Zenski svete kako cuvate decu, sebe od manijaka u javnom prevozu?

Zauz

Buduća legenda
Poruka
34.600
https://www.google.com/amp/s/mondo....il-napao-devojcice-u-autobusu-u-Beogradu.html

Screenshot_20231024-201809_X.jpg

Zanima me bas kako zenski svet foruma stiti decu ako ih kojim slucajem ima (potpuno je u redu nemati ih,da se sad ne uvredi neko) u gradovima koji imaju javni prevoz?
Isto tako,kako stitite sebe?
Ovo moze da se desi bilo gde te sta bolje radi biber sprej,sprej ljutih papricica ili mozda gel takav da ga isprskate po ocima te se sklonite?
 
Poslednja izmena:
Ja imam dve kcerke.Tek nedavno sam pocela da ostvarujem vece poslovne uspehe,recimo imala sam cak dve izlozbe u pozoristu i bioskopu varosice odakle dolazim kao fotograf. Svega par mojih slika je upotrebljeno.One su mi sve. Starija ima 11 godina. Kako ih cuvati od prevoza i manijaka,muz mi je opasan, pa prema tome ko bi se od njega usudio da im i naudi.Kad kazem opasan mislim ima narav i izgleda ovako,kao da nije za salu,pa kad njega vide,rekla bih da on dosta pazi ali i ja.Ovde gde zivim je malo mesto,pa prema tome,veoma je bezbedno.Sigurno je temu postavila odnosno postavio neka gradska faca,dakle neko ko zivi u gradu pa se pita,jer mi u malim mestima,varosicama,selima sigurno smo bezbedniji kad se krecemo.
 

Back
Top