Žig zveri

ej, neka sam ja nagluplji lonac, tj. poklopac, ali da mi dodje snevac, sanjalica i da kaze da ce on da mi otvori oci svojim snovima - decko, glupe su ti fore, jednako glupe kao i ove sektaske - oni se ispromasivali sa zigom, i sad svi ce da se ispromasuju, da slucajno neko ne moze da se pohvali umesto njih

a vi snevaci, vi bi ste sve da pohvalite kako su im se oci otvorile... zahvaljujuci vasim zatvorenim

dogovori se sa glasnikom ko je od vas dvojice lonac, a ko poklopac.

Ja nisam ispričao priču da bih tebi otvorio oči.
Ne brini. Moja priča je za one koji oči imaju.

ADAM-poklopac za svaki lonac.
Šta ovdje nisi razumio?

Ponovit' ću ono što je najvažnije:
Vrijeme je da iz NADE za bolje sutra pomjerimo fokus pažnje i Volju u AKCIJU,
u akciju u kojoj smo odgovorni kreatori tog boljitka, SADA.

Ne treba da lupamo glavu oko toga šta je to 'Žig Zvijeri', važno je osvijestiti šta biramo
i konačno shvatiti da je naš izbor kreator posledica koje ćemo doživjeti kao našu stvarnost.
'Zvijer' je naš razum koji misli bez nadzora Savjesti. Mi smo kreatori i dobra i zla.
Ukoliko to ne shvatimo čovječanstvo je sebi presudilo sudbinu ropstva i samouništenja.

Ne treba da lupamo glavu oko toga šta je to 'Žig Zvijeri',
kazem ja da si ti glasnik broj 2, dosta je vise lupanja glava promasivanjem sta je zig zveri, jer se ispostavilo da nije

samo, promasili ste onda temu obojica

Bog u nama tačno zna ko ima oči da vidi,
i bas tebe dok si imao zatvorene oci i sanjao odabra da ljudi progledaju? samo jos da ih ubedis da je u njima bog, taj tvoj, a ko se ne da samo mu reci da nema oci, kao meni

ej, dosao si na temu zig zveri da pametujes da ne treba da se lupa glava o onome sto pise u naslovu - to samo saboter teme moze da tvrdi da je tema on sam, umesto naslova, jer je eto to sanjao
Tjelesnim očima se ne vidi ono što je duhovno.
jeste, snovi su tvoj dokaz duhovnosti

Poslednja izmena:
i bas tebe dok si imao zatvorene oci i sanjao odabra da ljudi progledaju?

Tjelesnim očima se ne vidi duhovna stvarnost.
Duhovne oči se ne zatvaraju kad sklopiš svoje tjelesne oči.
Međutim, prvo moraju biti otvorene da bi ostale otvorene.
A koliko ja znam Bibliju, ti si 'Adame' svoje oči zatvorio u momemtu
kad si zagrizao mamac...tu kobnu Jabuku. :(

Koga biriga šta je 'Žig'???
O glavi nam se radi ukoliko ne otvorimo te naše duhovne oči.

Poenta otvaranja očiju nije da bi smo pronašlli 'Žig', već da osvijestimo svoju putanju,
svoj izbor, da osvijestimo prema čemu se krećemo, šta smo naumili, te da se zaustavimo,
da promijenimo naše misli, naše namjere, naš odnos prema drugima, prema planeti i
prema životu.

Dakle, kome služi to kilometarsko blebetanje oko 'Žiga' na 191 stranici foruma, ako ćemo se
u tom blebetanju sunovratiti u Abis, još uvijek gložeći se i trošeći zadnji dah oko tog predskazanja?

...

Ono čemu nas trend našeg izbora vodi jeste TOTALITARIZAM i samouništenje.
Vakcinu otvoreno forsiraju isti ljudi koji su nas utjerali silom i strahom u torove u kojima smo
bili već dva mjeseca, a ti mi kažeš da je ta poruka od Boga u mom snu nepovezana sa stvarnošću.

Aha, dakle sanjar sam... i to treba da diskredituje poruku koju prenosim. Aha.

Poslednja izmena:
I opet, poruka je jasna da jasnija ne može biti:
Mi nismo ovdje da bi se spašavali i opstajali, već da stvaramo stvarnost kakvu hoćemo.
Šta je to što hoćemo?
To se mora osvijestiti.
Bog u nama nas podržava u svemu što odlučimo.

jel ste vi js obelezeni vec, i kada? ili niste?
i gde ste obelezeni, ako ste skakavci?
kako znate da ste obelezeni, a kako drugi ljudi znaju da ste vi obelezeni [osim sto ste se sami obelezili kao jehovini svedoci]?
Bog daje sveti duh onima koji mu sluze.
Sveti duh je garancija.
Tako da neko ko je sad na strani Boga Bog ga smatra priznatim...
Dakle ko ostane veran do kraja dobice spasenje.
a skakavac si ti izgleda kad ih stalno spominjes

Bog daje sveti duh onima koji mu sluze.
malocas rece da ste obelezeni, ja sam te pitao za ovo
Dovoljno da ga Bog ne obelezi kao svog.

sad da te pitam a kako znate da ste dobili duha, ti bi rekla jer drzite bibliju, vise od drugih, i pride ste moralniji

eno, gejtsova zena nosi krst, ali naopacke, e tako i vi bibliju drzite i duha ste naopakog, kao i ovaj snevac, izmisljate sta hocete, pa onda za te vase izmisljotine tvrdite da su realnost, nema ih u bibliji, pale vam s neba sa palim andjelima

i glasnik i ovaj sanjac a i ti se drzite ove njegove
Mi nismo ovdje da bi se spašavali i opstajali, već da stvaramo stvarnost kakvu hoćemo.
Zig zveri je bilo sta sto osobu deklarise kao nekoga ko sluzi Satani
zar nisi rekla da je
Dovoljno da ga Bog ne obelezi kao svog.
zasto onda osobu mora nesto da deklarise, ako je dovoljno da je bog ne obelezi kao svoju?

Poslednja izmena:
To se oseca to je snaga iznad normalne.
ja citao besomucni da imaju snagu iznad normalne, vidi kidaju lance, jel imaju js takvu snagu iznad normalne?

29. Jer on zapovjedi duhu nečistome da iziđe iz čovjeka; jer ga mučaše mnogo godina, i vezivahu ga verigama i lancima čuvajući ga, i kidaše veze, i tjeraše ga demon po pustinjama.

Marko 5,4Jer je mnogo puta bio metnut u puta i u verige, pa je iskidao verige i puta izlomio; i niko ga ne mogaše ukrotiti.

a tvoj naopaki govor tebe deklarise
sta sam ja naopako rekao, samo sam upitao za obelezavanje, a ti bezis da odgovoris na svoju tvrdnju i ndis generalne odgovore, tipa popaja i spanaca

Poslednja izmena:
BG je prva zver kako trenutno stvari stoje .
W H O je druga zver.
Svetske vlade su ikona prve zveri.
Internet je azdaja.
A Cip je zig zveri.

Tako pisu po internetu.

Naravno da to nije to.

Ako cemo da se igramo.
Novac je odavno zig zveri.
Jer bez njega niko ne moze ni da kupi niti da proda.

Tako pisu po internetu.

Naravno da to nije to.

Ako cemo da se igramo.
naravno da necemo da se igramo, zig zveri je uvek vas najljuci nepriatelj, rimokatolicka crkva, a njihov su protestanti, jel ne bi bilo rata religioznog izmedju da svaka strana nije etiketirala drugu da je antihrist

i u buducnosti, vasa perspektiva je jedino u propasti r-katolika; ja ne kazem da su oni bolji, samo se trudim da budem realan, vi se ne igrate nego ste trgovinu ljudskim dusama shvatili kao najozbiljniji biznis
Ako cemo da se igramo.
nisi ti glup, ja cu da se igram sad, a vi da budete ozbiljni
a taksa, porez, da nije ona zig?

novac, malo-malo pa devalvira i zameni se drugim, tesko da je novac zig.
mnogi sad odustaju od novca, kupe lepo zlato, srebro, ma i bakar bolje, i Bog da ih vidi, a novac macku o rep.

Poslednja izmena:
W H O je druga zver.
Internet je azdaja.
A Cip je zig zveri.

Tako pisu po internetu.

Naravno da to nije to.

Ako cemo da se igramo.
Tako je, to sto pisu da je cip zig to nije to.
Zig zveri imaju svi oni koji joj sluze.

Tako je, to sto pisu da je cip zig to nije to.
Zig zveri imaju svi oni koji joj sluze.
malocas rece da je dovoljno da covek nije obelezn od boga, sada tvrdis da mora da sluzi zveri, znas sta nije zig zveri, a ne sta jeste, jer te nije ni briga, sta god da jeste, uvek ce to biti neko drugi, a ne JS, koji ce da muce te druge.
SKAKAVICIJA PAMET, mogla je i da kaze Zig zveri imaju svi oni koji prozivaju JS

BAS JE TAJ ZIG ZVERI ZGODAN, STA TE BRIGA STA JE, SAMO ETIKATIRAJ KOGA TREBA - to je stanoviste nagrdjih pokvarenjaka.

Poslednja izmena:
W H O je druga zver.
Internet je azdaja.
A Cip je zig zveri.

Tako pisu po internetu.

Naravno da to nije to.

Ako cemo da se igramo.
Mozda zig je vreme, bez vremena niko ne moze kupiti i prodati nishta, a i svi nose na ruci vreme -sat!
Josh samo definisati tko je zver.;)

Back