Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037

Pa da ... to sam bre i mislila kad sam otvorila temu.
Vidiš kako se mi žene razumemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

to nikada nije ni bio problem

malo sam sinoc razmisljala o ovoj temi,a sve zbog moje drage lanavi..i nesto dodjoh do zakljucka - po meni je dugacak jezik zaista dozvoljen samo za zene..nekako me smaraju muskarci koji mogu da bogorade do sutra (sem kojota, dakako)...zena moze da se oda verbalnim bravurama na koju god hice temu (pod uslovom da nije glupacica-torokusica cija se litanija svode na ogovaranje i da nije histericna), muskarac mora bre da bude koncizan i sazet, da mi jasno i glasno kaze "skidaj gace", ne da me maltertira Preverom dva sata pre snosaja....ako razumete sta ocu da recem
prema tome-zenski jezik-DA!
muski jezik -sikter tamo gde mu je i mesto![]()
A to znači da nećemo uglaviti zajednički sex...Jer ja bez pokojnog nam Žaka ni da masturbiram...malo sam sinoc razmisljala o ovoj temi,a sve zbog moje drage lanavi..i nesto dodjoh do zakljucka - po meni je dugacak jezik zaista dozvoljen samo za zene..nekako me smaraju muskarci koji mogu da bogorade do sutra (sem kojota, dakako)...zena moze da se oda verbalnim bravurama na koju god hice temu (pod uslovom da nije glupacica-torokusica cija se litanija svode na ogovaranje i da nije histericna), muskarac mora bre da bude koncizan i sazet, da mi jasno i glasno kaze "skidaj gace", ne da me maltertira Preverom dva sata pre snosaja....ako razumete sta ocu da recem
prema tome-zenski jezik-DA!
muski jezik -sikter tamo gde mu je i mesto![]()
),ali samo masturbacija...Sex-isključivo Prever...
Ne brini,svi znamo šta si mislila...Posvađaj pa vladaj!

necemo ga uglaviti svakako, bez obzira na PreveraA to znači da nećemo uglaviti zajednički sex...Jer ja bez pokojnog nam Žaka ni da masturbiram...
Mogu ,eventualno uz Homera(takođe pokojnog),ali samo masturbacija...Sex-isključivo Prever...
![]()

POJELA MACA JEZIK,A ŽENSKICE MOJE? ? ?
(Kome ovde najviše smrde noge,aaaa?)

Da,da...zadnji kraj gaće žvaće...necemo ga uglaviti svakako, bez obzira na Prevera
jezik nam je bio zauzet drugim stvarima, sori![]()

:
Stižu mi neke pp sa sadržajima obojenim bolovima sujete...Mali Covi se izvinjava damama
koje misle da su velike,a kao i dotićni Covi,male,sićušne...Naravno-u kosmićkim razmerama gde je
jedan orgazam isto što i isprdak kakvog vulkančića na Merkuru....
Hej, ovo sam danas dobila na FB, i nisam mogla da odgledam do kraja:
S ovakvim ženama se ne razumem.
- - - - - - - - - -
Sve ću da ih pobanujem, samo mi šapni koje su. Nikom neću reći, časna reč.

Hej, ovo sam danas dobila na FB, i nisam mogla da odgledam do kraja:
S ovakvim ženama se ne razumem.![]()

.Stižu mi neke pp sa sadržajima obojenim bolovima sujete...Mali Covi se izvinjava damama
koje misle da su velike,a kao i dotićni Covi,male,sićušne...Naravno-u kosmićkim razmerama gde je
jedan orgazam isto što i isprdak kakvog vulkančića na Merkuru....

Znam da je surovo odbiti jednu damu,ali ybg-život piše mnoge romane,a očigledno smo likovi iz različitih knjižurina i
čak ne ni na istoj polici,ni istoj kući...
Inače,uvažavam,literarnost pisanog,samo...Iza tog nika stoji emotivna inteligencija izgladnele nemani,a iza ovog glupi
Covi koji glumi da je pametan,a jedino zna da potkrada svu pamet ovog sveta...
Naravno da je gledanje preko ograde zanimljivo,ali nešto drugo baš i nije moguće...Time meni i bezveze...![]()

-
Ajde ga banujte malo-čisto da gledamo da li će uspeti sam sebe da leči...![]()