je i plašim je se.I obzirom na količinu naive s kojom sam rođen,godinama mi pomaže da bolje razumijem sebe i druge.Ima mi smisla,ukratko.Koristi mi kako za razgraničavanje moje slike o drugima u odnosu na ono kakvim se obično predstavljaju,tako i za predikcije.
Mislim da će sve više biti razočaranih u astrologiju transsaturna jer prosto je ljudima urođeno da ih zanima budućnost,a transsaturnovski model nema moć za predikcije.Ne uopšte onu fatalističku moć kako to smatraju protivnici tradicije,prosto transsaturnovskoj astrologiji fali suštinska moć svakodnevne astrologije.
"Oću li zaraditi od sadnje pšenice/lubenica/paradajza ?", "Mogu li vjerovati svom partneru u poslu?","Kako stvarno izgleda djevojka/momak s kojom/kojim se dopisujem?" itd
Astrologija je dovoljna samo za to.A ona je još puno više od datih primjera.Samo ako je čista,ili tačna.
Ovo što se svijetu zadnjih 100-150 godina prodaje kao astrologija ,nažalost, jeste sve drugo,samo ne to.

Zasto bi ikoga zanimala buducnost?
Da postoji nacin da se zaviri u buducnost, ne bih volela nista da znam? Koja je svrha zivota onda, ako je sve predodredjeno i sta je sa slobodnom voljom?

Ako ce biti lepo, to sto je neko rekao o buducnosti, pa super, a sta ako nije lepo - da li zaista nece biti lepo zato sto sam ja vec poverovala u to da ce tako biti, kako je najavljeno, ili je to neminovnost? Moc (auto)sugestije je OGOMNA. Reci labilnoj osobi ranjive psihe ili osobi koju muci nisko samopouzdanje, da ce nesto biti lose, je, prema mom misljenju, vrlo opasno.
Da li ste Vi sigurni da ste sve dobro rastumacili?
Da li svi ljudi, koji trguju uspesno psenicom, idu kod astrologa? Da li ljudi mogu uspesno da zaradjuju bez astrologije? Mogu.

Da li mozete sebi izabrati prijatelja na osnovu natala? Pa ja imam genijalne prijatelje. Stekla sam ih u detinjstvu, a da nista nisam znala o astrologiji. Prosto smo se poklopili. Za to mi ne treba neciji natal valjda.
Sta biste Vi rekli za zenu sa Venerom i Mesecom u Blizancima u petoj kuci? Jos u opoziciji sa Uranom?
Verovatno " jadna kuca, u kojoj sam ja snaja".
Srecom te znam ko sam.

Mozda gresim, ali cini mi se da vecina ljudi, koji su toliko poneseni astrologijom, imaju problem sa samopouzdanjem i zato su nesigurni u sopstvene odluke i procene, pa im treba neka potvrda od spolja.

Back