SSEknez
Obećava
- Poruka
- 98
E ljudi mi sad idemo, nemojte se naljutiti, ali stvarno moramo ici!!!!
Μπορειτε ολλη να παρετε πιπεσ!!!!
Γεια σου!!!
Μπορειτε ολλη να παρετε πιπεσ!!!!
Γεια σου!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I, cekam odgovor na pitanje,koja je razlika izmedju krvaviti i krvariti, bas sam zivo zainteresovana!!!
Е, овако ајде само да се подсетимо каква је била ситуација пре Коштунице, ДОС-а, итд. и то само по овим питањима која си навео.
1. Распад СРЈ - Црна Гора је почела процес удаљавања од Србије и самосталности још 1997. године
2. Војска - за 10 година изгубила неколико ратова (све које је водила)
3. економија - за време Слобе економска ситуација је била катастрофална (највећа инфлација у историји, пропала предузећа, немаштина...) другим речима када говоримо о економији у том периоду можемо једино говорити о сивој економији.
Е, овако ајде само да се подсетимо каква је била ситуација пре Коштунице, ДОС-а, итд. и то само по овим питањима која си навео.
1. Распад СРЈ - Црна Гора је почела процес удаљавања од Србије и самосталности још 1997. године
2. Војска - за 10 година изгубила неколико ратова (све које је водила)
3. економија - за време Слобе економска ситуација је била катастрофална (највећа инфлација у историји, пропала предузећа, немаштина...) другим речима када говоримо о економији у том периоду можемо једино говорити о сивој економији.
Klajn kaze da "krvariti znači prvenstveno puštati krv (npr. rana krvari), a krvaviti znači činiti krvavim, ali se sreće i obrnuta upotreba". E sad, vidim da se niste razumeli, pa da vam pomognem ako mogu.
1. 1992. на референдуму Црна Гора је била за заједничку државу, 1997. године Црна Гора иде ка независности.1. Црна Гора је почела да се удаљава 1974-е. Спречено одвјање 1992. Одвојила се под Тадићем и Коштуницом
2. Војска Југославиеј није изгубиал ни један рат. Чак и после рата са НАТо била је најјача на Балкану... Коштуницу и Тадића- није успела да преживи...
3. Економија ј еуништена санкцијама, почела да се опоравља 1995, уништена од стране Коштунице и Тадића
Alo bre Contejneru jedan, sram te bilo bre!!!!
Hehe, pa i Klajn ima nedoumica, i uopste nije precizan kad kaze: "Pustati krv" može da znaci i "pustati nekom drugom krv"...
Zato sam te i pitala:wink:
Косово није нигде отишло, оно је још увек тамо где је увек и било и биће.1. Crna Gora je pocela proces, UDALJILA (osamostalila) se za vreme vladavine DOS-a.
2. KOLIKO ratova je izgubila vojska, i je li to bila srpska ili jugoslovenska vojska?!
3. Ekonomija - sad je gore. Preduzeca prodata u sumnjivoj privatizaciji, radnici ostali bez posla, i sad ne da je na delu siva,nego crna ekonomija. Ljudi crnce kod privatnika (oni koji su imali srece) za male nadnice, subotom i nedeljom, i mrzi me da nabrajam sta sve ne.
4. KOSOVO ce otici za vreme vladavine DOS-a!!!
1. Crna Gora je pocela proces, UDALJILA (osamostalila) se za vreme vladavine DOS-a.2. KOLIKO ratova je izgubila vojska, i je li to bila srpska ili jugoslovenska vojska?!3. Ekonomija - sad je gore. Preduzeca prodata u sumnjivoj privatizaciji, radnici ostali bez posla, i sad ne da je na delu siva,nego crna ekonomija. Ljudi crnce kod privatnika (oni koji su imali srece) za male nadnice, subotom i nedeljom, i mrzi me da nabrajam sta sve ne.
4. KOSOVO ce otici za vreme vladavine DOS-a!!!
1. Црна Гора је почела да се удаљава 1974-е. Спречено одвјање 1992. Одвојила се под Тадићем и Коштуницом
2. Војска Југославиеј није изгубиал ни један рат. Чак и после рата са НАТо била је најјача на Балкану... Коштуницу и Тадића- није успела да преживи...
3. Економија ј еуништена санкцијама, почела да се опоравља 1995, уништена од стране Коштунице и Тадића
:shock::shock:
Taj stepen radikalske ostrašćenosti je za poštovanje. Svaka čast na odanosti. Ja ne mogu da budem odana u toj meri ni jednoj partiji.
Jel ti stvarno verujes u ovo sto pises?
Taj stepen radikalske ostrašćenosti je za poštovanje. Svaka čast na odanosti. Ja ne mogu da budem odana u toj meri ni jednoj partiji.

Безумна оданост другу предЦеднику код демократа је очаравајућа...
Послаће вам друг Коба честитку из пакла, са литром кромпир-вотке...

Klajn kaze da "krvariti znači prvenstveno puštati krv (npr. rana krvari), a krvaviti znači činiti krvavim, ali se sreće i obrnuta upotreba". E sad, vidim da se niste razumeli, pa da vam pomognem ako mogu.
Ne bih svoju "ostrashcenost" menjala za tvoju "pitomost" ni pod razno!
Ne vidim sta te toliko shokiralo?
To shto se najvaljuje proglasenje nezavisnosti Kosova, i to u vreme vladavine DOS-a?!
Ako je i od tebe, mnogo je:rolleyes:
Безумна оданост другу предЦеднику код демократа је очаравајућа...
Послаће вам друг Коба честитку из пакла, са литром кромпир-вотке...
Da nisi ti malo prolupao?![]()
Изгледа да доиста јесу. Иначе не знам како ово да тумачим.Da nisi ti malo prolupao?![]()