Verbal_Kint
Iskusan
- Poruka
- 5.339
Kaže li Biblija šta o bitkoinima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nema od islama nista.
Oni su pukli u Siriji.
Oni samo sluze kao kszna brzboznom nazovi hriscanstvu.
Bog im je oduzeo jedinstvo.
Tako da oni ne mogu nikada da budu zver iz otkrivenja niti ce.
- - - - - - - - - -
Pa u tome je stvar sto ce tada terati.
Dok ne teraju koga briga za njihov katolicki suncev dan.
- - - - - - - - - -
Nego da mi pocnemo iz pocetka.
Sta je sinonim zveri.
Zna li neko.
Ne da nagadjamo vec na osnovu biblije.

U Siroji puca radikalizovani fanatizam,a ne Islam![]()
Nisi ti pogledao nista, tekst govori o 2 zveri.
.
Па, конкретно, одакле ти идеја да Америка слуша Ватикан и да ће све да покори Ватикану? То није реално, то се не дешава. Можеш ти да проналазиш у библијском тексту неке сличности и да то повезујеш, али тога нема у реалности. Иначе, такве сличности и паралеле могу да се извлаче за било шта. Сваки тоталитарни систем може да се пронађе у библијском тексту, неки су на сличан начин као и ти, повезивали СССР са зверју, итд. Тако да сличности које си ти уочио не морају да буду тачне. То су само твоја тумачења. Тј. не твоја, него ваша- адвентистичка.Obrazlozenje sta nije utemeljeno, molim argument dokazi.
Od kada je to negiranje argument?
Negiranje je neozbiljnost i neznanje
Ма та моћ Ватикана расте само у адвентистичкој ирационалној машти. А у реалности су ствари сасвим другачије.Moc vatikana raste.
On jos nije dostigla ono sto treba da dostigne, ali radi velikom brzinom ka tome.
А где су докази за тврдњу да Ватикан влада иза кулиса и да Ватикан стоји иза новог светског поретка? Када нешто кажеш, мораш да имаш доказе за ту тврдњу. И пази, могуће је да сам ја неинформисан, али пошто ти сматраш да си ти информисан, онда ми ти покажи реалне доказе који потврђују то што причаш.Ali moc Vatikana je trenutno takodje ogromna.
Deluje iza kulisa.
Vatikan je u glavnpm planu novog svetskog poretka.
Ocigledno si neinformisan.
Пази, то што причаш је нерално у пракси. Ајде објасни ми молим те, како ће неко да стави будисте или хиндуисте под религиозну управу Ватикана? Само ме то занима, како си ти то замислио? То је нереално.Cilj novog svetskog poredka je staviti sve religije pod jednu religioznu upravu.
Papstvo.
A sada mi biblijski pokazi da ce antihrist negirsti te 2 tacke gore.
Зато и кажем да су папа и Ватикан праслика антихриста. Али, будући да папа сада нема моћ потребну да уради то што ради звер и будући да нема све елементе који су за то потребни- папа и Ватикан нису антихрист. Они су само у служби антихриста, служе му.Sto se tice tacke 3.
Ti si skroz neinformisan.
Papa se odavno smatra bogom na zemlji za katolike i tako obozava kao bog.
Па неће да забрани, него ће, као што ти је Виларет то објаснила већ, људи сами, под утицајем пропаганде и идеологије новог светског поретка, сами у великом броју да одбаце истинско хришћанско учење и да прихвате синкретистичку ,,светску религију". Веома мали број људи да ће остати и искрено веровати у Свету Тројицу и хришћанско учење, они ће бити истински православни. И њих ће звер да прогони.I objasni mi koja ce to sila da zabrani katolickom, protestanskom i pravoslavnom svetu trojstvo?
svetska religija kao temelj novog svetskog poretka..veliki je to vavilon nazvan u bibliji ..sve religije ce ovaj novi,komercijalni i kulturni sistem da izbaci iz upotrebe..ni za alaha ni za trojku nece biti mesta..![]()
pa nece moci mozda da natera tebe ili mene..al u principu vecina ima da se odrekne ..pa pogledaj koje su pljuvacine na nasu spc..pola ih je naselo i reklo cao crkvo..

Ja ih srecem mnoge te ne radikalizovane.
Ali niko od njih ne negira ove radikalizovane.
Pa ti radikalizovani su njihova jedina nada bili da nesto ostvare.
Pucanjem tih ode nada.
Ево одмах:
,,Децо, последњи је час, и као што сте чули да ће антихрист доћи, тако су се сад јавили многи антихристи; по томе познајемо да је последњи час. Од нас изиђоше, али не беху од нас; јер да од нас беху, остали би са нама; него требало је да се покажу да нису сви од нас. А ви имате помазање од Светога и сви то знате. Не писах вам као да не знате истине, него зато што је знате и што ниједна лаж није од истине.
Ко је лажљивац ако не онај који пориче да је Исус Месија? То је антихрист - ко пориче Оца и Сина. Ко год пориче Сина нема ни Оца; ко исповеда Сина има и Оца. Што сте чули од почетка нека остане у вама. Ако у вама остане оно што сте чули од почетка и ви ћете остати у Сину и Оцу. А ово је обећање које нам је он обећао: живот вечни."
,,По овоме познајте Божијег духа: од Бога је сваки дух који исповеда да је Исус Христос дошао у телу, а сваки дух, који не исповеда Исуса, није од Бога; и то је антихристов дух за кога сте чули да ће доћи, и сад је већ у свету."
(Јов. I, 18, 22; 4. 3; II 7)
Дакле, Библија јасно идентификуе антихриста по томе што указује на то шта ће он да негира. Свако ко ово негира, следи антихристов дух, а сам антихрист на крају времена ће такође то да негира.
Зато и кажем да су папа и Ватикан праслика антихриста. Али, будући да папа сада нема моћ потребну да уради то што ради звер и будући да нема све елементе који су за то потребни- папа и Ватикан нису антихрист. Они су само у служби антихриста, служе му.
Зато ће антихрист, коме ће се поклонити креатори новог светског поретка, да се представља као ,,месија свих религија", итд. Да би га сви могли прихватити.
Па неће да забрани, него ће, као што ти је Виларет то објаснила већ, људи сами, под утицајем пропаганде и идеологије новог светског поретка, сами у великом броју да одбаце истинско хришћанско учење и да прихвате синкретистичку ,,светску религију". Веома мали број људи да ће остати и искрено веровати у Свету Тројицу и хришћанско учење, они ће бити истински православни. И њих ће звер да прогони.
А што се тиче Свете Тројице- па већ сада огроман број протестаната и протестантских фракција не верује у Свету Тројицу. Чак су се и адвентисти поделили по том питању на оне који верују у Свету Тројицу и на оне који не верују у Свету Тројицу. Исправи ме ако грешим.
Ето, то је поента.
- - - - - - - - - -
Тачно тако.
- - - - - - - - - -
)
Демографија је њима много већа нада од исламистичких терориста. Ето, ни ту ниси реалан. Ако се овакви демографски трендови наставе, добићемо исламске шеријатске државе и то у сред Европе. Да, муслимани много већу наду полажу у демографију, него у исламисте.
Ево, они то уопште и не крију:
Muslimanski verski vođa poslao poruku Evropi: Rađaćemo decu i natalitetom ćemo vas pokoriti – VIDEO
http://webtribune.rs/muslimanski-ve...-decu-i-natalitetom-cemo-vas-pokoriti-video/#
Дакле, највећа нада им је демографија, а не тероризам.![]()
Da nije ovo žig na čelo i ruku desnu. Novac, pa bez njega ne može niko kupovati ni prodavati. U desnu ga ruku daju obično, a na čelo ide na treče oko. Ljubitelji novca.
Svi ljudi koji ganjaju da se obogate imaju žig i bog im je novac. Danas kao nikad prije novac je kao neophodan, tako su nametnuli. Možda je to.
Pogledajte prilog 413233
Pa i Isus je imao novac i koristio ga je.
Znaci i on je primio zig.
Bre ljudi, mozete li vi malo dalje od 1 cm da vidite i malo ozbilnije?
Mt 17:25 Petar reče: Hoće. I kad udje u kuću, preteče ga Isus govoreći: Šta misliš Simone? Carevi zemaljski od koga uzimaju poreze i harače, ili od svojih sinova ili od tudjih?
Mt 17:26 Reče Njemu Petar: Od tudjih. Reče mu Isus: Dakle ne plaćaju sinovi.
Mt 17:27 Ali da ih ne sablaznimo, idi na more, i baci udicu, i koju prvo uhvatiš ribu, uzmi je; i kad joj otvoriš usta naći ćeš statir; uzmi ga te im podaj za me i za se.
Novac apostola i Isusa je bio kod Jude.
Joh 13:29 A neki mišljahu, budući da u Jude beše kesa, da mu Isus reče: Kupi šta treba za praznik; ili da da šta siromašnima.
Ne. Ja sam objasnio ne koji koriste novac, nego koji ga ljube, vole, praktički obožavaju, večinu svog vremena troše na sticanje novca i tako robuju gospodaru koji im daje žig. Ne govorim o ljudima koji rade da bi preživjeli, nego o ljudima koji skupljaju blago na zemlji, robuju novcu, nemaju vremena da se upoznaju sa naumima Božijim, jer su svoj vrijeme prodali za novac
Sta se pravite ludi kao niko ne zna sta ce biti taj zig??? Bice odricanje od Hrista a priznavanje garavog za Boga e sad kako i na koji nacin videce se.
U ovim stihovima nije rec o antihristu iz otkrivenja.
Vec apostol govoro o ateizmu i slicno.
Moze da se odnosi i na religioznu organizaciju.
Danas je ateizam snazniji nego ikada.
I ateizam odbacuje Oca u Sina.
Odbacuje spasitelja i radi cak protiv.
.
Дух антихристов је назив за дух који ће у себи носити ,,син погибељи". Дакле, ,,син погибељи" и антихрист су имена за исту личност. Овде се описује његов дух и даје се назнака које ће он карактеристике имати. Међу њима су и те да ће негирати Свету Тројицу и Господа Исуса Христа.Imamo duh protiv Hrista loji se nazivacntihrust.
I imamo coveka pogibli iz Otkrivenja.
To su 2 razlicite stvari.
Папа и Ватикан су праслика антихриста. И у њима јесте антихристов дух. Све је то тачно што си рекао, али папа не негира јавно и отворено, него је то узурпирао. Међутим, антихрист ће отворено и јавно да негира Свету Тројицу и Христа. Тако нам Свето Писмо то објашњава и тако тумаче Свети Оци.Sto se tice papstva.
Papa je uzeo ulogu Oca.
Iako Isus kaze na to nema niko pravo.
Papa je uzeo Isusovu ulogu.
On se smatra zastupnikom i njegovi svestenici, izmedju nas ljudi i Oca.
Njemu i njima se ispoveda oni regulisu i prastaju ljudske grehe.
I odlucuju ko ce u raj ko u pakao.
Papa je uzeo i ulogu Duhs svetoga.
Jer sebe smatra i Hristovim zastupikom a to je samo Duh sveti.
Tako Papa ne negira trojstvo.
Нису у праву. У Откривењу јасно пише да ће он чинити чудеса и знаке да би преварио људе и да ће се јавно и отворено предављати као ,,месија", ,,спаситељ", итд. И да ће га велики број људи прихватити. Дакле, итекако ће јавно доћи и рећи то. Самим тим што папа то отворено не говори, значи да он није тај о коме Откровење говори. Али, јесте његова праслика, као и сви они који су тежили ка томе (а било је доста таквих у историји).Antihrist iz Otkrivenja da ga nazovemo tako jer ga otkrivenje ne zove tsko, on nece doci i reci: nesmete vise da verujete u Boga ja sam to.
Dobio bi samo dobre batine.
Хоће, али он ће отворено себе да проглашава месијом и Богом. Сешће у обновљени јерусалимски храм где ће тражити од људи да му се клањају. Папа ипак не чини тако нешто, а с обзиром да чињенице указују да папа све више губи моћ, утицај и вернике у свету, онда нема шансе да ће он моћи да убеди већину људи на планети да му се клањају.Taj antihrist ce prevariti ljude.
Mesto Bogu u stvari sluze njemu.
Eto i ti si prevaren i ne vidis da je papstvo otelo sluzbu na zemlji koja pripada samo Ocu i Sinu i D svetome.
,,Човек погибељи" и антихрист су имена за једну исту личност. Из Светог Писма је то очигледно.Ali ako hocemo da budemo iskreni.
Otkrivenje ga naziva covekom pogibli ne antihrist.
I jos drugim imenima.
Ljudi su poceli da ga zovu antihrist kroz diskusiju.
Na podrucjima u Evropi na kojima su sada dosli,nalaze se u vecoj opasnosti nego ikada.
Ta podrucja prvo pokazuju gostoprimstvo.
Ali ta podrucja su i genocidna kako nam istorija pokazuje.
Gde je taj genocidni duh germana i drugih evropskih naroda na zapadu?
Trenutno je pod kontrolom.
Nije izumro.
On je u raznim takozvanim radikalnim partijama koje su do skoro bile u pozadini i cuva se kao duh u lampi.
Ali sve vise isplivava na povrsinu.
Kada islam dostigne vrh i prelije casu.
I kada se taj potisnuti genocidni duh ovih naroda probudi.
Proci ce gore nego jevreji sto su prosli i drugi.
Ili ce se smiriti i prihvatiti antihrista ili ce stradati.
Trenutno je islam Bozji bic za evropu.
Ako ovi preteraju, nadrljace.
То ћемо тек видети. Ово су све твоје претпоставке, наравно без доказа. Међутим, ми можемо сада да се гледамо шта се тренутно дешава. А дешава се претварае европских земаља и исламске републике. У неким државама су одавно ве почели да суде шеријатски судови.
То је оно што се тренутно дешава. Тачно је да постојр десничарске партије и неки њихов раст, али слабо. Млако је то.
Мало било оно са Пегидом, али и то је утихнуло.
Тако да, видећемо шта ће бити.
Па и у атеизму је антихристов дух. Дакле, овде Апостол говори о антихристовом духу и каже да ће се кроз векове стално појављивати тај дух у разним облицима. Али, такође, он каже да ће и последњи (,,који ће доћи", тако стоји у тексту) антихрист такође негирати отворено Свету Тројицу и Христа. Али, он не може бити атеиста, јер је јасно реч о томе да ће он бити религијски вођа. Према томе, прича о атеизму отпада.
Kazes da nema dokaza a sam potvrdis moje dokaze.
Dokaze o postajnju desnicarskih partija.
A one su sve jace kao nikada i tekj ce biti.
Tu se nalazi taj genocidni duh zapada.
Kada zapad vidi da mu preti islam, isplivace desnicarske partije na povrsinu i onda pocinje problem.
Uostalom vidimo i sadasnje partije kako radiklano vec deluju protiv radiklanih islamista.
U nekim zapadnim zemljama su desnicarske partije vec medju vodecima.
Na primer Austrija.
Treba im samo jos malo.
Uostalom, islam ne ispunjava nikave biblijuske uslove za antihrista.