Žig zveri

četiri velike zveri iziđoše iz mora, svaka drugačija.
4 Prva beše kao lav, i imaše krila orlova; gledah dokle joj se krila poskuboše i podiže se sa zemlje i stade na noge kao čovek, i srce ljudsko dade joj se.

5 Potom, gle, druga zver beše kao medved, i stade s jedne strane, i imaše tri rebra u ustima među zubima svojim, i govoraše joj se: Ustani, jedi mnogo mes
6 Potom videh, i gle, druga, kao ris, imaše na leđima četiri krila kao ptica, i četiri glave imaše zver, i dade joj se vlast.
7 Potom videh u utvarama noćnim, i gle, četvrta zver, koje se trebaše bojati, strašna i vrlo jaka, i imaše velike zube gvozdene, jeđaše i satiraše, i gažaše nogama ostatak, i razlikovaše se od svih zveri pređašnjih, i imaše deset rogova.

7 Ove četiri velike zveri jesu četiri cara, koji će nastati na zemlji.. dužina životu beše im određena do vremena i do roka...danilo..7 glava

jasno je da je zver carstvo na zemlji ..:D

Da.

Ali ne u smislu tadasnjih carstava, jer sada nemamo carstva vec drzave, predsednike.
A vatikan je takodje drzva i politicka sila i predsenik drzave Vatikan.

CILJ NOVOG SVETKSOG POREDKA JE:

Jedna vlada.

Isti zakoni.

Kupovanje bez novca.

I kao zadnbje sto ce sprovesti, to je jedan religozni vodja.

A to sigruno nece biti Dalaj lam, niti Kiril.

Oni nam vec ocigledno namecu njihovog coveka.

A odredjena situacija ce ga dovesti na to mesto.

A trj vodja ce onda progoniti sve koji mu budu neposlusni.

Sve ostalo sto mu se pokloni, nece imati nikakvih problema.

Tako je taj vodja, ili antihrist, opasan samo za verne, ne ostale.
Samo za one koji zele savesno da sluze bogu, a ne po papskoj direktivi.

To je moje mišljenje, tako tumačim :)
Naravno to što kažeš papinstvo pobilo i nagovaralo na ratove, jeste, tako je to. Ali nije samo zlo papinstvo demonsko, nego su i pravoslavni sveštenici svoje politike podupirali da ubijaju
i muslimanski hođe i hinduistički ratovi i japanski ratovi i mongolski ratovi sve je to ispratila jedna žena bludnica religija bilo papinska
bilo muslimanska ili hinduska upleteni su u svaki sukob i jašuči na političkoj zvijerki upravljala je.
Znači Bludnica ili žena - različita je od - Zvijer.
Ona sjedi na zvijeri. Ali nije istovremeno i zvijer.

Nije sve simbolično. Vatikan ne može bacati vatru duha s neba jer nema Duha zato što je puna grijeha
i Bog sve religije drži krivim za krv prolivenu na zemlji od nastanka svijeta.

To je moje mišljenje, tako tumačim :)
Naravno to što kažeš papinstvo pobilo i nagovaralo na ratove, jeste, tako je to. Ali nije samo zlo papinstvo demonsko, nego su i pravoslavni sveštenici svoje politike podupirali da ubijaju
i muslimanski hođe i hinduistički ratovi i japanski ratovi i mongolski ratovi sve je to ispratila jedna žena bludnica religija bilo papinska
bilo muslimanska ili hinduska upleteni su u svaki sukob i jašuči na političkoj zvijerki upravljala je.
Znači Bludnica ili žena - različita je od - Zvijer.
Ona sjedi na zvijeri. Ali nije istovremeno i zvijer.

Nije sve simbolično. Vatikan ne može bacati vatru duha s neba jer nema Duha zato što je puna grijeha
i Bog sve religije drži krivim za krv prolivenu na zemlji od nastanka svijeta.

Pa imamo ekumenizam.
U tu misolovku ce ih papa sve uhvatiti.
A bludnica koja sedi na zveri je Papska crkva.
A zver je Vatikan.

Papstvo nije samo religozna organizacija.

Papstvo je i drzava.

Drzava Vatikan.
Papa je predsednik.

Ja ne iznosim svoje mislenje, pokusavam da iznesem ono sto biblija kaze i odma primenim na savremne dogadjaje koji se ocigledno uklapaju.

Tako da ovde trebamo da iznosimo sta biblija kaze, ne svoje stavove.

Poslednja izmena:
Pa imamo ekumenizam.
A zver je Vatikan.

Papstvo je i drzava.

Drzava Vatikan.
Papa je predsednik.

ako je to papska drzava i nju ce zver raskmadati..i ko onda ostaje u zivotu..
I deset rogova, što si video na zveri, oni će omrznuti na kurvu, i opustošiće je i ogoluzniti, i meso njeno poješće i sažeći će je ognjem.

Off 17:5 I na čelu njenom napisano ime: Tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskim.

Mati kurvama.

Ekumenizam.
Nzvane k urvE su otpale crkve.

Glavna velika bludnica, Vavilon, papstvo, vatikan koji ce pod okriljem ekumenizma sve k urve staviti pod svoju vllast.

A da to oni rade punom parom, vidi se u videima koje sam postavio gore.

- - - - - - - - - -

ako je to papska drzava i nju ce zver raskmadati..i ko onda ostaje u zivotu..
I deset rogova, što si video na zveri, oni će omrznuti na kurvu, i opustošiće je i ogoluzniti, i meso njeno poješće i sažeći će je ognjem.

Kada ce ju razmrskati?
Tek kada svi vide da su prevareni.
Ogologuzniti kaze i spaliti.
Otkrivenje kaze da mu prvo daju silu svi.

A onda tek na kraju ce 10 careva, evropski narodi, spaliti vatikan i sve njegove crkve.

Po Jovanu Rusija baca na presto vatikana neku vrstu atomke.

Kada nesto kazes, navedi biblijski stih da vidimo na sta mislis.

Poslednja izmena:
Ko zna sigurno sta je cilj NSP ? Svi znamo te ciljeve a niko se ne pita ako im to stvarno jesu ciljevi da li bi dopustili da znamo sve to ? Da ne trazimo mecku u levom grmu a ona se krije u desnom pa nas napadne s ledja.

Pa imamo ekumenizam.
A zver je Vatikan.

Papstvo je i drzava.

Drzava Vatikan.
Papa je predsednik.

Ja ne iznosim svoje mislenje, pokusavam da iznesem ono sto biblija kaze i odma primenim na savremne dogadjaje koji se ocigledno uklapaju.

Tako da ovde trebamo da iznosimo sta biblija kaze, ne svoje stavove.

Kako god, ali čuj da objasnim :) Pokušavaš odgonetnuti šta Biblija kaže, to je tvoje mišljenje. I ja pokušavam da objasnim šta u Bibliji se objašnjava.

Grad-Država je vatikan. Ali mora se umiljavati pravim zvjerkama carevima jer nije stvarna država nego veliki grad i vračar.
Zato i kaže u Bibliji da sebe zove kraljicom. Ali nije zvijer nego jaše zvijer. Ne može sama sebe jahati.
Plus pogrešno je samo njih označiti kao opisanu ženu nemoralnu koja pije krv iz zlatne čaše, jer to rade i radili su i ostali djelovi carstva religije te nakaradne đavolske djece.
Svi su pili krv podupiruči ratove i sjedeči sa carevima u prednjim klupama i idolima se poklonili.
Zvijeri iz danijela su carstva, pa zašto bi i zvijer koja prisiljava ljude na žig bila nešto drugo.
Zvijer ima vlast nad novcem i svjeckom kupoprodajom trgovinom. Zvijer je puna ateista koji religiju smatraju alatom, a ponekad i smetnjom.
Zvijer je kralj. A žena nije zvijer nego ima vlast nad kraljevima i sjedi im na leđima. Ali zvijer
mora pojesti ženu. Neće zvijer sama sebe pojesti. :whistling:

"I sedam je kraljeva. Pet je njih palo, jedan jest, a drugi još nije došao; i kad dođe, zamalo treba da ostane.
I zvijer, koja bijaše i nije, i ona je osmi, i jest od sedmorice, i u propast ide. "

"I žena, koju si vidio, jest grad veliki, koji ima vlast nad kraljevima zemlje"

"I onih deset rogova što ih vidje i Zvijer - oni će zamrziti Bludnicu, opustošiti je i ogoliti, najesti se mesa njezina i ognjem je spaliti"

"s njom su bludničili svi kraljevi zemaljski, a trgovci se zemaljski obogatiše od silna raskošja njezina."
Začujem i drugi glas s neba: "Iziđite iz nje, narode moj"

"I plakat će i naricati za njom kraljevi zemlje što su s njome bludničili"

Pa gde sam samo njih oznscio kso zenu bludnicu?
Opet ne citas.
Ksze bludnuca i mati k urvama.

Kazes ne moze sama sebe jshati.
Misliim da ti ne razumes da je papstbo religiozna i politicka ustsnova istovremeno.

Vatikan je drzava.

Papa je i politicki i religiozni vodja.
Znas li to?

A da li ce papa iskoruäidtiti svoj politicki uticaj i da pomogne svojoj religioznoj organizaciji?
Pa naravno.
Ps vidis da moze da jase sebe.
Zato sto ce politicki biti zver.

A religiozno bludnica.

Ne moze biti jasnije.

I ne tumacim ja bibliju vec pokszujem ocigledne stvari.
Jer je to smisao Otkrivenja.
Da nam ukaze da vidimo u praksi te dogadjaje.

Osim toga niko nije izneo nista bolje.
Vec samo svoja misljenja.
A koga briga za misljenja.

Vazno je sta biblija kaze.

Ko zna sigurno sta je cilj NSP ? Svi znamo te ciljeve a niko se ne pita ako im to stvarno jesu ciljevi da li bi dopustili da znamo sve to ? Da ne trazimo mecku u levom grmu a ona se krije u desnom pa nas napadne s ledja.

Pa oni ih kriju te ciljeve.
Maskiraju ih u stcari.
Sve izgleda pobozno i u pravcu mira.
Pa niko ne bi mogso da postsne zver kada bi prvo pokazao da je zao.
Biblija nam iznosi njihove ciljeve.
A
Dok pravi antihrust nspreduje,svet gleda u pogresnom pravcu i ne posmatra kako se antihrist sprema da to bude.
I niti zna koliko je zver napredovala i koliko se neverovatno uklapa u prorocanstva.

Oni gledaju u pogresnom smeru i ne vide pravog antihrista jer se zver trudi da ljudi to ne vide.
Gledaju a ne vide.
Danilo kaze da ce biti jako lukav.
Svi gledaju u pravcu islama u pravcu Jerusalima jer jezuti pustaju takve buve da ljudima skrenu paznju sa zveri da ju ne bi omeli dok dobije silu.
Itd.

Poslednja izmena:
Off 17:5 I na čelu njenom napisano ime: Tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskim.

Mati kurvama.

Ekumenizam.
Nzvane k urvE su otpale crkve.

Glavna velika bludnica, Vavilon, papstvo, vatikan koji ce pod okriljem ekumenizma sve k urve staviti pod svoju vllast.

A da to oni rade punom parom, vidi se u videima koje sam postavio gore.

- - - - - - - - - -

Kada ce ju razmrskati?
Tek kada svi vide da su prevareni.
Ogologuzniti kaze i spaliti.
Otkrivenje kaze da mu prvo daju silu svi.

A onda tek na kraju ce 10 careva, evropski narodi, spaliti vatikan i sve njegove crkve.

Po Jovanu Rusija baca na presto vatikana neku vrstu atomke.

Kada nesto kazes, navedi biblijski stih da vidimo na sta mislis.

u 17 glava otkrivenja jasno pise i ko je zver i ***** koja jase zver a i rogovi zveri koju ce kuravu oguliti...
sve kad saberes i oduzmes da su na primer ovo poslednja vremena radi se o americi cemerici..ona je ****** koja jase ceo svet..jgb.oguljena do koske na kraju balade.:D

u 17 glava otkrivenja jasno pise i ko je zver i ***** koja jase zver a i rogovi zveri koju ce kuravu oguliti...
sve kad saberes i oduzmes da su na primer ovo poslednja vremena radi se o americi cemerici..ona je ****** koja jase ceo svet..jgb.oguljena do koske na kraju balade.:D

Ovo sada sto si napsiala nema veze sa argumentovinim navodima.

Navedes stih i kazes to je to i gotovo.
Ali moramo da vidimo iz stiha zasto je to tako kako kazes?
ne da nagadjamo.

Tu nije rec o merici jer merika se naziva DRUGA ZVER.

Rogove koje pominjes predstavljaju 10 Evropska naroda koji su sa zveri nastali iz 4 zveri, iz Rima.

Oni saradjuju sa zveri i oni ce dati silu zveri kako kaze.

Evo pogledaj.
10 careva ce dati silu zveri.
Papstvo nema silu da samo ucini sta namerava:

Off 17:12 I deset rogova, koje si video, to su deset careva, koji carstva još ne primiše, nego će oblast kao carevi na jedno vreme primiti sa zveri.
Off 17:13 Ovi jednu volju imaju, i silu i oblast svoju daće zveri.

Off 13:11 I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.
Off 13:12 I svu vlast prve zveri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zveri kojoj se isceli rana smrtna.
Off 13:13 I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.
Off 13:14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zveri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zveri koja imade ranu smrtnu i osta živa.

10 careva daju silu prvoj zveri papstvu.

I druga zver daje silu prvoj zveri papstvu.

Druga zver je merika.

Ljudi, vi ne pozanjete ove stvari.

Prorok Danilo opisuje istoriju sveta od Vavilona do Hristoivog dolaska.

On nam daje detalj po detalj, objasnjva kako se Rim na jedan deo razdvaja na 10 carstva.
Iz tih deset carstava izlazi papstvo kao mali rog.

Pa morate ovo da znate ako hocete da pricamo o ovome.
Kada neznate osnovu, kako da pricamo i kako da razumete?

Ja bi vama trebao 3 sata da odrzim predavanje redom da vam pokazem ko su 10 roga, deset cara.

Pa onda predavanje sat vreme ko je druga zver.
Pa 3 sata osnove zveri osnove ziga.

Sta u bibliji znace ti sinonimi.

Ne mozemo da tumacimo nesto kako bi nam bila volja.
Vec biblija za te sinonime daje odgovor na drugim mestima sta je sta.

Poslednja izmena:
Dragi moji.

Ovo sto sam uradio do sada je par sati pisanje.
Skoro doktorski rad.
Jednostavno malo vezbam ovde.
Ali je potrebno da druga strana takodje poznaje ove poimove.
Ali vidim da to slabo nesto.

Imamo prorocastva o tom antihristu.
Pokazao sam vam da se ona najbolje uklapaju uz papstvo.
Samo kada bi pratili sta radi papa, uvideli bi ste da iz meseca u mesec sve vise potvrdjuje ovo o cemu vam pisem.

SADA JA IMAM PITANJE ZA VAS:

Bez obzira sto se sve ovo ne uklapa u vasa shvatanja koja ste imali pre ove diskuije.

Uzmimo za primer da je ce taj antihrist ta zve,r biti papstvo.

Odma i zig zveri dobija drugaciji izgled.

Znam da ste ljubitelji cipova, kartica i slicno.
Pa vam zato i papa ne odgovara jer ce te izgubiti pricu o cipovima i karticama.

Ali uzmite za trenutak da je to ipak papstvo.

Sta bi u tom slucaju mogao da bude ZIG ZVERI.

Zig papstva.

Ako ste pratili moje izlaganja o zigu zveri unzad, videli ste na osnovu biblije, ne moje mislenje, da je zig zveri suprotnost bozjem pecatu.

I tamo sam postavio sam pitanja a niko mi nije odgvorio.

Pecat ili zig zveri imaju za cilj da potvrde neciju moc, vlast, silu, autoritet.

Pecat Bozju a zig papsku ili zverinju.

Videli smo da je i zig u stavri pecat zveri.

Pa sat je to PECAT BOZJI a ZIG ZVERI JE OCIGLEDNO SUPROTNOST pecatu bozjem.

SADA KADA IMAMO OVU SLIKU, STA BI TO MOGAO PAPA DA UZME DA BUDE ZIG ZVERI A STA JE PECAT BOZJI?

Evo ću ja da ti reknem:
Svako nosi žig zveri u sebi tj gen rogatog i repatog pretka homoneandertalikusa !
Sve što izmišljate služi vašem alibiju-opravdanju vašeg zlikovaštva za kojim vaš lični neandertalac žudi...:evil:
Ko zna za to njesra u sebi,lakše se bori i kontroliše,a ko ne priznaje-čuvajte ga se-pritajena zver!

Islam i katolicizam i pravoslavlje to je isto. Pod vlašču su đavolovom. Katolici i pravoslavci se dugo ratovali čime su pokazali da nisu
Hristovi sljedbenici, jer Hris je rekao preoznati čete biti po međusobnoj ljubavi. A oni se međusobno vjekovima mrze i ratuju, i drugi svi i muslimani sa indijcima i tako dalje, čime svi oni pokazuju čija su djeca i sljedbenici, đavolovi.

Islam i katolicizam i pravoslavlje to je isto. Pod vlašču su đavolovom. Katolici i pravoslavci se dugo ratovali čime su pokazali da nisu
Hristovi sljedbenici, jer Hris je rekao preoznati čete biti po međusobnoj ljubavi. A oni se međusobno vjekovima mrze i ratuju, i drugi svi i muslimani sa indijcima i tako dalje, čime svi oni pokazuju čija su djeca i sljedbenici, đavolovi.

Sta je po tebi ispravno?

Sta je po tebi ispravno?

Biblija.

Religije slijede tradiciju. Tradicija je puna paganskih učenja. U samoj bibliji piše doči će otpad, uvučiće se oni koji iznose kriva učenja.
Ali Biblija je dobra. Boj se Boga i izvršavaj Njegove zapovjedi. Religije ove koje traju več stolječima dugo, one čini suprotno.
Pravi se prepoznaju po plodovima a i krivi po svojim plodovima. Te popularne religije daju trnje i korov.

Back