-korisnik-
Aktivan član
- Poruka
- 1.754
Sta vi pisete sve !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти стварно верујеш да Ватикан има моћ да наметне целом свету недеље као закон? Дај, човече, уозбиљи се.
Ислам? Ислам је религија и политика у исто време. Ислам је теократска религија, јер тежи и ка духовној и ка световној власти. Поред духовних, он намеће и политичке и државне законе. Ислам је од оснивања а и данас верска организација (,,ума", тј. ,,заједница верника") и политичка организација (,,халифат" тј. држава, заснована на исламском закону шарији или шеријату).
Да ли ти хоћеш да кажеш да је Ислам звер?
A ti nemoj svetkovati nedelju i problem sa zverima rešen.
Jbt, k'o da vas neko bičem tera koji dan da svetkujete.
Koja paranoja od običnog dana u sedmici kod ovih subotara.
Svi se boje nekih realnih životnih opasnosti, a oni nedelje.![]()
Nema od islama nista.
Oni su pukli u Siriji.
Oni samo sluze kao kszna brzboznom nazovi hriscanstvu.
Bog im je oduzeo jedinstvo.
Tako da oni ne mogu nikada da budu zver iz otkrivenja niti ce.
ЕУ је глобалистичка творевина, какви католици, католици изумиру у ЕУ, њима се ту наметају ствари који су сасвим супротни њиховој вери. А њихове вође се шлихтају управо том антихришћанском систему. Буди реалан. Немају они више некадашњу моћ.Da.
Papstvo ne moze samo niti ce.
Sta je Eu.
Pa katolici.
Trebas da otvoris mslo oci.
Немој да си смешан. Не живиш у реалности. И то је проблем са адвентистима- нисте реални. Ислам данас држи многе државе под својом контролом и његова религијска и политичка организација влада над више народа. Док са друге стране, Ватикан данас не контролише ниједну државу. Ватикан данас нема утицај више од онога што му глобалисти дозволе. Ватикан мора да гута кнедле. Ватикан је на умору. Мислим ја не волим Ватикан, али сам реалан.
Ватикан је у служби звери и антихриста, она се увлачи глобалистичким сотонистима, али није он сам звер. Нема он ту моћ да би био звер. Ватиканска организација јесте била праслика звери, али она данас нема ту моћ. Ислам има много веће потенцијале од ватиканџија. Мада, ја се слажем- није Ислам та звер. Само ти кажем, више изгледа има Ислам, него Ватикан. Али, није ни Ислам. Ту си у праву, Ислам је казна хришћанима који су одступили од Хришћанства.
ЕУ је глобалистичка творевина, какви католици, католици изумиру у ЕУ, њима се ту наметају ствари који су сасвим супротни њиховој вери. А њихове вође се шлихтају управо том антихришћанском систему. Буди реалан. Немају они више некадашњу моћ.
A ko to vlada svetom?
Ko odlucuje o globalizaciji sveta i koga ce da zbombaju a kome da uvedu embargo?
Kazi nam.
Глобалистичка њу ејџ елита. Сатанисти који владају Америком и западним државама. Глобализам- то ти је политичка организација. Синкретистичка њу ејџ религија- то ти је религиозна организација.
Заједно чине звер. Али, још није дошло крајње време, још не држе они под контролом цео свет.
Meni se cini da ti ne uzimas u obzir li pak ne poznajes sta biblija kaze o ovoj temi kada pises kako pises.
.
Ма какви католици и протестанти, они су бре глобалистички њу ејџ отворени сатанисти. Мислим, они су дозволили да се оснује сатанска организација, подигли су споменик сотони, у Америци чак прогоне неке протестантске креационисте, итд. И сви су они чланови масонерије и тих ложа, велики део њих је учествовао на ,,сеансама" џу ејџа, итд.Ja te nisam pitao ko cini zver.
Ipak si indirektno da merika eu vladaju svetom.
Katolici i protestanti.
A imamo 2 zveri.
Nesto mi slabo ti to sve poznajes
То је неутемељено. Читао сам те твоје списе већ. Немају утемељења. Нису, такође, реални. Причају о некој ,,свемоћи" Ватикана која данас реално не постоје.
Наравно да узимам то у обзир. Библија је јасна: антихрист ће ове ствари да негира:
1. Негираће Свету Тројицу (Оца, Сина и Светог Духа). Ватикан то не негира. Али њу ејџ религија итекако негира Свету Тројицу, погледај шта њихово учење каже о томе.
2. Негираће божанство Господа Исуса Христа. Ватикан то не негира. Али њу ејџ религија то негира, за њих Господ Исус Христос није Бог, него некакав ,,аватар" и ,,учитељ мудрости" као Буда или Заратустра.
3. Антихрист ће да се представља као божанство и општесветски месија. Њу ејџ религија проповеда неког ,,метреју" као ,,светског месију" и ,,учитеља" и ,,гсподара света". Погледај то у њиховим учењима и видећеш.
Дакле, њу ејџ религија има све оне елементе које нам Библија даје да препознамо звер и антихриста.
Ма какви католици и протестанти, они су бре глобалистички њу ејџ отворени сатанисти. Мислим, они су дозволили да се оснује сатанска организација, подигли су споменик сотони, у Америци чак прогоне неке протестантске креационисте, итд. И сви су они чланови масонерије и тих ложа, велики део њих је учествовао на ,,сеансама" џу ејџа, итд.
Пре ће бити да ти то слабо познајеш. Као што рекох, ви адвентисти не сагледавате реално ствар.
Kao sto sam i rerkao, ti ne uzimas bilijski izvestaj o antihristu.
Sada si mi cak potvrdiod a ti i ne poznajes sta biblija o njemu kaze.
A sada mi biblijski pokazi da ce antihrist negirsti te 2 tacke gore.
Sto se tice tacke 3.
Ti si skroz neinformisan.
Papa se odavno smatra bogom na zemlji za katolike i tako obozava kao bog.
Sama njegova titula Otac pripada samo Bogu Ocu i nikome.
I objasni mi koja ce to sila da zabrani katolickom, protestanskom i pravoslavnom svetu trojstvo?
I zasto?
Koja sila ce to izaci i ovima reci, ja sam bog obozavajte me?
A oni ce to uciniti?
Koja?
svetska religija kao temelj novog svetskog poretka..veliki je to vavilon nazvan u bibliji ..sve religije ce ovaj novi,komercijalni i kulturni sistem da izbaci iz upotrebe..ni za alaha ni za trojku nece biti mesta..![]()
pa nece moci mozda da natera tebe ili mene..al u principu vecina ima da se odrekne ..pa pogledaj koje su pljuvacine na nasu spc..pola ih je naselo i reklo cao crkvo.A koja religija ce to ukloniti hriscanstvo i islam?
Da nece j svedoci mozda?
Naterace ih da im se poklone i odreknu se svojih verovanja.
Ljudi, uoszbiljite se malo.
Uzmite biblijske izvestaje o ome i citajte prvo.
pa nece moci mozda da natera tebe ili mene..al u principu vecina ima da se odrekne ..pa pogledaj koje su pljuvacine na nasu spc..pola ih je naselo i reklo cao crkvo..
A kada su ovi iz SPC bili vernici?
SPC se priklanja papstvu.
Ako se vecina odrekne, onda dobrovolno, i niko ne moze da ih natera.
Osim da je ta religija koja moze da ih natera, mnogobrojna i d aima oruzje u svojim rukama.
A takvu nemamo osim hriscanstva.
Dakle hriscanstvo nijedna druga religija ne moze da natera na ensto, osim oni sami da nateraju pojedince i male grupe.
svetska religija kao temelj novog svetskog poretka..veliki je to vavilon nazvan u bibliji ..sve religije ce ovaj novi,komercijalni i kulturni sistem da izbaci iz upotrebe..ni za alaha ni za trojku nece biti mesta..![]()

Sam Bog će izbaciti lažne religije a već ih je odbacio pa su zato u duhovnoj tami![]()
aj sad pogledaj vernike na zapadu..ko je pa tamo vernik..nestala je ta fela...fali jos franju da okace na naslovnoj kao pedofila i ode vatikan u proslost...i ko ce ga opere...tako se to danas radi...ne treba ti neka spoljna sila da ga sjebe...mediji odrade poso i cao..mediji su ti sad u ovom ratu djavo numero jedan![]()
Na zapadu imas mnogo vise vernika nego dole kod nas.
Na zapadu barem poznaju bibliju.
Ko poznaje kod nas?
Isus je rekaod a ce pred kraj vere sve vise nestajati.
Ali to nema veze sa antihristom.
Vec on kaze da ce ljubav prema Bogu i istini hladiti.
jednim potezom vatikan,tj hriscanstvo na zapadu pada..bez imalo natezanja ili nekave frke...kao da ga nikad nije ni bilo tako ce izgledati sledeci dan..![]()
A ta sila su JS.
Oni ce ih srusiti.
A ovi ce odma podleci pred tom silom.
Eeee