Мада и Сумико зна добро да таба.Pa Tabasko Pit svakako nisam![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мада и Сумико зна добро да таба.Pa Tabasko Pit svakako nisam![]()
Ne živiš u takvom sranju od zemlje gde ti neko upada u kuću i ti moraš da ubijaš. To je ispod nivoa svesti čak i životinja."Ako neko upadne u moju kuću, biće upucan": Kamala Haris
otkrila da li poseduje oružje i kada bi ga upotrebila
Harisova je javno priznala da poseduje oružje još od 2019. godine, navodeći ličnu
bezbednost kao razlog.
https://www.blic.rs/vesti/svet/ako-...haris-otkrila-da-li-poseduje-oruzje-i/gvwpzcg
Daleko od toga da želim da se poredimo sa Amerima i njihovim pretendentima za mesto
predsednika države, ali, ovaj naslov u današnjim medijima mi je dao ideju da se i sama
zapitam kako bih se branila ( i da li?) ako bi bilo ko upao u moju kuću.
Mislim da naš zakon ne ide na ruku vlasnicima poseda i onima koji brane svoju porodicu,
pa i svoj život...
Kako biste vi branili svoju porodicu, imovinu u slučaju da vam neki uljez upadne u kuću?
Kako biste vi branili svoju porodicu, imovinu u slučaju da vam neki uljez upadne u kuću?
Ovo je tema "šta bi bilo, kad bi bilo"... tako da, tvoj komentar ne stoji...Ne živiš u takvom sranju od zemlje gde ti neko upada u kuću i ti moraš da ubijaš. To je ispod nivoa svesti čak i životinja.
Teta Ane su najbolji senzori i nadzori!Nama niko ne može da upadne u zgradu jer imamo teta Anu koja sve vidi šta se dešava, i svakako bi odmah zvala policiju. Poklapa oba ulaza, i noć i dan. Kako, ne znamo, al joj ništa ne promiče.
Pa da stoji, bio bi to njegov prvi komentar takve vrste...Ovo je tema "šta bi bilo, kad bi bilo"... tako da, tvoj komentar ne stoji...
Misliš na onog voditelja komičara, komentatora?Davno sam to slusao kod Dzoa Rogana ako znas ko je
A ako neko zna, Lesli zna...Što bi reko Lesli Eldridž : " U rukama nindže i olovka je ubojito oružije "![]()
I kada je za vise,nikada ne pronadju.Drugar iz Banata mi je nedavno pričao da ne gaji više ni kokoške, ni ćurke, niti goji svinjče za sebe, jer
lopovi u sred bela dana ulaze u avliju i uzimaju, bez straha od policije...
Naime, policija izlazi na uviđaj jedino ako je lopov ukrao nešto vrednije od 5.000.- dinara
Mislim da ih mrzi da rade svoj posao...I kada je za vise,nikada ne pronadju.
Mislim da loše misliš.Mislim da ih mrzi da rade svoj posao...
Da si bio tamo jedan dan sve bi ti bilo jasno. Ne mislim da budeš u društvu džet seta nego sirotinje na ulici. Pojedu te časkom.Ovo je tema "šta bi bilo, kad bi bilo"... tako da, tvoj komentar ne stoji...
ToKod nas je zakon ocaj, secam se covek upao lopov, on prebine lopova. I lopov odluci da ga tuzi , na kraju se dogovore da niko nikog ne tuzi. Prica od pre 10tak godina
Samo ako su bez čipova, lutalice takorekuć.
Inače ako lopova ujede tvoj pas u tvom ograđenom dvorištu, odgovaraš za povrede
Kako otvorimo vrata stana, otvara i onaTeta Ane su najbolji senzori i nadzori!
Отпорне и на хакерисање.Teta Ane su najbolji senzori i nadzori!
Kod nas je vodeći problem "DAJ PARE RADI MIRA U KUĆI" pa udri po čalnovima...Никако. Док морамо да идемо у војску и да у неком рату гинемо за друге, истовремено је нама забрањено да бранимо себе и себи ближње. Држава је појединца срозала на најјадније могуће биће које не сме чак ни да се брани а које увек има обавезе и жртву према другима, кишна глиста има више сачуваног достојанства.
I još mu kažeš: "Dođite i drugi put", hahahahahIzvinte Gospodine ,sto ste mi provalili u kucu, jel vam treba nesto,izvolte sedite, ocete nesto da popijete, kafa, pivo,rakica,spremicu vam i za poneti, samo nemoj da me tuzite sto vas nisam lepo doceko
Kod nas je zakon ocaj, secam se covek upao lopov, on prebine lopova. I lopov odluci da ga tuzi , na kraju se dogovore da niko nikog ne tuzi. Prica od pre 10tak godina
Drugar iz Banata mi je nedavno pričao da ne gaji više ni kokoške, ni ćurke, niti goji svinjče za sebe, jer
lopovi u sred bela dana ulaze u avliju i uzimaju, bez straha od policije...
Naime, policija izlazi na uviđaj jedino ako je lopov ukrao nešto vrednije od 5.000.- dinara
Slaba ti je vajda od njih, dok se oni nakane da dodju, on odradio posao i otisaoOd otvaranja ove teme razmišljam šta da odgovorim. Verovatno bih neprimetno pozvala policiju zbog ovoga