Zima VS Leto ~ UZ vs UL

*november rain*:
bleach:
Moon Child:
LETO RULEZ! :lol:

grudvanje?ha! :P
Sunce je na nasoj strani! :D
ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA
i samo... ~ ZIMA!...

to je nas moto... 8)
bez slina... :p :p :p
sta bwe ti mala - ha?.... p rasturicemo vas... :D :p :p ...
8)
ma daaaaaaaaaa....hihi...nemate sansi... :p :p
bas tako... 8)
ucimo se, mladi zimofili... 8) 8) 8)

Zasto je zima sra_nje:
1)Zimi drvece izgleda tuzno :(
2)Zimi pada sneg i ne mogu da nosim patike :(
3)Zimi mi nije rodjendan :(
4)Zimski raspust je kratak :(
5)Zimi je Nova godina,jos jedan praznik koji obelezava prolazak vremena :(
6)Zimi su dani kraci :(
7)Zimi nema sunca da nas greje :(
8)Zimi moram da nosim perjane jakne koje apsloutno mrzim :(
9)Zimi je uvek smor ne ide mi se napolje :(
10)Zimi je uzasno ujutru,a ja moram da se probudim u 7 :(
11)Zima me jednostavno bedachi :( i sam pomen rechi 'zima' me bedachi
12)Zima je previshe sumorna :(
13)Zimi nema tresanja :(

...
da nastavim> :lol:

Predsednik UL sada nema vremena da cita sve zato ce odgovarati sutra...
Zasto sam se prozvao 'predsednikom'???
Pa ove debate su ipak moja ideja ((ne hvalim se samo kazem))

A sto se tice toga sto nema UP i UJ jeste zato sto leto i zima se najvise razlikuju...Pa su stoga i razlike vece!!! :wink: :wink: :wink:
KAKO OVO BOLDOVANO GLUPO ZVUCI!!!!!!!!!!!!!!
HTEO SAM DA KAZEM PA SU I DEBATE ZANIMLJIVIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shinoda:

A sto se tice toga sto nema UP i UJ jeste zato sto leto i zima se najvise razlikuju...Pa su stoga i razlike vece!!! :wink: :wink: :wink:
khm khm :evil: (opet zlochesti smajli)
a ko je PRVI glasao za leto?a ko je PRVI branio leto?Necemo tako kolega,ti si zamenik! :P :D

Moon Child:
Shinoda:

a ko je PRVI glasao za leto?a ko je PRVI branio leto?Necemo tako kolega,ti si zamenik! :P :D
Auuu sad ce biti frke!!! :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
A da raspisemo izbore??? :twisted:

Shinoda:
Moon Child:
Shinoda:

Auuu sad ce biti frke!!! :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
A da raspisemo izbore??? :twisted:
ja nisam demokrata zao mi je (8 nista od izbora
DIKTATURA! :twisted: VLAST! :twisted:

p naravno... ZIMA!...
pored svih pogodnosti... kao sto su pufnice za usi, beskrajno dugi salovi i zvezde padalice... (:
naravno... organizujemo i klizanje na ledu (;
zimsko prolece tj ~prolece zimi... ali, naravno... morate poneti svoje srce sa sobom... i imacete apsolutno sve...

mi organizujemo sportove na vodi,odbojku na pesku,i naravno goooooooomilu sportova koji se ne mogu igarti zimi(bar ne napolju)-kosarka,fudbal,trcanje,biciklizam,tenis....sta vam je jos potrebno?umesto klizaljki imamo rolere!!! :D

i ne zaboravite...nagradna igra je u toku :wink:

jooooooooj ja sam se PROSTO OTOPILA kad sam na Tari pretproslog vikenda sa funygirl prosetala ispred hotela jer su se svi razbezali od kise....ali videti one proplanke,onako usamljene,dole nizbrdica a tamo daleko ali dole MAGLA,GUSTA LEPA MAGLA...a kisa kao bonus :wink: doslo mi je da po svojim obicajima zgrabim blok za skice i skiciram taj prizor ali bila je exkurzija...malo zaebano :cry: :( uh,sad se 100 % kajemmmmmm ooooooooh deam! :o inace,leto je jedino zbog raspusta diobro a zimi idem na skijanje...ma zaebite,i love the year but jesen is the best! :wink:

Moon Child:
Zasto je zima sra_nje:
'aj da vidimo... :roll:
Moon Child:
1)Zimi drvece izgleda tuzno :(
nije tuzno bwe... samo se odmara... presvlaci se... odbaci nesto ostarelo sa sebe, odmara se... priprema se za nesto vazno...
Moon Child:
2)Zimi pada sneg i ne mogu da nosim patike :(
pa sneg je bre nesto najbolje... izmedju ostalog, nase oruzje (:p) u kako ti kazes 'ratu'... i ko te to slagao za patike?... :shock: ja licno nosila duboke starke kroz sneg do kolena... carape?... pa suve naravno... :D a starke su ipak starke... 8)
Moon Child:
3)Zimi mi nije rodjendan :(
ala ti je razlog... :p :p :p :p e pa meni jeste... :D i sigurna sam da ima mnogo tvojih drugova kojima je tada rodjendan... 8) mozda neki Vranjanac?... 8) pa ako volis da dajes poklone od srca... ;)
Moon Child:
4)Zimski raspust je kratak :(
da, ali zato dolazi u najboljem mogucem trenutku... tacno kada nam je potreban odmor... 8)
"Moon Child"]5)Zimi je Nova godina,jos jedan praznik koji obelezava prolazak vremena :(
isto tako znaci i promene... razvitak, momenat kada mozes da pogledas iza sebe i vidis sta si uradila... mozda nesto lose? nema veze, vazno je da imas prostora da to uvidis i tako i ispravis... 8)
Moon Child:
6)Zimi su dani kraci :(
tj. duza je noc :p mrak je veci deo dana... a po nasim forumskim istrazivanja na temi o delovima dana... veci broj clanova se izjasnio za kasne vecernje ili rane jutarnje casove... prava zimska atmosfera... 8)
Moon Child:
7)Zimi nema sunca da nas greje :(
postoji sunce... samo kao svetlost, simbol da je jos uvek tu... 8) ceka svoje vreme 8) a imas pufnice za usi, rukavice i salove (KOJE DELIMO U NASOJ PROMOTIVNOJ KAMPANJI) da te greju... kao i necija ruka da zagreje tvoje... pa makar bila i tatina i mamina :p :p :p
Moon Child:
8)Zimi moram da nosim perjane jakne koje apsloutno mrzim :(
opet... :roll: odakle ti te zablude... :roll: naravno da ne moras da nosis perjane jakne... :roll: postoje ~djubretarci~ ((((: ah... volecu ih vecno... :D :D :D nikada nisam nosila perjanu jaknu... imala sam kao mala neku... cisto kad idem na sankanje 8) ali djubretarci zakon! 8) 8) 8)

Moon Child:
9)Zimi je uvek smor ne ide mi se napolje :(
e pa sad je rec o tvojoj psihi a ne o omiljenom godisnjem dobu UZa 8)
Moon Child:
10)Zimi je uzasno ujutru,a ja moram da se probudim u 7 :(
e pa ti si gradsko dete :p kao i ja :lol: pa to je zdrav vazduh... 8) kad te secne onako... odmah si sveza i orna za ustajanje... 8)
Moon Child:
11)Zima me jednostavno bedachi :( i sam pomen rechi 'zima' me bedachi
trazimo argumente... 8) ne subjektivne zakljucke... 8)
Moon Child:
12)Zima je previshe sumorna :(
kako belina i svezina mogu da ti budu sumorne?... :roll:
Moon Child:
13)Zimi nema tresanja :(
e ovaj ti je najbolji... :lol: :lol: :lol: :lol: leti nema snega... :( i leti ne kitimo jelku :( i ne dobijamo poklone :( i meni nije rodjendan i ne izvlace mi usi :( i ne dobijamo djacke knjizice :( pa da idemo za dz na Tas i u Pionir (NA KLIZANJEEE...) :(
Moon Child:
...
da nastavim> :lol:
~pardon...
~samo izvol'te...
8) 8) 8)
p~s~ sto stade kod 13?... :p :D :D :D
kuuuuuuuuuul... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

iijjaaaooo....pa ja zivim za LETO!!! nemoj neko da mi ga dira!!haah(iako sam zimsko dete) zimu stvarno ne podnosim jer je toliko hladno i napolju je sve dead, a najvise me nervira to sto ujutru kad otvorim oci i pogledam kroz prozor nemam sta ni da vidim...ni trag od suncevih zraka a kamoli pticica...

pz

Back