ŽENSKI JEZIK

malo sam sinoc razmisljala o ovoj temi,a sve zbog moje drage lanavi..i nesto dodjoh do zakljucka - po meni je dugacak jezik zaista dozvoljen samo za zene..nekako me smaraju muskarci koji mogu da bogorade do sutra (sem kojota, dakako :heart:)...zena moze da se oda verbalnim bravurama na koju god hice temu (pod uslovom da nije glupacica-torokusica cija se litanija svode na ogovaranje i da nije histericna), muskarac mora bre da bude koncizan i sazet, da mi jasno i glasno kaze "skidaj gace", ne da me maltertira Preverom dva sata pre snosaja....ako razumete sta ocu da recem :lol:
prema tome-zenski jezik-DA!
muski jezik -sikter tamo gde mu je i mesto :malav:

Debela, obavezno nosi one ljubicaste cipkane, a moze i one crne sa karnericima, bas su hot. Nakon tvoje izjave, predosecam da ce ponude biti masovnije, masivnije i bez uobicajenih dvosatnih oklevanja. Ali bi ipak morala da razmenis neku zvaku, ne plasi okolo intelektualce.

:lol:

Pa da ... to sam bre i mislila kad sam otvorila temu.
Vidiš kako se mi žene razumemo.

Naravno da se razumemo kada su nam jezici od istog stofa i uvek trendovskih krojeva.

malo sam sinoc razmisljala o ovoj temi,a sve zbog moje drage lanavi..i nesto dodjoh do zakljucka - po meni je dugacak jezik zaista dozvoljen samo za zene..nekako me smaraju muskarci koji mogu da bogorade do sutra (sem kojota, dakako :heart:)...zena moze da se oda verbalnim bravurama na koju god hice temu (pod uslovom da nije glupacica-torokusica cija se litanija svode na ogovaranje i da nije histericna), muskarac mora bre da bude koncizan i sazet, da mi jasno i glasno kaze "skidaj gace", ne da me maltertira Preverom dva sata pre snosaja....ako razumete sta ocu da recem :lol:
prema tome-zenski jezik-DA!
muski jezik -sikter tamo gde mu je i mesto :malav:
A to znači da nećemo uglaviti zajednički sex...Jer ja bez pokojnog nam Žaka ni da masturbiram...
Mogu ,eventualno uz Homera(takođe pokojnog :mrgreen:),ali samo masturbacija...Sex-isključivo Prever...:manikir:

A to znači da nećemo uglaviti zajednički sex...Jer ja bez pokojnog nam Žaka ni da masturbiram...
Mogu ,eventualno uz Homera(takođe pokojnog :mrgreen:),ali samo masturbacija...Sex-isključivo Prever...:manikir:
necemo ga uglaviti svakako, bez obzira na Prevera :malav:
POJELA MACA JEZIK,A ŽENSKICE MOJE? ? ?:hahaha:
(Kome ovde najviše smrde noge,aaaa?)

jezik nam je bio zauzet drugim stvarima, sori :malav:

necemo ga uglaviti svakako, bez obzira na Prevera :malav:

jezik nam je bio zauzet drugim stvarima, sori :malav:
Da,da...zadnji kraj gaće žvaće...
Kad naiđe pravi peto,koke samo čućnu i tajac!
Za ovog petla su oni vaši pomenuti mali cverglani...
Što reče Đokej "Koju taj kljucne-ko da je tresnuo budak!":mrgreen::hahaha:
Pita :"Ko je ugasio svetlo?":rotf:
I delom i verbalno bogami...:manikir:

izgleda da ova borkina tema sporije napreduje od hirine.. :p
hajde zene iskuckajte nesto..
mozete vi fino taj multitasking da obavljate...

mozda bi trebala neka kladionica da se pokrene, ko ce pre do stote strane...
trka forumskih zdrebica
(ili mackice i nindzice)
do dvadesete strane se primaju uplate,
ja cu biti blagajnik.

funny-girl.jpg

2482_S_Laura%20Fielding%20and%20Emily%20Du%20Luart%20are%20the%20October%20girls.jpg

Stižu mi neke pp sa sadržajima obojenim bolovima sujete...Mali Covi se izvinjava damama
koje misle da su velike,a kao i dotićni Covi,male,sićušne...Naravno-u kosmićkim razmerama gde je
jedan orgazam isto što i isprdak kakvog vulkančića na Merkuru....

Hej, ovo sam danas dobila na FB, i nisam mogla da odgledam do kraja :mrgreen::

S ovakvim ženama se ne razumem. :lol:

- - - - - - - - - -

Stižu mi neke pp sa sadržajima obojenim bolovima sujete...Mali Covi se izvinjava damama
koje misle da su velike,a kao i dotićni Covi,male,sićušne...Naravno-u kosmićkim razmerama gde je

Sve ću da ih pobanujem, samo mi šapni koje su. Nikom neću reći, časna reč.

Hej, ovo sam danas dobila na FB, i nisam mogla da odgledam do kraja :mrgreen::

S ovakvim ženama se ne razumem. :lol:

Zena neiscrpne nuklearne energije, doktorata i veze sa Marsovcima u saglasju sa nepomucenim pedigreom od 12 napisanih "knjiga", ugledne babe i uspesnog oca i ko zna kako iskamcenih i u vetar istrosenih celulodinih traka za +300 intervjua.
Ali je ovaj snimak uzbudljiv. Mozes da vidis kako funkcionisu i dve glave bez mozga.

Nedavno sam ovde na pp, na ime prepiske o nekim zanimljivim temama, dobila ime jednog bloga ciji je autor LGBT pripadnik. To je nesto od najbolje napisanog na virtuelnom prostoru sto procitah u poslednje vreme. Sve ovo pomenuh apropo zahuktavanja ove teme sa cudnim posledicama, a da i ne znam vise kako je sve zapoceto. Kako se javno ne reklamiraju takve stvari, ko zeli neka se javi na pp....ima se sta procitati. I ne samo o Tome vec o mnogim drugim temama. I za one koji se plase Doticnih, i za one koji su neutralni, a pre svega kojima je sve blisko...skoro pa savrseno je :) .

@@@@@

Sve teze razvezujem jezik iako mi ponekada gomila stvari pada na pamet. Najvise se bojim da me nece slusati. Cak i kada bih imala sta novo da kazem. Osecam da je bolje cutati. Ili reci samo onda kada Moram.

sujeta je ocigledno prisutna, bez obzira na ljubazno izvinjenje i objasnjenje koje je nesebicno ponudjeno :lol:
no, krivica je u potpunosti do mene, priznajem
trebala bih da svoj zenski jezik zauzdam u takvim prilikama, i ne ostrim ga zabadava
cak i kada je umilan, ocigledno muskarce bode tamo gde su najmekaniji :malav:

Znam da je surovo odbiti jednu damu,ali ybg-život piše mnoge romane,a očigledno smo likovi iz različitih knjižurina i
čak ne ni na istoj polici,ni istoj kući...:manikir:
Inače,uvažavam,literarnost pisanog,samo...Iza tog nika stoji emotivna inteligencija izgladnele nemani,a iza ovog glupi
Covi koji glumi da je pametan,a jedino zna da potkrada svu pamet ovog sveta...:mrgreen:
Naravno da je gledanje preko ograde zanimljivo,ali nešto drugo baš i nije moguće...Time meni i bezveze...:lol:

Znam da je surovo odbiti jednu damu,ali ybg-život piše mnoge romane,a očigledno smo likovi iz različitih knjižurina i
čak ne ni na istoj polici,ni istoj kući...:manikir:
Inače,uvažavam,literarnost pisanog,samo...Iza tog nika stoji emotivna inteligencija izgladnele nemani,a iza ovog glupi
Covi koji glumi da je pametan,a jedino zna da potkrada svu pamet ovog sveta...:mrgreen:
Naravno da je gledanje preko ograde zanimljivo,ali nešto drugo baš i nije moguće...Time meni i bezveze...:lol:

od celog posta u oci mi upade samo ovo :eek:
zaboga, ali zaboga! :(

Pa ja nisam Maki da nadugačko i naširoko opisujem ženski željni-emotivni karakter koji ,zaista,
zna da liči na izgladnelu neman!
Na jednoj drugoj temi sam odgovorio i zašto onaj tajkun nije zadovoljan ni svojom vilom-vikendicom...
Lako je nahraniti stomak,ali mozak teško! U mozak može stati tona (duševne )hrane...
Dakle ,taj tajkun,osim materijalnog bogatstva potrebuje kao i svaki čovac i duhovno bogatstvo...
A kad žena dragog pita:"Voliš li me?",tad je emotivno nezajažljivo gladna...:mrgreen:
Emotivna neman...;)
Šta drugo pošten čovek može sem da :roll::lol:-

Back