Moon Child
Domaćin
- Poruka
- 4.212
e svashta
prolece zimi(8Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e svashta
prolece zimi(8ma daaaaaaaaaa....hihi...nemate sansi...bleach:ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMAMoon Child:LETO RULEZ!![]()
grudvanje?ha!![]()
Sunce je na nasoj strani!![]()
i samo... ~ ZIMA!...
to je nas moto... 8)
bez slina...![]()
![]()
sta bwe ti mala - ha?.... p rasturicemo vas...![]()
![]()
...
8)

izvoli, mala, prilozi kontra~argument...Moon Child:![]()
e svashta
![]()
prolece zimi(8

bas tako... 8)*november rain*:ma daaaaaaaaaa....hihi...nemate sansi...bleach:ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMA ZIMAMoon Child:LETO RULEZ!![]()
grudvanje?ha!![]()
Sunce je na nasoj strani!![]()
i samo... ~ ZIMA!...
to je nas moto... 8)
bez slina...![]()
![]()
sta bwe ti mala - ha?.... p rasturicemo vas...![]()
![]()
...
8)![]()
necemo da prelazimo granicu... ):Moon Child:ma nemojte da skrnavljujete prolece s vasom zimom(8
ne moze,eeee......(8

vidi... opasna mala, a?...Moon Child:u ratu(ovo je RAT zime i leta)i ljubavi sve je dozvoljeno![]()

i sam pomen rechi 'zima' me bedachi

khm khmShinoda:Predsednik UL sada nema vremena da cita sve zato ce odgovarati sutra...
Zasto sam se prozvao 'predsednikom'???
Pa ove debate su ipak moja ideja ((ne hvalim se samo kazem))
A sto se tice toga sto nema UP i UJ jeste zato sto leto i zima se najvise razlikuju...Pa su stoga i razlike vece!!! :wink: :wink: :wink:
(opet zlochesti smajli)
Auuu sad ce biti frke!!!Moon Child:khm khmShinoda:Predsednik UL sada nema vremena da cita sve zato ce odgovarati sutra...
A sto se tice toga sto nema UP i UJ jeste zato sto leto i zima se najvise razlikuju...Pa su stoga i razlike vece!!! :wink: :wink: :wink:(opet zlochesti smajli)
a ko je PRVI glasao za leto?a ko je PRVI branio leto?Necemo tako kolega,ti si zamenik!![]()
![]()
ja nisam demokrata zao mi je (8 nista od izboraShinoda:Auuu sad ce biti frke!!!Moon Child:khm khmShinoda:Predsednik UL sada nema vremena da cita sve zato ce odgovarati sutra...
A sto se tice toga sto nema UP i UJ jeste zato sto leto i zima se najvise razlikuju...Pa su stoga i razlike vece!!! :wink: :wink: :wink:(opet zlochesti smajli)
a ko je PRVI glasao za leto?a ko je PRVI branio leto?Necemo tako kolega,ti si zamenik!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A da raspisemo izbore???![]()
Prolece....The Last Unicorn:Ljudi imam mali problem.....nisam sigurna gde da se uclanim.
Leto i zimu volim skoro podjednako,jeste da mi je leti rodjendan....
Predlazite,gde da se uclanim???? :?
uh,sad se 100 % kajemmmmmm ooooooooh deam!
inace,leto je jedino zbog raspusta diobro a zimi idem na skijanje...ma zaebite,i love the year but jesen is the best! :wink:'aj da vidimo...Moon Child:Zasto je zima sra_nje:
nije tuzno bwe... samo se odmara... presvlaci se... odbaci nesto ostarelo sa sebe, odmara se... priprema se za nesto vazno...Moon Child:1)Zimi drvece izgleda tuzno![]()
pa sneg je bre nesto najbolje... izmedju ostalog, nase oruzje (Moon Child:2)Zimi pada sneg i ne mogu da nosim patike![]()
) u kako ti kazes 'ratu'... i ko te to slagao za patike?... :shock: ja licno nosila duboke starke kroz sneg do kolena... carape?... pa suve naravno... ala ti je razlog...Moon Child:3)Zimi mi nije rodjendan![]()
e pa meni jeste... da, ali zato dolazi u najboljem mogucem trenutku... tacno kada nam je potreban odmor... 8)Moon Child:4)Zimski raspust je kratak![]()
isto tako znaci i promene... razvitak, momenat kada mozes da pogledas iza sebe i vidis sta si uradila... mozda nesto lose? nema veze, vazno je da imas prostora da to uvidis i tako i ispravis... 8)"Moon Child"]5)Zimi je Nova godina,jos jedan praznik koji obelezava prolazak vremena![]()
tj. duza je nocMoon Child:6)Zimi su dani kraci![]()
mrak je veci deo dana... a po nasim forumskim istrazivanja na temi o delovima dana... veci broj clanova se izjasnio za kasne vecernje ili rane jutarnje casove... prava zimska atmosfera... 8)postoji sunce... samo kao svetlost, simbol da je jos uvek tu... 8) ceka svoje vreme 8) a imas pufnice za usi, rukavice i salove (KOJE DELIMO U NASOJ PROMOTIVNOJ KAMPANJI) da te greju... kao i necija ruka da zagreje tvoje... pa makar bila i tatina i maminaMoon Child:7)Zimi nema sunca da nas greje![]()

opet...Moon Child:8)Zimi moram da nosim perjane jakne koje apsloutno mrzim![]()
e pa sad je rec o tvojoj psihi a ne o omiljenom godisnjem dobu UZa 8)Moon Child:9)Zimi je uvek smor ne ide mi se napolje![]()
e pa ti si gradsko deteMoon Child:10)Zimi je uzasno ujutru,a ja moram da se probudim u 7![]()
kao i ja
pa to je zdrav vazduh... 8) kad te secne onako... odmah si sveza i orna za ustajanje... 8)trazimo argumente... 8) ne subjektivne zakljucke... 8)Moon Child:11)Zima me jednostavno bedachii sam pomen rechi 'zima' me bedachi
kako belina i svezina mogu da ti budu sumorne?...Moon Child:12)Zima je previshe sumorna![]()
e ovaj ti je najbolji...Moon Child:13)Zimi nema tresanja![]()
leti nema snega...
i leti ne kitimo jelku
i ne dobijamo poklone
i meni nije rodjendan i ne izvlace mi usi
i ne dobijamo djacke knjizice
pa da idemo za dz na Tas i u Pionir (NA KLIZANJEEE...)
~pardon...Moon Child:...
da nastavim>![]()

e nije to toMoon Child:umesto klizaljki imamo rolere!!!![]()
kakvo je ovo podlo podmicivanje nasih prijatelja forumasa... :shock: strasno...Moon Child:i ne zaboravite...nagradna igra je u toku :wink:

jooooooooj... kako je divno...*november rain*:pogledajte slicicu u mom profilu...
zima, zima, zima! ! ! 8) 8) 8)
tako je, tako je... samo napred... 8)britgirl:evo jedan glas za zimu...