Žig zveri

Ти стварно верујеш да Ватикан има моћ да наметне целом свету недеље као закон? Дај, човече, уозбиљи се.

Da.
Papstvo ne moze samo niti ce.

Sta je Eu.

Pa katolici.

Trebas da otvoris mslo oci.

Ocigledno nisi upoznst sa aktivnostima papstva.

Nece papstvo samo nametnuti nedelju.
Vec zajedno a mericlim protestantima koji ce biti ikona zveri.

A papstvo po otktivenju dobija silu od 2 zveri, merike i od 10 careva Eu.

Tom silom ce nametnuti nedelju.
I silom zmijinom.

Cijom silom je papstvo delovalo u srednjem veku?
Svojom?
Ne.
Zasto je danas crkva odvojeba od drzave.
Pa zato sto su crkve zloupotrebljavale drzavnu vlsst da za njih prohone, ubijaju, mucr, otimaju.

Otkrivenje kaze da je ta zver vec bila.
A sada nije pa ce opet biti.
To je papstvo.

Poslednja izmena:
Ислам? Ислам је религија и политика у исто време. Ислам је теократска религија, јер тежи и ка духовној и ка световној власти. Поред духовних, он намеће и политичке и државне законе. Ислам је од оснивања а и данас верска организација (,,ума", тј. ,,заједница верника") и политичка организација (,,халифат" тј. држава, заснована на исламском закону шарији или шеријату).

Да ли ти хоћеш да кажеш да је Ислам звер?

Nema od islama nista.
Oni su pukli u Siriji.
Oni samo sluze kao kszna brzboznom nazovi hriscanstvu.
Bog im je oduzeo jedinstvo.
Tako da oni ne mogu nikada da budu zver iz otkrivenja niti ce.

- - - - - - - - - -

A ti nemoj svetkovati nedelju i problem sa zverima rešen.
Jbt, k'o da vas neko bičem tera koji dan da svetkujete.
Koja paranoja od običnog dana u sedmici kod ovih subotara. :lol:
Svi se boje nekih realnih životnih opasnosti, a oni nedelje. :mrgreen:

Pa u tome je stvar sto ce tada terati.
Dok ne teraju koga briga za njihov katolicki suncev dan.

- - - - - - - - - -

Nego da mi pocnemo iz pocetka.
Sta je sinonim zveri.

Zna li neko.

Ne da nagadjamo vec na osnovu biblije.

Nema od islama nista.
Oni su pukli u Siriji.
Oni samo sluze kao kszna brzboznom nazovi hriscanstvu.
Bog im je oduzeo jedinstvo.
Tako da oni ne mogu nikada da budu zver iz otkrivenja niti ce.

Немој да си смешан. Не живиш у реалности. И то је проблем са адвентистима- нисте реални. Ислам данас држи многе државе под својом контролом и његова религијска и политичка организација влада над више народа. Док са друге стране, Ватикан данас не контролише ниједну државу. Ватикан данас нема утицај више од онога што му глобалисти дозволе. Ватикан мора да гута кнедле. Ватикан је на умору. Мислим ја не волим Ватикан, али сам реалан.

Ватикан је у служби звери и антихриста, она се увлачи глобалистичким сотонистима, али није он сам звер. Нема он ту моћ да би био звер. Ватиканска организација јесте била праслика звери, али она данас нема ту моћ. Ислам има много веће потенцијале од ватиканџија. Мада, ја се слажем- није Ислам та звер. Само ти кажем, више изгледа има Ислам, него Ватикан. Али, није ни Ислам. Ту си у праву, Ислам је казна хришћанима који су одступили од Хришћанства.

Da.
Papstvo ne moze samo niti ce.

Sta je Eu.

Pa katolici.

Trebas da otvoris mslo oci.
ЕУ је глобалистичка творевина, какви католици, католици изумиру у ЕУ, њима се ту наметају ствари који су сасвим супротни њиховој вери. А њихове вође се шлихтају управо том антихришћанском систему. Буди реалан. Немају они више некадашњу моћ.

Немој да си смешан. Не живиш у реалности. И то је проблем са адвентистима- нисте реални. Ислам данас држи многе државе под својом контролом и његова религијска и политичка организација влада над више народа. Док са друге стране, Ватикан данас не контролише ниједну државу. Ватикан данас нема утицај више од онога што му глобалисти дозволе. Ватикан мора да гута кнедле. Ватикан је на умору. Мислим ја не волим Ватикан, али сам реалан.

Ватикан је у служби звери и антихриста, она се увлачи глобалистичким сотонистима, али није он сам звер. Нема он ту моћ да би био звер. Ватиканска организација јесте била праслика звери, али она данас нема ту моћ. Ислам има много веће потенцијале од ватиканџија. Мада, ја се слажем- није Ислам та звер. Само ти кажем, више изгледа има Ислам, него Ватикан. Али, није ни Ислам. Ту си у праву, Ислам је казна хришћанима који су одступили од Хришћанства.

ЕУ је глобалистичка творевина, какви католици, католици изумиру у ЕУ, њима се ту наметају ствари који су сасвим супротни њиховој вери. А њихове вође се шлихтају управо том антихришћанском систему. Буди реалан. Немају они више некадашњу моћ.

A ko to vlada svetom?

Ko odlucuje o globalizaciji sveta i koga ce da zbombaju a kome da uvedu embargo?

Kazi nam.

A ko to vlada svetom?

Ko odlucuje o globalizaciji sveta i koga ce da zbombaju a kome da uvedu embargo?

Kazi nam.

Глобалистичка њу ејџ елита. Сатанисти који владају Америком и западним државама. Глобализам- то ти је политичка организација. Синкретистичка њу ејџ религија- то ти је религиозна организација.

Заједно чине звер. Али, још није дошло крајње време, још не држе они под контролом цео свет.

Meni se cini da ti ne uzimas u obzir li pak ne poznajes sta biblija kaze o ovoj temi kada pises kako pises.

- - - - - - - - - -

Глобалистичка њу ејџ елита. Сатанисти који владају Америком и западним државама. Глобализам- то ти је политичка организација. Синкретистичка њу ејџ религија- то ти је религиозна организација.

Заједно чине звер. Али, још није дошло крајње време, још не држе они под контролом цео свет.

Ja te nisam pitao ko cini zver.

Ipak si indirektno da merika eu vladaju svetom.
Katolici i protestanti.

A imamo 2 zveri.
Nesto mi slabo ti to sve poznajes.

Meni se cini da ti ne uzimas u obzir li pak ne poznajes sta biblija kaze o ovoj temi kada pises kako pises.
.

Наравно да узимам то у обзир. Библија је јасна: антихрист ће ове ствари да негира:

1. Негираће Свету Тројицу (Оца, Сина и Светог Духа). Ватикан то не негира. Али њу ејџ религија итекако негира Свету Тројицу, погледај шта њихово учење каже о томе.
2. Негираће божанство Господа Исуса Христа. Ватикан то не негира. Али њу ејџ религија то негира, за њих Господ Исус Христос није Бог, него некакав ,,аватар" и ,,учитељ мудрости" као Буда или Заратустра.
3. Антихрист ће да се представља као божанство и општесветски месија. Њу ејџ религија проповеда неког ,,метреју" као ,,светског месију" и ,,учитеља" и ,,гсподара света". Погледај то у њиховим учењима и видећеш.

Дакле, њу ејџ религија има све оне елементе које нам Библија даје да препознамо звер и антихриста.

Ja te nisam pitao ko cini zver.

Ipak si indirektno da merika eu vladaju svetom.
Katolici i protestanti.

A imamo 2 zveri.
Nesto mi slabo ti to sve poznajes
Ма какви католици и протестанти, они су бре глобалистички њу ејџ отворени сатанисти. Мислим, они су дозволили да се оснује сатанска организација, подигли су споменик сотони, у Америци чак прогоне неке протестантске креационисте, итд. И сви су они чланови масонерије и тих ложа, велики део њих је учествовао на ,,сеансама" џу ејџа, итд.

Пре ће бити да ти то слабо познајеш. Као што рекох, ви адвентисти не сагледавате реално ствар.

То је неутемељено. Читао сам те твоје списе већ. Немају утемељења. Нису, такође, реални. Причају о некој ,,свемоћи" Ватикана која данас реално не постоје.

Nisi ti pogledao nista, tekst govori o 2 zveri.

Obrazlozenje sta nije utemeljeno, molim argument dokazi.
Od kada je to negiranje argument?
Negiranje je neozbiljnost i neznanje

Moc vatikana raste.
On jos nije dostigla ono sto treba da dostigne, ali radi velikom brzinom ka tome.

Kada dostigne onda postaje prva zver.

Ali moc Vatikana je trenutno takodje ogromna.
Deluje iza kulisa.
Vatikan je u glavnpm planu novog svetskog poretka.
Ocigledno si neinformisan.
Cilj novog svetskog poredka je staviti sve religije pod jednu religioznu upravu.
Papstvo.

Nego reci ti meni sta znaci sinonim zver i kako ustanoviti ko je to?

Nju ejdj nju ejdj nije argument.

Poslednja izmena:
Наравно да узимам то у обзир. Библија је јасна: антихрист ће ове ствари да негира:

1. Негираће Свету Тројицу (Оца, Сина и Светог Духа). Ватикан то не негира. Али њу ејџ религија итекако негира Свету Тројицу, погледај шта њихово учење каже о томе.
2. Негираће божанство Господа Исуса Христа. Ватикан то не негира. Али њу ејџ религија то негира, за њих Господ Исус Христос није Бог, него некакав ,,аватар" и ,,учитељ мудрости" као Буда или Заратустра.
3. Антихрист ће да се представља као божанство и општесветски месија. Њу ејџ религија проповеда неког ,,метреју" као ,,светског месију" и ,,учитеља" и ,,гсподара света". Погледај то у њиховим учењима и видећеш.

Дакле, њу ејџ религија има све оне елементе које нам Библија даје да препознамо звер и антихриста.

Ма какви католици и протестанти, они су бре глобалистички њу ејџ отворени сатанисти. Мислим, они су дозволили да се оснује сатанска организација, подигли су споменик сотони, у Америци чак прогоне неке протестантске креационисте, итд. И сви су они чланови масонерије и тих ложа, велики део њих је учествовао на ,,сеансама" џу ејџа, итд.

Пре ће бити да ти то слабо познајеш. Као што рекох, ви адвентисти не сагледавате реално ствар.

Kao sto sam i rerkao, ti ne uzimas bilijski izvestaj o antihristu.
Sada si mi cak potvrdiod a ti i ne poznajes sta biblija o njemu kaze.

A sada mi biblijski pokazi da ce antihrist negirsti te 2 tacke gore.

Sto se tice tacke 3.
Ti si skroz neinformisan.
Papa se odavno smatra bogom na zemlji za katolike i tako obozava kao bog.
Sama njegova titula Otac pripada samo Bogu Ocu i nikome.

I objasni mi koja ce to sila da zabrani katolickom, protestanskom i pravoslavnom svetu trojstvo?

I zasto?

Koja sila ce to izaci i ovima reci, ja sam bog obozavajte me?
A oni ce to uciniti?

Koja?

Poslednja izmena:
Kao sto sam i rerkao, ti ne uzimas bilijski izvestaj o antihristu.
Sada si mi cak potvrdiod a ti i ne poznajes sta biblija o njemu kaze.

A sada mi biblijski pokazi da ce antihrist negirsti te 2 tacke gore.

Sto se tice tacke 3.
Ti si skroz neinformisan.
Papa se odavno smatra bogom na zemlji za katolike i tako obozava kao bog.
Sama njegova titula Otac pripada samo Bogu Ocu i nikome.

I objasni mi koja ce to sila da zabrani katolickom, protestanskom i pravoslavnom svetu trojstvo?

I zasto?

Koja sila ce to izaci i ovima reci, ja sam bog obozavajte me?
A oni ce to uciniti?

Koja?

svetska religija kao temelj novog svetskog poretka..veliki je to vavilon nazvan u bibliji ..sve religije ce ovaj novi,komercijalni i kulturni sistem da izbaci iz upotrebe..ni za alaha ni za trojku nece biti mesta..:D

svetska religija kao temelj novog svetskog poretka..veliki je to vavilon nazvan u bibliji ..sve religije ce ovaj novi,komercijalni i kulturni sistem da izbaci iz upotrebe..ni za alaha ni za trojku nece biti mesta..:D

A koja religija ce to ukloniti hriscanstvo i islam?
Da nece j svedoci mozda?

Naterace ih da im se poklone i odreknu se svojih verovanja.

Ljudi, uoszbiljite se malo.

Uzmite biblijske izvestaje o ome i citajte prvo.

A koja religija ce to ukloniti hriscanstvo i islam?
Da nece j svedoci mozda?

Naterace ih da im se poklone i odreknu se svojih verovanja.

Ljudi, uoszbiljite se malo.

Uzmite biblijske izvestaje o ome i citajte prvo.
pa nece moci mozda da natera tebe ili mene..al u principu vecina ima da se odrekne ..pa pogledaj koje su pljuvacine na nasu spc..pola ih je naselo i reklo cao crkvo.:D.

pa nece moci mozda da natera tebe ili mene..al u principu vecina ima da se odrekne ..pa pogledaj koje su pljuvacine na nasu spc..pola ih je naselo i reklo cao crkvo.:D.

A kada su ovi iz SPC bili vernici?

SPC se priklanja papstvu.

Ako se vecina odrekne, onda dobrovolno, i niko ne moze da ih natera.

Osim da je ta religija koja moze da ih natera, mnogobrojna i d aima oruzje u svojim rukama.

A takvu nemamo osim hriscanstva.

Dakle hriscanstvo nijedna druga religija ne moze da natera na ensto, osim oni sami da nateraju pojedince i male grupe.

A kada su ovi iz SPC bili vernici?

SPC se priklanja papstvu.

Ako se vecina odrekne, onda dobrovolno, i niko ne moze da ih natera.

Osim da je ta religija koja moze da ih natera, mnogobrojna i d aima oruzje u svojim rukama.

A takvu nemamo osim hriscanstva.

Dakle hriscanstvo nijedna druga religija ne moze da natera na ensto, osim oni sami da nateraju pojedince i male grupe.

aj sad pogledaj vernike na zapadu..ko je pa tamo vernik..nestala je ta fela...fali jos franju da okace na naslovnoj kao pedofila i ode vatikan u proslost...i ko ce ga opere...tako se to danas radi...ne treba ti neka spoljna sila da ga sjebe...mediji odrade poso i cao..mediji su ti sad u ovom ratu djavo numero jedan :D

aj sad pogledaj vernike na zapadu..ko je pa tamo vernik..nestala je ta fela...fali jos franju da okace na naslovnoj kao pedofila i ode vatikan u proslost...i ko ce ga opere...tako se to danas radi...ne treba ti neka spoljna sila da ga sjebe...mediji odrade poso i cao..mediji su ti sad u ovom ratu djavo numero jedan :D

Na zapadu imas mnogo vise vernika nego dole kod nas.

Na zapadu barem poznaju bibliju.

Ko poznaje kod nas?

Isus je rekaod a ce pred kraj vere sve vise nestajati.
Ali to nema veze sa antihristom.
Vec on kaze da ce ljubav prema Bogu i istini hladiti.

Nego da pocnemo iz pocetka pa redom.
Da vidimo sta biblija kaze sta je to zver.
Samo tako mozemo da saznamo istinu.

Ovako svako prica sta hoce kako mu padne na pamet.

da vidimo na osnovu biblije sta je to zver.

Sta to moze da bude?

Ima li uopste neko da to zna.

Zamoljavam pljuvace, izrugavace, negirace, ismejavace, i ostale i dobre i lose da nam to kazu.

Jer ako niko nezna, i kada ja to onda moram da ucinim, nema vise pljuvanje, negiranje i cela paleta svega toga.
Pa da vidimo, dajem vama prednost.

Na zapadu imas mnogo vise vernika nego dole kod nas.

Na zapadu barem poznaju bibliju.

Ko poznaje kod nas?

Isus je rekaod a ce pred kraj vere sve vise nestajati.
Ali to nema veze sa antihristom.
Vec on kaze da ce ljubav prema Bogu i istini hladiti.

jednim potezom vatikan,tj hriscanstvo na zapadu pada..bez imalo natezanja ili nekave frke...kao da ga nikad nije ni bilo tako ce izgledati sledeci dan..:D

Stoji da ce se dati žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim

Dakle nije jedno nego dve STVARI, pojave, OBJEKTA!!

I sta je zajednicko? Zajednicko je da se bez toga necega u ruci kao i bez toga necega na celu ne moze ni kupovati ni prodavati!!!!

Dakle nema novca papirnog, jer da ima kupovace se papirnim novcem - imamo izbora. Ali izricito pise da se nece moci ni kupovati ni prodavati!!! Prema tome u to doba nece biti novca papirnog nego nekakvog drugog novca. Kakvog novca, jel mozemo danas da vec vidimo kakav ce to novac biti? DA, vidi se danas, vec postoji taj novac a to je elektronski novac na bankovnim racunima. I na zapadu je uveliko vec krenula propaganda ukidanja giotovine to jest papirnog novca i placanje iskljucivo elektronskim novcem.

Znaci mi vec zivimo u poslednjim vremenima i u vreme apokalipse.

Satana je lukav, jako lukav, lazljiv obmanjivac pa tako obmano je i satrao u pakao mnoge vec danas. Kako obmanjuje i kako uzima duse evo dokazacu njegovu prevaru.

Videli smo da je elektronski novac onaj koji ce zameniti u potpunosti papirni, i u trenutku kad se ukine papirni placanje ce biti moguce samo platnim karticama. Prema tome nedvosmisleno je da su platne kartice upravo zig zveri na DESNOJ RUCI NJIHOVOJ!!! Vidite gde je lukavstvo i prevara satanina!! Prevara je ta sto je on uveo platne kartice daleko pre nego kad ce biti ukinut papirni novac!!! Znaci ljudi su prevareni i vec imaju zig zveri u rukama svojim.

Posle platnih kartica, kad potpuno bude ukinut papirni novac bice ponudjeno u pocetku dobrovoljno a kasnije i prisilno a na posletku i ubijanjem onih koji ne uzmu zig zveeri na celima svojim, to jest ukoliko ne stave elektronski cip u telu svom. To je upravo onaj drugi zig zveri "na celima njihovim".

Vidite pre 2000 godina kako je to receno a danas to vidimo da se desava. Vec i sad postoji sve vece naznake da ce da se cipuju ljudi. A takodje je lepo receno pre 2000 godina da ce biti DVE STVARI jedna na ruci na desnici, dakle nesto sto ce da se nosi i uzima u ruci a to je PLATNA KARTICA, LICNA KARTA, ILI STA GOD JE NA SEBI SA CIPOM, i drugo nesto sto je na celu, dakle nesto sto je trajno u telu i sto se ne moze uklanjati brisati bacati jer je u telu.

Dakle vernici iskreni i istiniti ako imate platne kartice, licne karte, ili bilo kakav cipovani dokument u rucu danas svojoj bacite to odreknite ga se pisite bankama ili odite do banke i ukinite svoje bankovne racune i platne kartice. Nedajte da budete prevareni i da primate zig zveri u desnici ruci svojoj.

A Isus Hrist Bog nas se vec javio svetim ljudima i rekao je da su upravo dokumenti licna karta, platne kartice, bankovni racuni, pasosi sve sto je cipovano upravo ono sto nas unistava i cega se pod hitno treba odreci. Pitali su a kako kad ljudi nece moci da zive od toga im zavisi poso, zivot, kupovina hrane. a receno je DOSLO JE VREME DA SE BIRA HLEB ILI KRST. Dakle podviznistvo je danas dovoljno za oreol pravednika i mucenika odbijanje dokumenata. Znamo svi kakve su sve golgote mucenici pravednici imali u istoriji koji su se okitili vencem mucenistva a danas u nase vreme je to da se odreknemo cipovanih dokumenata i platnih kartica i bankovnih racuna.

Zig je čip dakle nikakav dokument sa čipom ne uzimajte u ruci svojoj. Danas satana cipuje sve i licne karte i viozacke i platne kartice i pasose i zdravstvana knjizice i sve sve sve dakle nista od toga ne uzimajte!! I na posletku kad navikne narod na cip cipovace i ljude. Zig zveri je čip i zato nemojte da ga imate nigde ni u ruci ni u telu.

Evo tog videa:

Poslednja izmena:

Back