Не, није у рату. Није никоме објавила рат. Санкције не утичу на живот грађана.Znači Rusija nije u ratu, nije pod sankcijama, niko nije otišao iz nje u drugu zemlju?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, није у рату. Није никоме објавила рат. Санкције не утичу на живот грађана.Znači Rusija nije u ratu, nije pod sankcijama, niko nije otišao iz nje u drugu zemlju?
Ok.Не, није у рату. Није никоме објавила рат. Санкције не утичу на живот грађана.
Uuu tostiran leb i lepa salama...pa ovo je previše dobro za njih.Мени их је жао и у то име од мене за њих:
Pogledajte prilog 1254650
Наравно да није троловање ако је мишљење аргументовано. Ко од вас живи или је живео бар годину дана у Русији?Zašto je trolovanje pisati svoje mišljenje?
Čemu uvlačenje drugih forumaša?
Ne razumem.
možeš da se poslužiš i alatom promene teme ali to ne radi na meni,Оно што је евидентно је да је лоше у твојој глави.
А ко сте то ви? Себи персираш или говориш о подстанару у глави?možeš da se poslužiš i alatom promene teme ali to ne radi na meni,
nego nekomentarisa šta sam napisao?
a to je da je već dosadio pozitivan marketing ruske države za koji nismo zainteresovani
Наравно да није троловање ако је мишљење аргументовано. Ко од вас живи или је живео бар годину дана у Русији?
Која си ти сморчина! Он је преко фирме а човека интересује оно што ја знам, како доћи и живети у Русији, процедура, папири, услови!Sad ozbiljno - Vojvodo, ovaj čovek je dugo u Rusiji.
https://forum.krstarica.com/members/trust-no-one.117749/
Prilično je objektivan. Zx je odavno priznao da je stranački aktivista, pa je navikao da se gađa sendvičima.
Dakle Trust je na istoku, tamo su i plate bolje. Jedino što je baš hladno, ali to je Rusija, šta ćeš.
Зато што константно тролујеш и качиш глупости!Pa i Trust je tu 16 godina čini mi se.
Ne znam zašto sam ti ja tako zanimljiv pa se svuda po forumu kačiš za mene.
Ahahahah Rusija je najperspektivnija zemlja Evrope.Ne razumem, ljudi beže iz rusije a neko hoće da ide tamo da živi.
Цела јевропа јури, поломи ноге да се докопа некретнина и запослења у Русији.Ahahahah Rusija je najperspektivnija zemlja Evrope.
Ne, nije!Znači Rusija nije u ratu, nije pod sankcijama, niko nije otišao iz nje u drugu zemlju?
Naravno. Zašto se svi već hiljadu godina bore da pokore Rusiju?Цела јевропа јури, поломи ноге да се докопа некретнина и запослења у Русији.
Jeste vi poremećeni svi redom?! Vi bolje znate kako se živi u Rusiji od čoveka koji je tamo 10 godina?!Ne znam koju terapiju koristite ali nije dobra.
Ogromna je razlika između fašističke i komunističke diktature.Vidi, zive ljudi i u Srbiji, pa sto ne bi i u Rusiji
Diktatura i tamo i tamo, oligarhija i tamo i tamo, patrijarhat, pravoslavlje, homofobija.....
Kontam da svako kome je lepo u Srbiji i ko je zadovoljan stanjem, bice mu lepo i u Rusiji
Minus mogucnost slanja na frontVidi, zive ljudi i u Srbiji, pa sto ne bi i u Rusiji
Diktatura i tamo i tamo, oligarhija i tamo i tamo, patrijarhat, pravoslavlje, homofobija.....
Kontam da svako kome je lepo u Srbiji i ko je zadovoljan stanjem, bice mu lepo i u Rusiji
Шта подразумеваш под лако? Због чега то важи за Србе?Занемари ове идиотске коментаре изнад. Они говоре о њима а не о томе што питаш.
За разлику од њих, ја живим у Русији и могу ти рећи конкретно све што те интересује.
У Русији је јако лако наћи посао. Средња плата је нешто мало већа од 1000$. Двочлана породица може живети са 500$ без проблема, ако нису подстанари.
Ово је уопштено јер је велика разлика у платама и трошковима у Москви, Санкт Петербургу и другим градовима. Такође, рад на далеком истоку је добро плаћен али су и услови тежи.
Руси су по менталитету другачији од нас али Србе поштују. За више од 10 година живота у Русији нисам доживео ни једну непријатност.
Сем тога, Срби лако могу добити држављанство, ако желе. За рад у Русији, ако немаш радну дозволу на основу позива неке компаније, имаш два вида за боравак. Први је тзв "РВП" (разрешение на временное проживание - решење за привремени боравак) и он важи само за област у коме је издат. Ако ти је издат у Москви, можеш са њим тражити посао само у Московској области али не и ван ње. Следећи степен је "Вид на житељство" (вид на жительство - боравишна карта) која ти омогућава сва права као и руском грађанину сем права на учешћу у изборима, узимању кредита и слично.
На крају остаје држављанство. Руси Србима дозвољавају двојно. Ја имам и руско уз наше.
Храна је као у Србији, нешто јефтиније а нешто скупље. Зато је енергија јефтина. Цена бензина није мењана веч пуне три године, и она је око 50 рубљи, по данашњем курсу 93 динара.
Најбоље је да ми поставиш конкретно питање па да ти одговорим. Пиши на ПП јер је овде немогућа конверзација од болесних русофоба и сендвичара који само тролују.
Mani se. Ne smeš ništa ni da pitaš odmah si domaći izdajnik.Шта подразумеваш под лако? Због чега то важи за Србе?
Ево, конкретно, мој случај. Редови пред миграционој служби су велики, администрација гора од наше. Свуда су ми давали предност, када су видели пасош из Србије. Једноставно су ми говорили, не чекајте у реду, пролазите овуда и идите директно тамо и тамо.Шта подразумеваш под лако? Због чега то важи за Србе?