ZIVELA RUSIJA I NEK CRKNU AMERICKI ZLIKOVCI I NJIHOVE SLUGE I DUPELISCI U SRBIJI[/QUOTE]
Tako je brate!!!!!!
Tako je brate!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ti se čine sopstveni logički zaključci - boldovani?![]()
za sve americke asslickere na jeziku na kojem oni razumeju
LONG LIVE MOTHER RUSSIA![]()
![]()
![]()

Ко мрзи Русију нека гледа мој профил, има нова слика.
БУ!!!

kako ti se čine sopstveni logički zaključci - boldovani?![]()
Делује опако Путин, а?
![]()
Ко мрзи Русију нека гледа мој профил, има нова слика.
БУ!!!
ja sam rekao da interesi dugorocno MOZDA!

Делује опако Путин, а?
![]()
Nego jesi primetiJo sta pise ovaj rusofil?![]()
Stvarno opako izgleda. Ja se s njim ne bih кačiJo...
I otkad je Dart Kosmosovič Vejder - RUS?
Zapad je tokom protekla dva veka – iz ovih ili onih razloga – Srbima stalno pokušavao da sve uzme. Izuzetak je bilo obostrano korisno zajednicko ratovanje u Prvom svetskom ratu. Izuzetak koji je, na žalost, potvrdio «pravilo».
i ja isto
----------------
i ja to isto kažem8-)
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5463050&postcount=41
vidiš kako se nas dvojica ponekad odlčno možemo složiti
a razlika nebo i zemlja![]()
pa i Srbija je ponudila novac Belgiji ako otkine bod Poljacima u ovim kvalifikacijama,i ja bi da sam na mestu Rusa vam zahvaljivao i poklanjao mercedese jel je to cisto sa sportske strane,to nema nikakve veze sa prijateljstvom naroda...recimo kad je Hrvatska gostovala u okviru ovih kvalifikacija u Moskvi na tribinama je bio transparent na kome je pisalo RUSI I SRBI-BRACA ZAUVEK8-).Isto tako grupa hrvatskih navijaca je dobila dobre batine u Moskvi na dan utakmice od Ruskih navijaca
Наравно да треба. Упркос свему, то је најбоље решење. Уосталом, и неминовност.da neko ne pomisli da ja velicam Ruse,ja ih gotivim i smatram za bracu,ali to ne znaci da sam protiv Evropske unije...naprotiv mislim da Srbija treba da udje u Evropsku uniju....
.i jos nesto moram da podsetim sve one koji govore kako nam Rusi nikad nisu pomogli,naime posle velicanstvenih pobeda SRPSKE VOJSKE u na Ceru i Kolubari u prvom svetskom ratu nad visestruko jacom Austrougarskom vojskom,1915 godine je Srbija ponovo napadnuta i to u isto vreme od Nemacke,Austrougarske i od Bugarske sa ledja sto vec izmorena Srpska vojska nije mogla da izdrzi je krenula u povlacenje preko Albanije na KRF,medjutim zapadni saveznici su oklevali da pomognu Srpskoj vojsci i narodu u najtezem trenutku srpske istorije i prvo nisu hteli da prebace Srbe brodovima na KRF.Onda je Ruski CAR poslao ultimatum zapadnim saveznicima da odma izbavi srpsku vojsku i narod i ili ce u suprotnom on raskinuti savez sa njima i potpisati mir sa Nemcima:!Samo ovaj jedan cin je dovoljan da budemo zahvalni Rusima jer su time spasili Srspki narod od istrebljenja...a sem toga pomogli su nam jos dosta puta ali naravno da nemogu oni uvek da nam pomognu..
naravno da je sve ovo tacno samo sto nekim ljudima ne vredi nista objasnjavati jer su maksimalno ograniceni...daleko o toga da je Rusija savrsena bilo je istorijskih prilika kad nam bas i nisu pomogli,ali ljudi mora da shvate da nemogu oni uvek da zrtvuju sebe zbog nas,pa zbog te pomoci koje su nam pruzili u prvom svetskom ratu su mnogobrojni Rusi izginuli...
normalno je da ce oni prvo gledati svoje interese a njihovi interesi su se u slucaju Kosova poklopili sa nasim interesima i to svakako treba iskoristiti...ipak su nam dosta puta pomogli i to treba ceniti i pamtiti,normalno ne treba preterivati u velicanju Putina i Rusije ali treba zahvaliti za podrsku oko Kosova...

Наравно. Управо то ја стално настојим - што објективније, уравнотежено, неострашћено, ненавијачки...
Али изгледа да је мозак већине "навијен" само на што простије - "а" или "ш", нема нијанси.
И онда, кад покушаш на то указати, пошто нису у стању за другачији резон, "прегори" им осигурач, и називају те свакојако, одмах сврставају, итд...
Али, и на то смо одавно навикли.
Ипак, драго ми је кад наиђем на оне који нису тако "једнодимензионални".
А и жао ми је неких, иначе добронамерних, који би само требало да се мало више потруде. Но, и разумем их у неку руку, људи напросто - немају времена да се удубљују.
А, ипак, не могу да им не одговорим, добронамерно укажем, јер, можда ће на крају, ипак то дати неког резултата...
Јер, видим да тако бива, и из директног искуства, у контакту с "правим" људима.

Samo da te pozdravi jedna dobronamerna.
...ИМПЕРИЈА УЗВРАЋА УДАРАЦ :-D