Svjetlanaa
Poznat
- Poruka
- 8.052
'Svemir ima smisla samo kad znaš da negde postoji drugo biće s polovinom tvoje duše. I da ćete se
na kraju naći. I prepoznati.
Sve počinje bez bilo kakvog znaka. Iznenada i
naglo. I moramo biti spremni, to instinkt uradi sam.
Prvi korak pravimo bez razmišljanja, drugi nije više
u našoj kontroli.
Videla sam osmeh iza tvog strogog lica, videla
sam ti snove i pomislila da želim da sanjam sa tobom. Videla sam ti rane i poželela da budem tvoj
melem, da budem tvoja bela košulja za nastup. Htela sam svima da kažem glasno, besramno, da sam te
videla i prepoznala. Bio si otkinuti deo moje duše.
Zašto bismo ćutali o onom najlepšem u nama, potiskivali ga, gušili dok ne umre. Nisam ja ubica ljubavi. Možda sam nesmotrena, verujem instinktu. Ali
ne postoji ništa bez rizika? Ili postoji? Naravno, samo u ljubavi se ne može izgubiti ništa, tu nema prostora za pobedu. Osim možda umor...
Umorna sam.
Umorna sam od ovog grada i ljudi u njemu''
na kraju naći. I prepoznati.
Sve počinje bez bilo kakvog znaka. Iznenada i
naglo. I moramo biti spremni, to instinkt uradi sam.
Prvi korak pravimo bez razmišljanja, drugi nije više
u našoj kontroli.
Videla sam osmeh iza tvog strogog lica, videla
sam ti snove i pomislila da želim da sanjam sa tobom. Videla sam ti rane i poželela da budem tvoj
melem, da budem tvoja bela košulja za nastup. Htela sam svima da kažem glasno, besramno, da sam te
videla i prepoznala. Bio si otkinuti deo moje duše.
Zašto bismo ćutali o onom najlepšem u nama, potiskivali ga, gušili dok ne umre. Nisam ja ubica ljubavi. Možda sam nesmotrena, verujem instinktu. Ali
ne postoji ništa bez rizika? Ili postoji? Naravno, samo u ljubavi se ne može izgubiti ništa, tu nema prostora za pobedu. Osim možda umor...
Umorna sam.
Umorna sam od ovog grada i ljudi u njemu''