ολοι εδω ειστε μαλακες, και σας γαμω ολους. τι εγινε πιπακια? μουνι κριωνει?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet, krvavio a ne krvario.
Γεια σου μαλακεσ. Πρεπει να πιγαινω.....
Μουνιεεεεεσ!!!!!!
Ајд' да се мало уозбиљимо, не подносим Коштуницу али реално шта друго да ради, једино што смо сада у стању да урадимо је да кажемо да смо против тога и да никада нећемо признати независно Косово.Ниси чуо. Ти си чуо "Ми сми изненађени и увреДЈени"
εισαι καλος?Ime siguros.Sinfono apolitos.:wink:
Nemojte vi KOSTUNICU da dirate, on je mnogo dobar covek, da ne kazem politicar!!!!!!!!!!!
То је један лик, у питању је двојна личност Др. Џекил и мистер Хајд (грчке националности).Sto neko ne banuje ova 2 lika? Modovi!
Ајд' да се мало уозбиљимо, не подносим Коштуницу али реално шта друго да ради, једино што смо сада у стању да урадимо је да кажемо да смо против тога и да никада нећемо признати независно Косово.
Косово и Метохија су изгубљени још 1999. године, сада се само озваничава стање које је на снази већ скоро 9 година.
То је један лик, у питању је двојна личност Др. Џекил и мистер Хајд (грчке националности).
Sto neko ne banuje ova 2 lika? Modovi!
Погрешно. Питање је да ли постоји војска. Одговор је- не, Коштуница ју је уништио...Ja zasta ne znam, postoji li na svetu ijedna vojska, koja mirno gleda da joj se otima deo teritorije?!
То је један лик, у питању је двојна личност Др. Џекил и мистер Хајд (грчке националности).
У оваквим случајевима ласни људи извршавају самоубиство.
Надам се да Коштуница има мало части...
Погрешно. Питање је да ли постоји војска. Одговор је- не, Коштуница ју је уништио...
Kako ne postoji, kad oficiri sada primaju plate do bola! Potporucnik prima 60 hiljada, vise cinove ne zelim da pominjem!!!Погрешно. Питање је да ли постоји војска. Одговор је- не, Коштуница ју је уништио...
Е, овако ајде само да се подсетимо каква је била ситуација пре Коштунице, ДОС-а, итд. и то само по овим питањима која си навео.Након распада СРЈ
након самоуништења војске,
након разбијања економије,
ДА!
Након ОСАМ ГОДИНА СВОЕЈ И ДС ВЛАСТИ, КОШТУНИЦА НЕ МОЖЕ БИЛО ШТА ДРУГО ДА УРАДИ!
У оваквим случајевима ласни људи извршавају самоубиство.
Надам се да Коштуница има мало части...
Alo bre Contejneru jedan, sram te bilo bre!!!!Ima i Grka medju Srbima, nisu samo Siptari.........., cekaj koga vise volite Grke ili Siptare?
Ajde, kalxoi kjo eshte juaj vllau? Mi ili oni , ili i jedni i drugi......
p.s. Dosta mi je trolovanja ....Volim sve na politici , naravno ko ima klikera...pozz modovima, "Volim i ja vas!"
Mi smo dvoica, ali vredimo za cetvoricu!!!

Ovo je strashno reci- da u jednoj zemlji ne postoji vojska, od toga je strashnije samo - da postoji a da spava:rolleyes: