Ta sva prepucavanja "rusofila" i "rusofoba " su sranje jer su bezpredmente svako ima svoje razloge i ne odustaje od njih .Srbija je vec 7 godina ,manje ili vise okrenuta Evropskim integracija,ranije je bila u nekoj izolaciji i diktaturi ,videli smo kako se zivelo u drzavi tada i vidimo kako se sada zivi kad smo kao okrenuti Evropi doduse usporeno zbog neki prepreka .Jedno sto bi bilo pozeljno u ovoim trenutku ,ja sam licno prizeljkivao to u januaru na izborima da vladu sastave "patriotske " stranke SRS ,DSS i NSi da se otpuno okrene kurs zemlje prema Rusiju ,Kini kome oce ,da se zaustave te integracije sa Evropom ili zamrznu ,da vidimo na delu tu saradnju sa istokom,koju stalno hvale .Dok to ne vidimo na delu mozemo ovde 10 godina drviti sta je kao bolje .Tacno je istok se budi ekonomski napreduje iako je to daleko od Srbije al treba i takvoj politici dati mandat ,evo vam drugovi Rusofili da vidimo kako cete resiti Kosovo,kako cete smanjiti nezaposenost i privuci investicije ,povecati plate ,smanjiti siromastvo.Nije jos drzava u tranziciji nije krenula tim putem,sve su na oonom kojim srbija kaskajuci sada ide ,al mozda je ovo drugo resenje ,neku uzmu mandat i odgovornost za vodjenje drzave pa da vidimo rezultati ,a ne da primamo dve iljade evra u skupstini i pljujemo po EU po izdanicima ,"evropejcima " ,saradnji sa Hagom ,zapadu generalno ,a nikakvu odgovornost nemamo . Tako da kad vidimo patriote i rusofile na vlasti i za 4 godine ili manje rezultate te politike ,ako stvarno u Srbiji pocne bolje da se zivi ,ja im skidam kapu ,ako ne sve jedno bar cemo znati na cemu smo i nece vise biti dilema i beskonacnih rasprava.