Nije bas da sam zaludjena horoskopom, vise ga gledam kao zabavu. Taj koncept percepcije sebe kao bica, koje zavisi od aspekata, mi se ne svidja. Kad sam bila bas klinka, baktala sam se time. Zato se secam svojih polozaja planeta i da, ima tu istine. Saturn u skorpiji u devetoj kuci. Posto sam podznak vodolija, oba vladara podznaka ukazuju na zivot u inostranstvu, taj Saturn u devetoj kuci, koja pocinje Vagom, a zavrsava Skorpijom, a Uran u Strelcu u jedanaestoj kuci. Jupiter u konjukciji sa Uranom, takodje u Strelcu u 11.kuci. Kako mi je Venera u 4.kuci, dom mi je uvek u srcu, mnogo ga volim, Srbiju isto. Oduvek sam znala da cu ziveti vani. Mentalitet palanke me je jezio, ali sam vise zsmisljala to kao cesta putovanja i povremeni zivot vani.. Nagovestaj je bila sklonost ka stranim jezicima, valjda zbog Venere i Meseca u petoj kuci u Blizancima.
Bila sam 2 puta kod 2 razlicita astrologa i opisase me kao neku bludnicu, nestalnu osobu, sklonu prevarama. Potpuna budalastina. Moja energija je brza, vrcava, radoznalost imam... Komunikacija sa partnerom mi je vazna, intelekt jako!
Nisu mi tu bas mnoge stvari potrefili.
Eto.. Pozdrav

Bila sam 2 puta kod 2 razlicita astrologa i opisase me kao neku bludnicu, nestalnu osobu, sklonu prevarama. Potpuna budalastina. Moja energija je brza, vrcava, radoznalost imam... Komunikacija sa partnerom mi je vazna, intelekt jako!
Nisu mi tu bas mnoge stvari potrefili.
Eto.. Pozdrav