Zivela RUSIJA!

Ta sva prepucavanja "rusofila" i "rusofoba " su sranje jer su bezpredmente svako ima svoje razloge i ne odustaje od njih .Srbija je vec 7 godina ,manje ili vise okrenuta Evropskim integracija,ranije je bila u nekoj izolaciji i diktaturi ,videli smo kako se zivelo u drzavi tada i vidimo kako se sada zivi kad smo kao okrenuti Evropi doduse usporeno zbog neki prepreka .Jedno sto bi bilo pozeljno u ovoim trenutku ,ja sam licno prizeljkivao to u januaru na izborima da vladu sastave "patriotske " stranke SRS ,DSS i NSi da se otpuno okrene kurs zemlje prema Rusiju ,Kini kome oce ,da se zaustave te integracije sa Evropom ili zamrznu ,da vidimo na delu tu saradnju sa istokom,koju stalno hvale .Dok to ne vidimo na delu mozemo ovde 10 godina drviti sta je kao bolje .Tacno je istok se budi ekonomski napreduje iako je to daleko od Srbije al treba i takvoj politici dati mandat ,evo vam drugovi Rusofili da vidimo kako cete resiti Kosovo,kako cete smanjiti nezaposenost i privuci investicije ,povecati plate ,smanjiti siromastvo.Nije jos drzava u tranziciji nije krenula tim putem,sve su na oonom kojim srbija kaskajuci sada ide ,al mozda je ovo drugo resenje ,neku uzmu mandat i odgovornost za vodjenje drzave pa da vidimo rezultati ,a ne da primamo dve iljade evra u skupstini i pljujemo po EU po izdanicima ,"evropejcima " ,saradnji sa Hagom ,zapadu generalno ,a nikakvu odgovornost nemamo . Tako da kad vidimo patriote i rusofile na vlasti i za 4 godine ili manje rezultate te politike ,ako stvarno u Srbiji pocne bolje da se zivi ,ja im skidam kapu ,ako ne sve jedno bar cemo znati na cemu smo i nece vise biti dilema i beskonacnih rasprava.

:roll:

00Igyy-33361984.jpg

Nemci su nam uvek bili iskreniji i kao prijatelji i kao neprijatelji nego Ruje...
Sada što mi više volimo da nas lažu i mažu, da bi nas pritom iskoristili za SAMO svoje sebične ciljeve je već druga stvar...Nemačka je uvek govorila istinu Srbiji i Srpskom narodu...

iako osecam da si nesto nadasve mudro hteo reci, moras da apsolvirash malo

u poziciji apsolutnog trenutnog hegemona je, to je postalo jasno, bila vec 1991. a i pre formalnog raspustanja varsavskog pakta. vec sa padom berlinskog zida, maltene

Pa da. O tome i govorim. Nema slučajnosti u američkoj reakciji. Par godina planiranja ...

Goxy hvala
al ne moraš me braniti a pogotovo ne od Salvantisa...

on ima samo opasnu sličicu u avataru a sve ostalo je potpuno bezopasno

još se sećam kad mi je obećao da će mi čuvati kola kad dođem u BG...;)

čak mi obećao da ga sopstvenim očima nećuz prepoznati....valjda će da uradi ono menjam staro za novo, pa da me iznenadi:mrgreen:

Salvantis je sitna ribica za mene.....8-)
Severina nemoj da fantaziras o mojim opasnim stvarcicama :D
Nekako nemam nameru da ih tebi pokazujem....znam da si tuzan zbog toga, al' ebiga ne svidja mi se ni original Severina, kamoli neki trans-imitator.....

a za auto sam rekao da ce se pobrinuti, ne ja nego ljudi koje se time bave (mada ti rece da vozis neku krsinu tako da nije ni bitno, dzaba razbijati)

Ta sva prepucavanja "rusofila" i "rusofoba " su sranje jer su bezpredmente svako ima svoje razloge i ne odustaje od njih .Srbija je vec 7 godina ,manje ili vise okrenuta Evropskim integracija,ranije je bila u nekoj izolaciji i diktaturi ,videli smo kako se zivelo u drzavi tada i vidimo kako se sada zivi kad smo kao okrenuti Evropi doduse usporeno zbog neki prepreka .Jedno sto bi bilo pozeljno u ovoim trenutku ,ja sam licno prizeljkivao to u januaru na izborima da vladu sastave "patriotske " stranke SRS ,DSS i NSi da se otpuno okrene kurs zemlje prema Rusiju ,Kini kome oce ,da se zaustave te integracije sa Evropom ili zamrznu ,da vidimo na delu tu saradnju sa istokom,koju stalno hvale .Dok to ne vidimo na delu mozemo ovde 10 godina drviti sta je kao bolje .Tacno je istok se budi ekonomski napreduje iako je to daleko od Srbije al treba i takvoj politici dati mandat ,evo vam drugovi Rusofili da vidimo kako cete resiti Kosovo,kako cete smanjiti nezaposenost i privuci investicije ,povecati plate ,smanjiti siromastvo.Nije jos drzava u tranziciji nije krenula tim putem,sve su na oonom kojim srbija kaskajuci sada ide ,al mozda je ovo drugo resenje ,neku uzmu mandat i odgovornost za vodjenje drzave pa da vidimo rezultati ,a ne da primamo dve iljade evra u skupstini i pljujemo po EU po izdanicima ,"evropejcima " ,saradnji sa Hagom ,zapadu generalno ,a nikakvu odgovornost nemamo . Tako da kad vidimo patriote i rusofile na vlasti i za 4 godine ili manje rezultate te politike ,ako stvarno u Srbiji pocne bolje da se zivi ,ja im skidam kapu ,ako ne sve jedno bar cemo znati na cemu smo i nece vise biti dilema i beskonacnih rasprava.

Bravo Sveto.......odlican tekst, samo brate, moraces da ubuduce malo skratis i uprostis, ne razumeju mentoli sta je pisac hteo da kaze...kada ima vise od dve recenice;)

00Igyy-33361984.jpg

Nemci su nam uvek bili iskreniji i kao prijatelji i kao neprijatelji nego Ruje...
Sada što mi više volimo da nas lažu i mažu, da bi nas pritom iskoristili za SAMO svoje sebične ciljeve je već druga stvar...Nemačka je uvek govorila istinu Srbiji i Srpskom narodu...

Е па ту истину немачку најбоље знају у Крагујевцу.

@kaai...Pobuna protiv nemaca je bila opasna rabota od početka...Tita je čuvao hrvate i nije podsticao ustanak na zapadu, ali ga je baš bolelo dupe za istok...Draža je to uvideo, ali nije na najbolji način predstavio narodu...

Jel ti više voliš da te neko laže u lice i da ti govori da si divan, krasan pametan(dok mu trebaš) ili da ti kaže:''E, brate,grešiš, sagledaj stvari iz realne perspektive'':cool:

da i :roll:

kakve je to veze imalo sa prethodnim postom leba ti
i da li imash pouzdan izvor da je raspad i pocetak sranya aminovan od usa?

Tvoj post govori o USA kao prijatelju i savezniku Yugoslavije (pa i Srbije) do '92. A onda su iznenada "shvatili" ko je go_vno ... I hoćeš da kažeš kako nemaju veze s početkom raspada SFRJ.

Formalno sranye je počela Nemačka i Holandija . Čija su ova dva mala ...? :shock: Pa Nemačka nije smela da se nakašlje a da ne pita Amere.

To je ta veza. A tvrdim da ""shvatanje" amerikanaca o srpskoj ulozi na Balkanu apsolutno zavisilo od moći suprotnog bloka. Dakle pad Berlinskog zida uslovio je pohod na raspadnuti istočni blok a i na SFRJ.

Šta nisam shvatio ?

Tvoj post govori o USA kao prijatelju i savezniku Yugoslavije (pa i Srbije) do '92. A onda su iznenada "shvatili" ko je go_vno ... I hoćeš da kažeš kako nemaju veze s početkom raspada SFRJ.

Formalno sranye je počela Nemačka i Holandija . Čija su ova dva mala ...? :shock: Pa Nemačka nije smela da se nakašlje a da ne pita Amere.

To je ta veza. A tvrdim da ""shvatanje" amerikanaca o srpskoj ulozi na Balkanu apsolutno zavisilo od moći suprotnog bloka. Dakle pad Berlinskog zida uslovio je pohod na raspadnuti istočni blok a i na SFRJ.

Šta nisam shvatio ?

Nisi shvatio da su Ameri podržavali Srbiju koliko toliko do 96.
Pred izbore na kojim se u drugom krugu glasalo izmedju Milutinovića i Šešelja, (kao narod glasao za njih), bile tri peMzije od Amerikanaca.

@kaai...Pobuna protiv nemaca je bila opasna rabota od početka...Tita je čuvao hrvate i nije podsticao ustanak na zapadu, ali ga je baš bolelo dupe za istok...Draža je to uvideo, ali nije na najbolji način predstavio narodu...

Са тим се потпуно слажем али то не значи да су немци били лутке моловане.

Pred izbore na kojim se u drugom krugu glasalo izmedju Milutinovića i Šešelja, (kao narod glasao za njih), bile tri peMzije od Amerikanaca.
Amerika je za razliku od Britanije, jedno vreme (neposredno posle WWII i mozda jos neko vreme posle toga) vodila relativno postenu politiku na ovom prostoru (i to objektivno treba reci, ako se politika uopste moze nazvati postenom), ali davno je to bilo.

Kakva crna 1996?!
Sta su radili po hrvatskoj i bosni, sankcije, naoruzavanje svih mogucih srpskih neprijatelja i sto indirektna, sto cak i direktna vojna podrska npr. bombardovanje RSK i R Srpske...ma mogao bih da nabrajam pola sata koliko su nas "podrzavali" do '96.

Jeste kad se setim jos rahmetli Mirko nastampao sve nove pare ,lepe ,kad se setim kako su mi babe bile srecne:-D Kad je postar prosao toga jutra po komsiluku i kad sam video ona silna izborana i oronula ,a u isto vreme nasmejana i ozarena lica ,odmah sam znao da Seselj nema sanse ,doduse pomogli su i onih pola miliona sipara na Kosovu sto su "glasali" za Milutinovica.:mrgreen:

Back