ŽITNI KRUGOVI

@ivantić

Šta nam to ti prilažeš kao 'neoborive dokaze'?
Jednu smiješnu fotografiju letećeg tanjira za koju svako ko se ikada bavio fotografijom vidi na prvi pogled da je montaža i snimke 'krugova u žitu' preuzete iz TV serije Trešhold.

ovaj, jel ti to spominjes snimke koje je napravio Apollo 20?

bilo bi lepo da potkrepis te informacije......
a i sad videh

ti OVO

f0066.jpg

zoves snimkom NLO-a???? :roll::roll::roll:

lep sesiric

Pošto ovde nema dijaloga, evo vam slike.
Sve ovo je nastalo odjednom, samo jednom je snimljeno kako nastaju i snimak je na mom gornjem linku o NLO. On je detaljno laboratorijski analiziran i potvrđen kao autentičan.
http://www.ivantic.net/nlo.htm

hahha :D:D:D

pa covece, na snimku koji ti pustas se tvrdi da taj snimak NIJE autentican :D:D
cak su i pokazali kako je montiran

Stabljike su povinute i nisu prelomljene, seme tih stabljika mnogo brže sazreva i njihov plod je znatno veći od stabljika koje nisu tretirane u krugovima, na mestu krugova radio signali su poremećeni kao i rad kompasa.

To su sve ustanovili naučnici koji su bii tamo, a vi niste.

koji "naucnici"?

a taj argument "oni su bili tamo a vi niste" je argument za osnovnu skolu.

a moze da se iskoristi i protiv tebe, pa da te ja sad pitam, a otkud ti znas da je sve to tako, a nisi bio tamo........

Moj odgovor onima koji i dalje misle da je ovo napravljeno pomoću štapa i kanapa: vi ne biste nikada mogli ne da smislite ovakve figure, a kamoli da ih napravite.

kako ko, derane, kako ko.
neki ljudi i te kako koriste ono sto imaju u glavi......

@Ivantic

a reci mi kako je covek uspeo da nacrta jednu monalizu ili tajnu veceru ???

evo jednog resenja misterije, dok je biljka mlada moguce ju je saviti tako da nepukne a kada malo poraste bice skroz savijena,

f0066.jpg

Ovakav dizajn letelice deluje zastarelo i jednostavno za jednu tako "naprednu" vrstu . Ne mogu da poverujem u ovakve limenke od NLO-a.
Uostalom ne verujem dok ne vidim svojim ocima i tacka. Sve to, NLO, krugovi u zitu i sl. je ljudskih ruku delo.

Pošto ovde nema dijaloga, evo vam slike.
Sve ovo je nastalo odjednom, samo jednom je snimljeno kako nastaju i snimak je na mom gornjem linku o NLO. On je detaljno laboratorijski analiziran i potvrđen kao autentičan.
http://www.ivantic.net/nlo.htm

Stabljike su povinute i nisu prelomljene, seme tih stabljika mnogo brže sazreva i njihov plod je znatno veći od stabljika koje nisu tretirane u krugovima, na mestu krugova radio signali su poremećeni kao i rad kompasa.
To su sve ustanovili naučnici koji su bii tamo, a vi niste.

20000722knolldownnravebwh8.jpg

windmillhg9.gif

crop2xc5.gif

crop34dq7.jpg

crop51rj3.jpg

crop59qp7.jpg

crop89wq8.jpg

crop90hy4.jpg

crop95xe7.jpg

crop125vp2.jpg

crop135ar1.jpg

crop154us4.jpg

crop156rj2.jpg

crop195tl0.jpg

cropc213wl4.jpg

croptrusloe7242es7.jpg

p7195335ed5.jpg

p03at8.jpg

p04ah9.jpg

Moj odgovor onima koji i dalje misle da je ovo napravljeno pomoću štapa i kanapa: vi ne biste nikada mogli ne da smislite ovakve figure, a kamoli da ih napravite.
O moj Boze.......znas li ti koliko ima ljudi koji su talenti i nadareni i mogli bi da smisle mnogo komplikovanije slike od ovih,a ove slike i nisu nesto posebno....vecina se pravi uz pomoc sestara i lenjira......
A objasni mi zbog cega bi vanzemaljci sad nama ostavili neke krugove,trouglove,kockice......zbog cega bi oni nama bilo sta ostavili?????

te slike na poljanama izgledaju kao nešto što može izaći samo iz ljudske mašte...paukoliki stvorovi,paukove mreže i ostali oblici deluju toliko zemaljski da svaki laik može da zaključi da elijeni nemaju veze s tim.uostalom,superiorna vanzemaljska rasa se sigurno u slobodno vreme ne bavi crtanjem u žitu.

Ja verujem da postoji jos neko u svemiru,e sad ona leteca serpa mi ne deluje kao da moze da leti brzinom svetlosti,jer ne bi neka tamo stvorenja putovala hiljadama svetlosnih godina da dodje i nacrta krugove u zitu.mada ima neverovatnih slika koje ti malo pokolebaju stavove.
za mene je najveca misterija kako su napravljene piramide...

Back