Sergian
Poznat
- Poruka
- 9.430
kuku lele
И те како сте то чували у тајни. То например у Серафимовој књизи непише,а да се недај Боже то десило са Хризостомом флоринским направили би сте целу књижурину на ту тему.Зато боље ћути.То је страшна прича коју ви и када сте принуђени да је признате екстремно умекшавате и ублажавате као да је то добар дан да се неко нераспадне (не као мошти него као леш) и да морају поново да га закопавају да би га земља примила.
Нетачно. Па мени су о томе управо испричали неки флоринци и то пре 5-6 година.
А кад сам то питао матејевце, свима је било познато. Нико није крио о томе.
А ти боље не хули на Свете Мошти на којима се исцелише твоји флоринци од рака. А код Флоринског се нико до сада није исцелио!
Боже сачувај колико си помрачен и идолопоклоник да нећеш сам себи да признаш а и друге обмањујеш. Одбегли матејевци тврде да су кости биле црне,па неби ваљда побегли да су видели само на зглобовима остатке расе?!? А на свете мошти не хули, јер су све такве боје. Какав си ти Србин када ниси био да се поклониш моштима светог кнеза Лазара?
:hahaha: "Одбегли матејевци"...
Па наравно да ће да хуле јер су отпали од Цркве! А лично сам видео Матејерве мошти и нема то везе са црнилом. И овде је постављен филм о томе.
А откуд знаш да се нисам поклонио Лазаревим Моштима?
Поклонио сам његовим Моштима још одавно.
Можда сада али тада су га први пут ископали као нераспаднутог леша,а други пут црне кости, како су сада те кости жуте и како ви наводно тврдите благоухајуће сам Бог зна. Али једно је сигурно да су којим случајем кости кое су нађене црне остале црне сва ваша безумна прича би пала у воду,зато сада прича о благоухању.
Човече, лупаш невиђено. Овде си се жестоко налупао. Ниси упознао флоринце, како сам признајеш, нити си упознао матејевце, нити био у неком нашем манастиру, и онда само тако преко тастатуре избацујеш своје фрустрације! Иди и увери се, па онда доноси закључке!
Колико сам ја видео на клипу анатема на недељу православља он се помиње као и сви епископи Српске Цркве, Грчке Цркве и Руске Цркве. Међу њима Акакије помиње и Хризостома флоринског и патријарха Варнаву, сви се ти људи величају као борци за православље! И није ругање ако се објави истина и назове се правим именом. док сте ви потпуно зомбирани причом о "мироточивом" Матеју и имате најгори од свих идолопоклоничких ставова према њему.

Па у томе и јесте ствар! Помиње га литургијски, што значи да се саглашава са његовим исповедањем, а овде га називате расколником! Расколници се не помињу литургијски, иначе. То само показује тоталну конфузију у флоринском исповедању, лицемерје и дволичност.
И како то називате истину правим именом? Јел овако: "Матеј је исповедник, син Цркве Христове, али и расколник чије тело земља није примила!" А вл.Матеј јесте мироточио пред мноштво сведока и ми нисмо криви због тога...
Толико те боли истина о посмртним остацима Матеја да те вероватно сад боли стомак од треме и неизвесности шта ће бити ако људи престану да верују вашој причици о "моштима" "све ће пропасти". А, прпа?

Брате, нек верује ко како хоће? Коме је стало до спасења душе и ко има срце неискварено (или искрено тежи томе) тога ће Бог довести до истинске матејевске Цркве!
А покварењацима и неразумнима не вреди ништа објашњавати.
Свако ко не верује у нашу причу, није проблем, али је лудост да неко не верује а хули на вл.Матеја а да није никад ни видео уживо наше Мошти (којих има у изобиљу).
Ено слике у мом албуму и од других наших епископа из новијег времена.
И те како сте то чували у тајни. То например у Серафимовој књизи непише,а да се недај Боже то десило са Хризостомом флоринским направили би сте целу књижурину на ту тему.Зато боље ћути.То је страшна прича коју ви и када сте принуђени да је признате екстремно умекшавате и ублажавате као да је то добар дан да се неко нераспадне (не као мошти него као леш) и да морају поново да га закопавају да би га земља примила.
Нетачно. Па мени су о томе управо испричали неки флоринци и то пре 5-6 година.
А кад сам то питао матејевце, свима је било познато. Нико није крио о томе.
А ти боље не хули на Свете Мошти на којима се исцелише твоји флоринци од рака. А код Флоринског се нико до сада није исцелио!
Боже сачувај колико си помрачен и идолопоклоник да нећеш сам себи да признаш а и друге обмањујеш. Одбегли матејевци тврде да су кости биле црне,па неби ваљда побегли да су видели само на зглобовима остатке расе?!? А на свете мошти не хули, јер су све такве боје. Какав си ти Србин када ниси био да се поклониш моштима светог кнеза Лазара?
:hahaha: "Одбегли матејевци"...
Па наравно да ће да хуле јер су отпали од Цркве! А лично сам видео Матејерве мошти и нема то везе са црнилом. И овде је постављен филм о томе. А откуд знаш да се нисам поклонио Лазаревим Моштима?
Поклонио сам његовим Моштима још одавно.
Можда сада али тада су га први пут ископали као нераспаднутог леша,а други пут црне кости, како су сада те кости жуте и како ви наводно тврдите благоухајуће сам Бог зна. Али једно је сигурно да су којим случајем кости кое су нађене црне остале црне сва ваша безумна прича би пала у воду,зато сада прича о благоухању.
Човече, лупаш невиђено. Овде си се жестоко налупао. Ниси упознао флоринце, како сам признајеш, нити си упознао матејевце, нити био у неком нашем манастиру, и онда само тако преко тастатуре избацујеш своје фрустрације! Иди и увери се, па онда доноси закључке!

Колико сам ја видео на клипу анатема на недељу православља он се помиње као и сви епископи Српске Цркве, Грчке Цркве и Руске Цркве. Међу њима Акакије помиње и Хризостома флоринског и патријарха Варнаву, сви се ти људи величају као борци за православље! И није ругање ако се објави истина и назове се правим именом. док сте ви потпуно зомбирани причом о "мироточивом" Матеју и имате најгори од свих идолопоклоничких ставова према њему.

Па у томе и јесте ствар! Помиње га литургијски, што значи да се саглашава са његовим исповедањем, а овде га називате расколником! Расколници се не помињу литургијски, иначе. То само показује тоталну конфузију у флоринском исповедању, лицемерје и дволичност. И како то називате истину правим именом? Јел овако: "Матеј је исповедник, син Цркве Христове, али и расколник чије тело земља није примила!" А вл.Матеј јесте мироточио пред мноштво сведока и ми нисмо криви због тога...
Толико те боли истина о посмртним остацима Матеја да те вероватно сад боли стомак од треме и неизвесности шта ће бити ако људи престану да верују вашој причици о "моштима" "све ће пропасти". А, прпа?

Брате, нек верује ко како хоће? Коме је стало до спасења душе и ко има срце неискварено (или искрено тежи томе) тога ће Бог довести до истинске матејевске Цркве! А покварењацима и неразумнима не вреди ништа објашњавати.
Свако ко не верује у нашу причу, није проблем, али је лудост да неко не верује а хули на вл.Матеја а да није никад ни видео уживо наше Мошти (којих има у изобиљу).
Ено слике у мом албуму и од других наших епископа из новијег времена.

klikni me