Zivela RUSIJA!

Amerika je za razliku od Britanije, jedno vreme (neposredno posle WWII) vodila relativno postenu politiku na ovom prostoru (i to objektivno treba reci, ako se politika uopste moze nazvati postenom), ali davno je to bilo.

Kakva crna 1996?!
Sta su radili po hrvatskoj i bosni, sankcije, naoruzavanje svih mogucih srpskih neprijatelja i direktna podrska, bombardovanje RSK i R Srpske...ma mogao bih da nabrajam pola sata koliko su nas podrzavali do '96.

znam!

00Igyy-33361984.jpg

Nemci su nam uvek bili iskreniji i kao prijatelji i kao neprijatelji nego Ruje...
Sada što mi više volimo da nas lažu i mažu, da bi nas pritom iskoristili za SAMO svoje sebične ciljeve je već druga stvar...Nemačka je uvek govorila istinu Srbiji i Srpskom narodu...
Нико нам никад није био "пријатељ". Ни "непријатељ".

То су колоквијални изрази.

Имали смо само оне чији су се интереси поклапали, или оне чији су се косили с нашим.

Углавном, најчешће трагично и крваво.

Али, то је тако. Историјско-политички токови и "правила".

Jeste kad se setim jos rahmetli Mirko nastampao sve nove pare ,lepe ,kad se setim kako su mi babe bile srecne:-D Kad je postar prosao toga jutra po komsiluku i kad sam video ona silna izborana i oronula ,a u isto vreme nasmejana i ozarena lica ,odmah sam znao da Seselj nema sanse ,doduse pomogli su i onih pola miliona sipara na Kosovu sto su "glasali" za Milutinovica.:mrgreen:

Jel Trener živ ili je rahmteli?
(Trener od milošte jer si morao da trčiš da zameniš pare na vreme)

Nisi shvatio da su Ameri podržavali Srbiju koliko toliko do 96.
Pred izbore na kojim se u drugom krugu glasalo izmedju Milutinovića i Šešelja, (kao narod glasao za njih), bile tri peMzije od Amerikanaca.

Lorde, ja mislim da si ti u zabludi ako misliš da je u pitanju '96. Verovatno zbog uloge Miloševića u Dejtonu.

Srpsko stradanje je počelo s Hrvatima, američka vojna saradnja u ofanzivama Hrvata. Zatim konstantne pretnje direktne ili preko zapadnoevropskih zemalja.

Po meni, ta logika - '96 - je naivna.

00Igyy-33361984.jpg

Nemci su nam uvek bili iskreniji i kao prijatelji i kao neprijatelji nego Ruje...
Sada što mi više volimo da nas lažu i mažu, da bi nas pritom iskoristili za SAMO svoje sebične ciljeve je već druga stvar...Nemačka je uvek govorila istinu Srbiji i Srpskom narodu...

О Господ те опаметио - молићу се за тебе..........:roll::roll::roll: стварно треба бити тотално ван живота да би овако нешто могао да напишеш.

Lorde, ja mislim da si ti u zabludi ako misliš da je u pitanju '96. Verovatno zbog uloge Miloševića u Dejtonu.

Srpsko stradanje je počelo s Hrvatima, američka vojna saradnja u ofanzivama Hrvata. Zatim konstantne pretnje direktne ili preko zapadnoevropskih zemalja.

Po meni, ta logika - '96 - je naivna.

U prvoj fazi, mudro rukovodstvo je čuvalo SFRJ
U drugoj fazi mudro rukovodstvo vodi politiku cepamo od cepanog, uz konstantne dogovore i pregovore sa otcepljenima dok je narod ginuo ili bežao, sirota osmudjena skupština.

p.s. čuvajte se poltičara koji vam obećavaju da će Srbi živeti na svojim ognjištima. To je svirepa igra rečima.

Pa ako postaviš premisu da je ceo svet Srbija onda zaključak može biti proizvoljan i maštovit (što vašima ne nedostaje), ali tačan odgovor - veoma bolan.
Hihihi
Pa dobro ajde da cujemo vec jednom taj tacan odgovor na makar jedno pitanje iz prvog posta (samo, ako je moguce, bez Aleksandra Treceg i Aleksandra makednoskog).

I sta ti je ovo: nasi, vasi, taman sam se ponadao da smo svi ovde nasi (sem ovih par 'rvata, oni su njihovi)

Znam!
"Milosevic je kriv!"
Ne.
Milosevic je mrtav. Odavno.

Zamisli tebi sada neka budala(Milosevic) natera da se gojis i gojis,i na kraju dobijes dijabetis.Onda uzme noz i zasece ti jednu duboku ranu na stopalu,a posto imas dijabetis,ta rana se ne moze zaleciti,imas manjak trombocita u krvi,javlja se mrtvo tkivo koje se siri na celu nogu... Lekari jedva uspeju da te ostave u zivotu amputirajuci ti celu nogu. E sad, ti bilo sta u svom zivotu da uradis,neces moci da promenis cinjenicu da tu nogu nikad vise u zivotu neces imati.Mozes da kupujes najnovije i najmodernije proteze koje ce moci da rade sve stvari koje je i tvoja noga uspela da uradi,ali nikada ta proteza nece moci da bude prava noga.NIKADA!

Ko je demonstrirao 5. oktobra zato da bi Kosovo ostalo u sastavu Srbije je debil i zasluzuje samare na sred Terazija..

A sto se tice Rusije,kao sto rekoh mnogo puta,bilo bi lepo da je neki Rus izmislio sijalicu pa da kazem da je Srbija imala vise koristi od Rusije negoli od zapada,ali nazalost sijalicu je izumeo Amerikanac delujuci u okviru zapadne civilizacije. I znam da je zapad vise dao Srbiji,zato sto ce moja cerka za 20 godina moci da zavali samarcinu nekom majmunu koji je bude hvatao u klubu bez njenog pristanka ne zahvaljujuci Rusiji,Iranu i Severnij Koreji,vec zahvaljujuci Engleskoj,Nemackoj i Francuskoj.Uostalom i Putinova unuka ce to da radi ne zahvaljujuci Ivanu Groznom,vec Dzonu Loku.

Kraj price...

U prvoj fazi, mudro rukovodstvo je čuvalo SFRJ
U drugoj fazi mudro rukovodstvo vodi politiku cepamo od cepanog, uz konstantne dogovore i pregovore sa otcepljenima dok je narod ginuo ili bežao, sirota osmudjena skupština.

p.s. čuvajte se poltičara koji vam obećavaju da će Srbi živeti na svojim ognjištima. To je svirepa igra rečima.
k015.gif

Sve rečeno...Za one koji hoće da slušaju.

Pa dobro ajde da cujemo vec jednom taj tacan odgovor na makar jedno pitanje iz prvog posta (samo, ako je moguce, bez Aleksandra Treceg i Aleksandra makednoskog).

I sta ti je ovo: nasi, vasi, taman sam se ponadao da smo svi ovde nasi (sem ovih par 'rvata, oni su njihovi)

Ako zanemarimo Aleksandra Trećeg, pa Staljina koji je hteo dan zgromi, pa Borisa Jeljcina koji nas je ispalio žestoko i Putina koji nam poručuje da Kosovo Rusima nije prioritet već nagrada Hrvatima i tunel ka Americi onda nas Rusi zaista vole i brkaju sa Bugarima kad procenjuju po govoru odakle smo.

Ako zanemarimo Aleksandra Trećeg, pa Staljina koji je hteo dan zgromi, pa Borisa Jeljcina koji nas je ispalio žestoko - Rusi nas vole i brkaju nas sa Bugarima kad procenjuju po govoru odakle smo.
Staljin je bio Rus , kao i Tito Srbin :D
A nekako si zaboravio da spomenes Nikolaja II.....covek usao u rat zbog nas, na kraju izgubio i glavu (i porodica mu ), plus par miliona Rusa...da nista drugo nisu uradili, hvala im.

Al' opet ide pitanje: imamo li izbora?

Mislim, sta se tu moze kad vas kauboji nece, pa nece, drazi im siptari i mudzahedini....

Staljin je bio Rus , kao i Tito Srbin :D
A nekako si zaboravio da spomenes Nikolaja II.....covek usao u rat zbog nas, na kraju izgubio i glavu (i porodica mu ), plus par miliona Rusa...da nista drugo nisu uradili, hvala im.

Al' opet ide pitanje: imamo li izbora?

Mislim, sta se tu moze kad vas kauboji nece, pa nece, drazi im siptari i mudzahedini....

Šiptarski gastarbajteri su pošteno platili Američkim senatorima dok smo mi njima slali internet ankete.
Što se mudžahedina tiče to su vaši pobratimi a ne naši :mrgreen:
I na kraju, nije ovde reč o ljubavi izmedju Rusije i Srbije, već izmedju SRS i Rusije.

Back