ЖИВЕЛА СРБИЈА !

Ниси чуо. Ти си чуо "Ми сми изненађени и увреДЈени"
Ајд' да се мало уозбиљимо, не подносим Коштуницу али реално шта друго да ради, једино што смо сада у стању да урадимо је да кажемо да смо против тога и да никада нећемо признати независно Косово.
Косово и Метохија су изгубљени још 1999. године, сада се само озваничава стање које је на снази већ скоро 9 година.

Ајд' да се мало уозбиљимо, не подносим Коштуницу али реално шта друго да ради, једино што смо сада у стању да урадимо је да кажемо да смо против тога и да никада нећемо признати независно Косово.
Косово и Метохија су изгубљени још 1999. године, сада се само озваничава стање које је на снази већ скоро 9 година.

Након распада СРЈ
након самоуништења војске,
након разбијања економије,
ДА!

Након ОСАМ ГОДИНА СВОЕЈ И ДС ВЛАСТИ, КОШТУНИЦА НЕ МОЖЕ БИЛО ШТА ДРУГО ДА УРАДИ!

У оваквим случајевима ласни људи извршавају самоубиство.
Надам се да Коштуница има мало части...

Ja zasta ne znam, postoji li na svetu ijedna vojska, koja mirno gleda da joj se otima deo teritorije?!
Ako postoji, recite!
Osim, Srbije, naravno...

I, cekam odgovor na pitanje,koja je razlika izmedju krvaviti i krvariti, bas sam zivo zainteresovana!!!

Paz, da on ima neku cast, svest ili savest, on bi poslusao onu pesmicu koju su ljudi pevali i njegovom guruu Milosevicu. Sloba je to ucinio tek kad je postao nebitan. Ovaj verovatno nikada nece.

Ima i Grka medju Srbima, nisu samo Siptari.........., cekaj koga vise volite Grke ili Siptare?

Ajde, kalxoi kjo eshte juaj vllau? Mi ili oni , ili i jedni i drugi......

p.s. Dosta mi je trolovanja ....Volim sve na politici , naravno ko ima klikera...pozz modovima, "Volim i ja vas!"

Након распада СРЈ
након самоуништења војске,
након разбијања економије,
ДА!

Након ОСАМ ГОДИНА СВОЕЈ И ДС ВЛАСТИ, КОШТУНИЦА НЕ МОЖЕ БИЛО ШТА ДРУГО ДА УРАДИ!

Е, овако ајде само да се подсетимо каква је била ситуација пре Коштунице, ДОС-а, итд. и то само по овим питањима која си навео.
1. Распад СРЈ - Црна Гора је почела процес удаљавања од Србије и самосталности још 1997. године
2. Војска - за 10 година изгубила неколико ратова (све које је водила)
3. економија - за време Слобе економска ситуација је била катастрофална (највећа инфлација у историји, пропала предузећа, немаштина...) другим речима када говоримо о економији у том периоду можемо једино говорити о сивој економији.

Ovo je strashno reci- da u jednoj zemlji ne postoji vojska, od toga je strashnije samo - da postoji a da spava:rolleyes:

1941-е године Немци су окупирали Србију.

Поставили су прво "комесарску владу" Велибора Јонића, која је бил ајадна и нико је није слушао у Србији. Немци су се уплашили устанка.
Онда, Немци постављају угледаног човека, армијског генерала, Милана Недића, човека кога су Срби знали као поштеног Српског патриоту.

Немци су одредили територију "независне" Србије.
Ужа Србија са северним делом Косова, без Војводине са званичном управом у Банату, али ту су Немци владали. Звучи познато?

Да би се борио против политичких противника у Србији Недићу је остављена способна полиција и Жандармерија.
Када су устаници ојачали, немци су створили "Српску државну стражу"
"Војску" Србије састављену од послушних поручника и капетана брзо унапређених у пуковнике и генерале.
Никада нису далеи да та војска ојача- имала је 20,000 војника, са само пушкама, без авијације, тенкова и топова, само са минобацачима 50 мм

Док је Недић био убеђен да спасава Србију, немци су неометано стрељали ђаке у Крагујевцу и дпроводили одмазду 100 за 1.

Звучи познато!?

Back