ЖИВЕЛА СРБИЈА !

Није ми јасно у опште шта Мита слави, Коштуница извикује пароле као комунисти последњих дана Социјализма "И после Коштунице- Коштуница!"

проблем је што су неки повезали Коштуница=Србија...

Није ми јасно у опште шта Мита слави, Коштуница извикује пароле као комунисти последњих дана Социјализма "И после Коштунице- Коштуница!"

проблем је што су неки повезали Коштуница=Србија...

Sta bi ti uradio, samo pazi da ne izazoves rasnu i versku netpreljvost:wink:

Да ли ја то осећам патриЈотски дух старих добрих времена - војска, ратови, одбрана...
Коштуније је припретио поништењем некијех одлука...

Ne znam sta TI osecas, ja sam samo dala odgovor na postavljeno pitanje:rolleyes:
Nije mi namera da pucam u Pijanistu:|

Ма твој одговор, "мита и ја се знамо годину дана, ти мора да си искрварио у року од годину дана" :)

Nesto veceras nije u redu sa mnom ili s tobom:P
Ako je krvario u Hrvatskoj, pa zna se KAD su bila desavanja u Hrvatskoj...a MIta i ja se ne poznajemo toliko dugo:confused:

Ako mislis da sam opet zabrljala, javni na PP, nemoj me javno blamirati:)))

Sastanak Tadic, Kostunica i Dulic.................normalno sa savetnicima, jedinstven stav i dogovor postignut kako javise u medijima: Sastanak vlade kad i zasedanje parlamenta, inaguracija preds. Srbije a o potpisivanju sa EU ni govora dok je rasprava i zauzimanje stava parlamenta oko dolaska snaga EU na KiM ...ostavljena za kasnije............kompromis trgovine ili trgovina kompromisa..........
Ali..................uvek postoji ali....................... SRBIJA BOZE POMOZI

Back