Војвода92
Početnik
- Poruka
- 44
Занима ме какав је живот у Русији. Какви су услови, потребе и трошкови живота. Каква је атмосфера за посао тамо и слично? Био бих захвалан људима који су упознати са тим да пишу.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je sve izdajnicka gamad, jer pravi Rusi vole sultana-taticu pootlera, pa makar ziveli najgore moguce!Najbolje je pitati Ruse koji su sad došli odatle.
Nema potrebe da nosi kofer. Daju tamo unif... mislim garderobu.Odlicno je, ne premisljaj se, pakuj kofere sto pre
Ahahahahahah, genijalnoNema potrebe da nosi kofer. Daju tamo unif... mislim garderobu.
Занемари ове идиотске коментаре изнад. Они говоре о њима а не о томе што питаш.Занима ме какав је живот у Русији. Какви су услови, потребе и трошкови живота. Каква је атмосфера за посао тамо и слично? Био бих захвалан људима који су упознати са тим да пишу.
a retko ko i doceka prvu platu...zivot je mnogo brzNema potrebe da nosi kofer. Daju tamo unif... mislim garderobu.
А коме си ти битан и то што би ти урадио?Ja bih svakako sačekao kraj rata.
Ne sećam se da sam te bilo šta pitao, a to kako će biti u Rusiji posle rata trenutno ni Putin ne može sa sigurnošću reći. Zato je bolje sačekati sa tim.А коме си ти битан и то што би ти урадио?
Твоји коментари су као ексер у ципели.
Смараш за медаљу својом фобијом и плитким образовањем.
А ко је тебе шта питао и чему твоје глупости у свакој теми у којој се спомиње Русија?Ne sećam se da sam te bilo šta pitao, a to kako će biti u Rusiji posle rata trenutno ni Putin ne može sa sigurnošću reći. Zato je bolje sačekati sa tim.
Jeste, obožavam ga. Retko pametan čovek, kralj. Svaka čast druže @zx16 , ućutali sendvičari, pokazao si im pravac.Kakav je ovaj zx kralj.
Мени их је жао и у то име од мене за њих:Jeste, obožavam ga. Retko pametan čovek, kralj. Svaka čast druže @zx16 , ućutali sendvičari, pokazao si im pravac.
Bio je forumas prije desetak godina na FHR, Legolas, iz Republike Srpske je bio i stalno je sanjao otici u Rusiju, sjecam se da sam mu govorio kako to nije za njega.Ne razumem, ljudi beže iz rusije a neko hoće da ide tamo da živi.
ProgledaoBio je forumas prije desetak godina na FHR, Legolas, iz Republike Srpske je bio i stalno je sanjao otici u Rusiju, sjecam se da sam mu govorio kako to nije za njega.
Na kraju je otisao i nakon sto je prvotno odusevljenje splasnulo, postao veci protivnik Rusije od bilo kojeg drugog forumasa.