Žig zveri

Au ti si bas pun neke mrznje. Cip, nano roboti isto sranje drugo pakovanje. Kada kazem da nece biti cipa logicno je da nece biti ni nano robota, to nisam ni morao precizirati. 5G mreza vec postoji za neke specijalne slucajeve a u ispitivanju je vec duzi niz godina. Tek sledece godine 2021. treba da dodje odluka iz zdrastvenih organizacija zaduzenih za ispitivanje oce li dopustiti 5g mrezu za sire upotrebe ili ne i tu se ne radi samo o GSM telefonskim mrezama. Dug je niz tih sirih upotreba neke od njih su virtuelna realnost, moci cemo gledati neki mec iz ugla od 360° simultano kao da se fizicki nalazimo tamo, pa sto da ne navodjenje buducih letecih automobila i td i td lista je duga.

Ignoramuse, kome ti soliš pamet?

Veza izmedju 5G i korone je isto kao i filozofije i automobilske mehanike. Nemate pojma koliko mozemo filozofirati o tome kako funkcionise jedan auto. A ako hocete zaista da vam kazem sta ja licno verujem, verujem da je Polje (Energija) stvorilo kovid 19 kao sto je stvorilo i coveka. Bravo za ja :D

Ti nemaš pojma o čemu pričaš. Promašaš suštinu. Ali pričaj, uvijek trtljaš glupostil, sada nije izuzetak.
I... čekaj da razmislim...kome da vjerujem, kome...Bogu ili 'mocci'???
Uh, bilo je tako blizu.
Probudi se slijepče!

I citiraj gdje sam to pričao o čipovima?? Imaš oči al' nikako ne uspijevaš da vidiš.

Ja sam govorio o nano-robotima i vakcini koja je namjerena da bude zadnja karika u lancu:
AI-sateliti-pet G mreža, o lancu koji se zatvara vakcinom, vakcinom koja će biti portal za nanorobote,
a ti pun sebe me ismijavaš komentarišući na komentar o čipu koji nigdje nisam pomenuo. Nanoroboti nisu čip.

Čip je na sasvim drugim mjestima, u tornjevima mreže u kompjuterima ali ih planiraju i kao dodatni element
kontrole ubrizgavajući ih u ruku i slično... a nano roboti će biti stacionirani u tvojoj krvi kada dopustiš da ti se
ubrizgaju u venu. Oni će biti 'spavači' koji će čekati signal, signal-frekvenciju tvojih ćelija. Kad se frekvencija
uzdigne na određeni nivo oni će se automatski aktivirati... Tako mi je predočeno u snovima, i u prvom i u drugom snu.
A ti se pitaj odakle to baš meni, i odakle da se baš meni takve poruke proslijede i predoče.
O tome govore teoreticari zavera na youtubu

Veza izmedju 5G i korone je isto kao i filozofije i automobilske mehanike. Nemate pojma koliko mozemo filozofirati o tome kako funkcionise jedan auto. A ako hocete zaista da vam kazem sta ja licno verujem, verujem da je Polje (Energija) stvorilo kovid 19 kao sto je stvorilo i coveka. Bravo za ja :D

Ko te je pitao u što vjeruješ???
Bolje da nam ne kažeš, jer već nagovještavaš u šta...

I??? Sad to treba da bude dokaz za ŠTA?
Da je moj san posledica 'teorija zavjere'?

Jesli li pročitala o čemu sam ja pisao u inicijalnom tekstu???
dokaz da si plagijator, buahahah, tj. da ti u stvari radis za njih, jer majmunises jako ozbiljna pitanja sta ce da nam ubrizgavaju u skoroj buducnosti, kao da si ti to prorocki sanjao da bi vecina odmahnula rukom i rekla da si fiju-fiju, te odbacila celu pricu...

imamo ozbiljnu situaciju, bukvalno trebamo da alarmiramo covecanstvo, ali onda dodju takvi kao ti i prave od svega sprdacinu i ljudi samo odmahnu rukom i nasmeju se celoj prici... kada razmislim opet, mozda ti zaista mislis da si sanjao prorocki san, ali samo razmisli, ljudi kao moca ti nikad nece poverovati, samo ce odmahniti rukom, a ja cu biti uverenja da si izmanipulisan, kao i do sada sto sam bio uveren kada si ti u pitanju

Poslednja izmena:
dokaz da si plagijator, buahahah, tj. da ti u stvari radis za njih, jer majmunises jako ozbiljna pitanja sta ce da nam ubrizgavau u skoroj buducnosti, kao da si ti to prorocki sanjao da bi vecina odmahnula rukom i rekla da si fiju-fiju, te odbacila celu pricu

Ja rekoh da mi je to u snu bilo predočeno od Boga... pročitaj šta sam opisao u inicijalnom tekstu.
A ti IGNORAMUSE pogledaj oko sebe pa mi reci i reci svima nama ima li to ikakvog smisla???

Većina su kao i ti, IGNORAMUSI, te me ne bi niti začudilo.
Na račun zaglupljene većine ovakve malverzacije i manišpulazcije se jedino i mogu ostvariti.

Ja rekoh da mi je to u snu bilo predočeno od Boga... pročitaj šta sam opisao u inicijalnom tekstu.
A ti IGNORAMUSE pogledaj oko sebe pa mi reci i reci svima nama ima li to ikakvog smisla???

Većina su kao i ti, IGNORAMUSI, te me ne bi niti začudilo.
Na račun zaglupljene većine ovakve malverzacije i manišpulazcije se jedino i mogu ostvariti.
tvoj bog je youtube, moz da bidne i kolektivno nesvesno, u svakom slucaju si plagijator, sanjao si i vizuelizirao video, tudju ideju sa yutuba, imas telepatske sposobnosti, a ne prorocke
to sto si sanjao se vec radi, a nije buducnost, a tvoj problem je sto si nadobudan, a nisi budan, jer moras sa spavas, da bi sanjao

ruke mozes, ali savest nece niko da opere, zena od ovog sto je patentirao 060606, ne krije da je satanista - cek bre malo, jel su satanisti registrovana verska zajednica, jel imaju ista prava kao i arianini js ili ovi solo proroci kao ovaj snevac ''jesam'' npr.?
https://webtribune.rs/zasto-zena-najmocnijeg-lobiste-na-svetu-nosi-satanisticko-obelezje-video/

Od tebe se ne može očekivati da vidiš ko je ko i ko šta uistinu priča.
Ja ti upravo govorim da su ti (tebi-nama) 'satanisti-globalisti' na vratu, da ti rade o glavi, svima nama,
I da... ako se ne osvijestimo i ne promijenimo IZBOR koji činimo, sigurno srljamo u čeljust 'Zvijeri' koju
takvi ljudi podržavaju i očito joj se klanjaju a mi je svojim nesavjesnim mislima, namjerama i djelima hranimo.

Ja ne propagiram strah, već vas sada opominjem, da strahom i zastrašivanjem ne možemo riješiti problem,
već se moramo brecnuti iz sna i shvatiti da smo mi ta moć koja je odgovorna za stvarnost koju stvaramo.
To i satanisti znaju i koriste to znanje da na račun NAS i NAŠE volje kreiraju svijet po sebi.

tvoj bog je youtube, moz da bidne i kolektivno nesvesno, u svakom slucaju si plagijator, sanjao si i vizuelizirao video, tudju ideju sa yutuba, imas telepatske sposobnosti, a ne prorocke
to sto si sanjao se vec radi, a nije buducnost, a tvoj problem je sto si nadobudan, a nisi budan, jer moras sa spavas, da bi sanjao

Šta reći?
Tebi 'Adame' nisu sve koze na broju.
Ja ti ne bih dao dvije kokoške na uzici da čuvaš a kamoli Edenski vrt. hahahaa

Od tebe se ne može očekivati da vidiš ko je ko i ko šta uistinu priča.
Ja ti upravo govorim da su ti (tebi-nama) 'satanisti-globalisti' na vratu, da ti rade o glavi, svima nama,
I da... ako se ne osvijestimo i ne promijenimo IZBOR koji činimo, sigurno srljamo u čeljust 'Zvijeri' koju
takvi ljudi podržavaju i očito joj se klanjaju a mi je svojim nesavjesnim mislima, namjerama i djelima hranimo.

Ja ne propagiram strah, već vas sada opominjem, da strahom i zastrašivanjem ne možemo riješiti problem,
već se moramo brecnuti iz sna i shvatiti da smo mi ta moć koja je odgovorna za stvarnost koju stvaramo.
To i satanisti znaju i koriste to znanje da na račun NAS i NAŠE volje kreiraju svijet po sebi.
jel ti shvatas da
  1. to sto si ti video nije buducnost, vec sadasnjost?
  2. ti ljudi kao moca nece nikad poverovati, i ne trebaju, jer ni sam ne znas sta si video?
  3. da pored gejts familije koja patentira zig zveri i nosi naopacke krst javno -vidi link iznad], ne trebas ti da solis pamet svetu ko su satanisti, nisi pozvan jer sanjas [sam si rekao]?
  4. to sto ti ne propagiras strah, i to znam, ja propagiram strah
celjust zveri, koje zveri, ima ih vise? (tebi-nama) - ili tebi ili meni, nema ''nama'', ja sam van 666 matriksa, valjda sam do sada nebrojeno puta rekao da ne verujem da je knj. otkr. Bogonadahnuta, ali to opet ne znaci da necu da je iskoristim, i nju, i gejtsove, i sve vas. Nema vise beganja.

to mozes slobodno da se boris protiv vakcina, i protiv bilo kakvog ubrizgavanja nano robota u zdrave ljude - tu imas moju podrsku, jer nano tehnologija robota treba da sluzi za bolesne.

Poslednja izmena:
dakle, teme je zig 666 i trgovina - jel imam ja cipove vec u karticama, koje drzim u novcaniku? izgubio ja ili ne novcanik sa svim tim cipovima, moje pravo je da odbijem bilo koju transakciju, eto ne svidja mi se sta sam kupio, ili nisam ni dobio to sto sam kupio... ali isto tako, pravo vlasnika kartica sa cipovima je da odbije moju kupovinu, sta znam iz kog razloga, sumnja da neko drugi placa... i sad, zasto meni treba potkozni cip, da ne izgubim novcanik? ma, dajte malo ozbiljinosti, nismo svi isprani mozgovi na ovom svetu kao svedjani ili ko vec zagovara cipove pod kozu...

mi smo sad u prelomnom istorijskom momentu gde se vakcine proglasavaju mandatornim zbog ove korone, jer oni kazu, mora vakcina koje jos ni nema, da se zastite zivoti, a ne cip 666 da bi neko kupovao-prodavao; mi zato gledamo da ocrnimo tu vakcinu koje jos ni nema sa ovakvim likovima kao sto su gejtsovi satanisti, patent 060606, zakon 6666 itd

igrajte lepo ovu predstavu dok mozete, jel vidite kako lepo neki sanjaju, neki glume sataniste, neki zakonodavce, svako od vas igra svoju ulogu, jer ste svi glumci, a tek kad stigne strah, ima da priznate sve sto ste glumili kao bele lale... bojite se da priznate sami sebi da nemate pojma, ali uteci nece niko od tog saznanja, ni struka, ni laici.

Poslednja izmena:
jel ti shvatas da
  1. to sto si ti video nije buducnost, vec sadasnjost?
  2. ti ljudi kao moca nece nikad poverovati, i ne trebaju, jer ni sam ne znas sta si video?
  3. da pored gejts familije koja patentira zig zveri i nosi naopacke krst javno -vidi link iznad], ne trebas ti da solis pamet svetu ko su satanisti, nisi pozvan jer sanjas [sam si rekao]?
  4. to sto ti ne propagiras strah, i to znam, ja propagiram strah
celjust zveri, koje zveri, ima ih vise? (tebi-nama) - ili tebi ili meni, nema ''nama'', ja sam van 666 matriksa, valjda sam do sada nebrojeno puta rekao da ne verujem da je knj. otkr. Bogonadahnuta, ali to opet ne znaci da necu da je iskoristim, i nju, i gejtsove, i sve vas. Nema vise beganja.

to mozes slobodno da se boris protiv vakcina, i protiv bilo kakvog ubrizgavanja nano robota u zdrave ljude - tu imas moju podrsku, jer nano tehnologija robota treba da sluzi za bolesne.

Je l' ti shvataš da nisi pročitao šta sam pisao?

Ja govorim o nečemi sasvim drugom... idi vrati se na moj inicijalni komentar i onda tek možemo razgovarati.
Ovako je mlaćenje prazne slame. Ja u klin ti u ploču.

1.) ono što mi je bilo predskazanao u snu jeste sadašnjost, dakle, naše usmjerenje...naša volja, naš fokus koji nas vodi u samouništenje... ukoliko ne promijenimo putanju... ukoliko ne osvijestimo svoj nesvjesni IZBOR.

Čitaj ponovio... da se ne ponavljam. Sve sam to lijepo objasnio.

E dobri su ovi teoreticari zavere, prvo kazu da je covid nepostojeca bolest pa onda kazu da je od covida umrlo mnogo vise nego sto kazu u javnosti, pa onda kazu da stavljaju nano robote u vakcine, pa kazu da ce ti nano roboti uz pomoc 5G da uniste covecantsvo :) Jedva cekam nove bisere :) I onda se javi Apsolut i kaze da je to njemu prvom sve Bog otkrio u snu gde je bilo i golih zenski :)

@SVesna sta kaze ukratko ovaj pogubljeni Dunder mrzi me da gledam video :p

Kaže da se probudimo inače smo nahebali.

Ne znam odakle je taj lik isplivao. Nisam nikada pre čula za njega.
I jes da se gubi na trenutke, ali priča nešto vrlo slično što i Simo, a
izvor informacija im nije isti.

Kaže da se probudimo inače smo nahebali.

Ne znam odakle je taj lik isplivao. Nisam nikada pre čula za njega.
I jes da se gubi na trenutke, ali priča nešto vrlo slično što i Simo, a
izvor informacija im nije isti.
Ma jeste isti im je izvor informacija, Simo sve te informacije o teorijama zavere dobija preko fejsbuka, dobijam ih i ja, pa onda to sanja, obradjuje u snu i veruje da su u pitanju vizije. Ocito je da nije vizija jer kaze da bez nano robota ne moze da se zatvori lanac vezano za 5G ali nece biti nano robota.

E dobri su ovi teoreticari zavere, prvo kazu da je covid nepostojeca bolest pa onda kazu da je od covida umrlo mnogo vise nego sto kazu u javnosti, pa onda kazu da stavljaju nano robote u vakcine, pa kazu da ce ti nano roboti uz pomoc 5G da uniste covecantsvo :) Jedva cekam nove bisere :) I onda se javi Apsolut i kaze da je to njemu prvom sve Bog otkrio u snu gde je bilo i golih zenski :)

@SVesna sta kaze ukratko ovaj pogubljeni Dunder mrzi me da gledam video :p

Ako se samo malo zaustavimo i pogledamo šta ti ovdje činiš, kako se postavljaš prema idejama koje su od Boga, koje iole govore o jedinstvu i ljubavi, slobodi, životu, vidjet' ćemo nešto što možda mnogima promiče. A šta je to?

Sva tvoja retorika je apsolutno identična s retorikom svih onih prodanih duša, takozvanih 'novinara' 'main stream' medija-vijesti ali i takozvanih 'stručnjaka'... iz istog se izvora napajate, istu direktivu pratite, isti vam je riječnik, način ophođenja a bogami i zadatak.
Ali dečko, ti si mali, majušni... 'pedler', u prevodu onaj koji na terenu tabana za svoje nadređene i koji će biti prvi pijun koji pada na bojnom polju. Čemnu se ti nadaš?

Pameti nemaš. Da imaš, znao bi šta ti je činiti a da to bude u skladu sa životom.
Filozof nisi. Da jesi imao bi nešto svojstveno tvom egu da nam izfilozofiraš. Nemaš ni to.
O Bogu-o postojanju nemaš pojma. Nemam daljih komentara na to.
Tvoj jedini zadatak ovdje na forumu je da se kleberiš svojim imbecilnim objašnjenjima koja su uvijek uz 'nauku', uz nauku o kojoj ti takođe veze nemaš.

Nemoj reći da ti nisam rekao da se na vrijeme osvijestiš.
Govorim ti to već dugo, ali ti dodaješ gas, kao i 'braća' ti.
Postoji granica odakle je teško napraviti U-turn.
Rasmisli. Dobro razmisli šta činiš, kako za sebe tako i za svoje potomstvo.

Back