ŽITNI KRUGOVI

Ma slusaj ti, ja sam mislio da si ti samo zaglupljena i neobavestena.. ali sad sve vise uvidjam i da si jako bezobrazna (r, to je prava kvalifikacija)!

Ti NECES da vidis, ili NEMOZES jel nemas OCI (mislim na realni uvid bez predrasuda) gledas sastav sajtova a nisi skinula to sto je kod njih objavljeno, isto to se nalazi na home sajtovima tih sluzbi, a ovi sajtovi su ih samo preuzeli... da si ti videla NLO kao ja sto sam ga video pre par godina, ne bi vise sumnjala u postojanje, samo bi se bacila na proucavanje. Inace imam preko 2 TB video materijala o tome... koliko ti imas? odakle tebi informacija da ih nema? gde su ti dokazi da ih nema?

evo ti jos jedan istorijski dokaz, tacnije u pitanju su crtezi kroz istoriju pa i onaj iz crkve u decanima na kosovu...

Pogledaj malo ovo... evo ti jos jedna sansa pre iskljucenja...

manastir na kosovu i freske dekorisane sa 2 NLO-a u kojima sede 2 humanoida!

o pa hvala na komplimetnima ;)

dajes mi kao dokaz crteze aliena kroz istoriju? a ja te pitam da li si ikada citao bibliju? onaj deo pod nazivom otkrovenje? e ako nisi red bi bio da procitas. lepo pise o gorama od ognja koje ce pasti na zemlju, o posastima koje ce opet sa neba doci i td i tb i pobiti sve one koji se nisu poklonili gospodu bogu. sad to verovanje u knjigu otkrovenja nije definitivno za ovu temu, ali moram da iznesem svoje misljenje. crkva u srednjem veku kakva je takva je, je sprovodila masovno zastrasivanje pa i ubijanje svojih neistomisljenika a bogami i onih koji su im verovali. samim tim, svaki slikar, svaki umetnik koji je oslikavao crkve i manastire, gospodske kuce, votever, je morao da bude blizak crkvi te je od istih dobijao i direktivu da sa vremena na vreme kroz sliku malo zaplasi narod.
sto se starije kulture tice, ne znam zaista odakle im da crtaju pola coveka pola lava, kravu, konja i td... ljudi su verovali u razlicite bogove, mozda tim statuama hteli da im se priblize, kako god. ali ti predmeti nisu dokaz da su alieni na planeti.
kazes da si ih licno video, ispricaj nam molim te o tom dogadjaju. bas me zanima.

Znaci ima istine u tome da nick na forumu ali i avatar ima veze sa inteligentnim sklopovima pojedinaca i pojedinki (da ne krsim zakon o ravnopravnosti polova)...

:think:

:super::rotf:

drugim recima, ti si ono sto i tvoj avatar (to je i sustina pomenutog, da se identifikujes njime, ali i nickom na forumu)... i onda neko treba samo ovce da cuva, i to mu je dosta! Ta mani se kompjutera, nije to za tebe... idi u tor (kako i nick kaze)

ps. ovde NIJE niko direktno pomenut, sve je samo primer :whistle:

Pa dobro aj ti daj logicno objasnjenje kada ti vec nije misteriozno? Ja ne procitah nesto sto pije vodu.

Узмеш даску, вежеш канапом и газиш. Тако се праве. Нема ту ништа мистериозно.

Да су лепи, јесу, чак би рекао да су нека нова форма графита. Али прича да нико не зна како су настали, да су их направили ванземаљци и слично је смешно.

Узмеш даску, вежеш канапом и газиш. Тако се праве. Нема ту ништа мистериозно.

Да су лепи, јесу, чак би рекао да су нека нова форма графита. Али прича да нико не зна како су настали, да су их направили ванземаљци и слично је смешно.

Pa ako nisu oni ko je ?
Lepo su rekli strucnjaci da nije moguce za jedno vece to napraviti, mislim ljudska ruka, noga, daska...

Pa ako nisu oni ko je ?
Lepo su rekli strucnjaci da nije moguce za jedno vece to napraviti, mislim ljudska ruka, noga, daska...

Па имаш професионалце који то могу за једно вече. Логично је да ће неком аматеру требати јако дуго, али што више радиш то ћеш бити бољи у томе. Први кругови су били буквално кругови. То се просто ради, а постајали су компликованији што су аутори истих постали бољи, па хтели да пробају и друге облике.

Па имаш професионалце који то могу за једно вече. Логично је да ће неком аматеру требати јако дуго, али што више радиш то ћеш бити бољи у томе. Први кругови су били буквално кругови. То се просто ради, а постајали су компликованији што су аутори истих постали бољи, па хтели да пробају и друге облике.

Svi su izgledi da je tvoje razmisljanje blizu istine ...z:)

Majko mila, da li stvarno postoje ovako natprirodno smesni ljudi..

Ovakve idiotizme treba zakonom zabraniti.

Back