ŽENSKI JEZIK

Um caruje, Dundo Maroje ... crni drdoktore.
------------------------------------------------

"Tajno oružje Blizanaca, na svim poljima, je komunikativnost, spremnost na usvajanje tuđeg stava, tolerancija. Blizanci su pričljivi i lako "obrlate" partnera. Oni koji ne vole "brbljivce", Bliznace doživljavaju kao lepršave i nestalne osobe. Ali, ako ih manje slušate, a više gledate šta rade, shvatićete sa kim, zapravo, imate posla..."

Dakle, tako mi je zapisano u zvezdama. :neutral:
Ali večeras ne mogu da pišem na temi.
Posle 23h pretvaram se u Devicu, a one nisu pričljive.
znaci zato ja stalno u podsvesti cujem glasove, podznak mi je blizanac :evil::evil::evil:

Borka sad nastoji da nam otkrije da je i astroloski strucnjak?! :) psihologija, filozofija, spisateljstvo su mali deo njenih sposobnosti
predvidjam ovoj temi 100 strana, i na kraju kad razotkrije sebe u potpunosti skidajuci svoju masku, ispostavice se da je Borka zapravo Borg kraljica,
a svi mi forumasi krstarice odani njenoj telepatskoj komandi.

images

znaci zato ja stalno u podsvesti cujem glasove, podznak mi je blizanac :evil::evil::evil:

Borka sad nastoji da nam otkrije da je i astroloski strucnjak?! :) psihologija, filozofija, spisateljstvo su mali deo njenih sposobnosti
predvidjam ovoj temi 100 strana, i na kraju kad razotkrije sebe u potpunosti skidajuci svoju masku, ispostavice se da je Borka zapravo Borg kraljica,

images

I ti si izgleda neki Milan Tarot ... :hahaha1:

moja vidovitost se ne dovodi u pitanje. strucniji sam od m.tarota.

tebi "ucencovjek" predvidjam da ces biti banovan sa foruma kad budes stigao do 639 posta, zapamti ove moje reci...

ko zeli tumacenje ili skidanje ban magije, moze da zakaze seansu, cene su oko 2000 do 3000 din

tebi "ucencovjek" predvidjam da ces biti banovan sa foruma kad budes stigao do 639 posta, zapamti ove moje reci...

ko zeli tumacenje ili skidanje ban magije, moze da zakaze seansu, cene su oko 2000 do 3000 din

Ovaj post ide sad u moju specijalnu arhivu,praticu sta si rekao...a sta cemo ako ne bude tako ? :per:

Ovaj post ide sad u moju specijalnu arhivu,praticu sta si rekao...a sta cemo ako ne bude tako ? :per:
Nema sumnje bices banovan.... svi znaci ukazuju na to, sta tu ja mogu... :(
jasno se vide 3 "namrgodjena smajlija" u konjukciji sa "belim smeh smajlijem", da prave trigon u trecem postu na 9 stranici, poslao si kobni post 9:09 .
znaci sledi neizbezan ban kad ti se poklope 3 broja deljiva sa 3.

da bi sprecio nemilu sudbinu moras da platis 3000 din i da tri puta optrcis oko svoje kuce/zgrade vicuci 33 puta- Dreamer spasava, Teodosic daje trojke
:)

na Borkin zadnji komentar necu napisati duhovite opaske. da ne bih mozda i ja bio ugrozen banom.

Ali mora prvo na ž.stanicu u 12 i 35 da sretne ženu s cegerom-ljubav svog života...:hahaha::rotf:;)

jasno se vide 3 "namrgodjena smajlija" u konjukciji sa "belim smeh smajlijem", da prave trigon u trecem postu na 9 stranici, poslao si kobni post 9:09 .

da bi sprecio nemilu sudbinu moras da platis 3000 din i da tri puta optrcis oko svoje kuce/zgrade vicuci 33 puta- Dreamer spasava, Teodosic daje trojke

na Borkin zadnji komentar necu napisati duhovite opaske. da ne bih mozda i ja bio ugrozen banom.

Bolji je onaj fazon Milana T. da razbijes jaje od glavu i 2 nedelje gledas strumfove :hahaha: :rotf: ...jos da ti platim ... :hahaha1: ,ti stvarno ne zans nista raditi u zivotu pa tako dolazis do para ? :batina:

Bolji je onaj fazon Milana T. da razbijes jaje od glavu i 2 nedelje gledas strumfove :hahaha: :rotf: ...jos da ti platim ... :hahaha1: ,ti stvarno ne zans nista raditi u zivotu pa tako dolazis do para ? :batina:
ta palica ce te kostati novog bana.. za 6 dana :confused: uticaj plutona
stoji ti smrt forumska prerana, izjesce ti telo crna vrana. ili neko sa avatarom gavrana. tog dana. nema vise covjekaucena. nikad vise.
:rtfm:

Poslednja izmena:
Kakvom odsustvu? Pa viš da si tu...:mrgreen:
Ali hajde,razumem te...
Ybg,nije to lako...:mrgreen:

Rekoh li da si kloncina?

Rekoh li da si zensko?

Aj sto se pravis korisnim idiotom za potrebe foruma to se da razumeti, ali sto cuti ova devica i pravi se blesava na tvoju svakodnevnu kompromitaciju... e, to je pitanje....

- - - - - - - - - -

A mozda je jevrej puta 3 za svako slovo koje je dao rusima za azbuku :lol:

images

a ne to je druga forumashica
ili I druga forumasica mada bolje da je ne smatram tako sad sam joj dala moc

..a u šta se inače veruje?

Верује се у новчаник пун пара...у бесан ауто, у кућу са два вецеа,...гаће пуне пајсера....ис сл. У шта би друго веровала? НА реч? Супер, ево, ја имам толико тога да ти обећам...остави ми твој телефон на мој пп. Хвала. Јављам се чим стигнем. Све је твоје, мала.
амин!

Back