gost 331040
Domaćin
- Poruka
- 3.329
Reumatizam, artritis i osteoporoza, ali baba prva skace na podijum kad ode u lokalno disco srijedom uvece ('Grab a granny', ulaz slobodan).

e, neima toga u'nas...srijedom samo tombola, ostalim danima ni to

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reumatizam, artritis i osteoporoza, ali baba prva skace na podijum kad ode u lokalno disco srijedom uvece ('Grab a granny', ulaz slobodan).
Vegan sam... pravilno se hranim, gojazna nisam... zapravo imam pet kg manjka.
Vegan sam... pravilno se hranim, gojazna nisam... zapravo imam pet kg manjka.
Preko 25???Nadam se da se zajebavaš,ili imaš 15,16 godina pa tako razmišljaš.Te starije žene o kojim pričam su bile i u mladosti lijepe i zgodne,većina ostane takva i u starijem dobu.One nemaju potrebu da se dotjeravaju,jednostavno stvar je u genetici,Bog ih je tako" programirao".I lijepe starije imaju svoje čari.Te o kojim ja prčam izgledaju bolje od 80% mlađih riba i to je činjenica.ma da najlepse su one u 55 a tek u 65 i 75 otkidaju , i one sto preteknu u 85 su sila... daj bre mlado je mlado i lakse se dotera u red , preko 25 je sve prezrelilo ako ne spolja, bar unutra organi.
Jako lijepe nogice
evo, da ne kažete da je baba sysa, pa neće da se kači.
morala sam da sednem zbog išijasa pa izgleda malo asimetrično, nemoj da se rugate
![]()
I uopšte ne izgledaju asimetrično,tripuješ se bezveze.
evo, da ne kažete da je baba sysa, pa neće da se kači.
morala sam da sednem zbog išijasa pa izgleda malo asimetrično, nemoj da se rugate
![]()
Jako lijepe nogiceImam onaj wide screen monitor što proširuje sliku,i pored toga su sjajne,mogu misliti kako tek izgledaju na normalnom monitoru
Eto ljud o ovom ja pričam,žena oko 40 ima zgodnije noge od većine mladih cura.Slika sve kaže.
![]()
I uopšte ne izgledaju asimetrično,tripuješ se bezveze.
Tema@ meni su atrofirani listovi ružni bilo da je pitanju žensko ili muško. Možda čak i više na muškarcu to deluje...Nestabilno![]()
Svaka čast.Mada valljalo bi ubaciti i ribu jer je zdrava.Ljudi su se i hranili u početku isključivo biljnom ishranom,i živjeli dugo i zdravo,a onda smo se vremenom iskvarili...Ma bolje i 5 kg manje nego višeNe poznajem nijednog vegana,baš me zanima kao se osjećaš?Čujem da vegani nemaju problema sa bolestima kao ovi ostali,pogotovo oni koji jedu svježu,presnu hranu.
Svaka čast.Mada valljalo bi ubaciti i ribu jer je zdrava.Ljudi su se i hranili u početku isključivo biljnom ishranom,i živjeli dugo i zdravo,a onda smo se vremenom iskvarili...Ma bolje i 5 kg manje nego višeNe poznajem nijednog vegana,baš me zanima kao se osjećaš?Čujem da vegani nemaju problema sa bolestima kao ovi ostali,pogotovo oni koji jedu svježu,presnu hranu.
Upravo suprotno, najvise su jeli danas omrazeno meso: ribu, raznu divljac, ali sakupljali su i plodove: voce, bobice, sjemenke, itd. Nije bilo masovne poljoprivredne proizvodnje. Jedini problem je bila nestasica mlijeka i sira sto je prouzrokovalo neke zdravstvene probleme uglavnom u vezi s kostima. Kad smo se prebacili na poljoprivredu (uzasna i prekomjerna potrosnja secera), ode sve u materinu do danasnjeg dana.
"Agriculture has long been regarded as an improvement in the human condition: Once Homo sapiens made the transition from foraging to farming in the Neolithic, health and nutrition improved, longevity increased, and work load declined. Recent study of archaeological human remains worldwide by biological anthropologists has shown this characterization of the shift from hunting and gathering to agriculture to be incorrect. Contrary to earlier models, the adoption of agriculture involved an overall decline in oral and general health. This decline is indicated by elevated prevalence of various skeletal and dental pathological conditions and alterations in skeletal and dental growth patterns in prehistoric farmers compared with foragers. In addition, changes in food composition and preparation technology contributed to craniofacial and dental alterations, and activity levels and mobility decline resulted in a general decrease in skeletal robusticity. These findings indicate that the shift from food collection to food production occasioned significant and widespread biological changes in human populations during the last 10,000 years."
Clarke Spencer Larsen, Biological Changes in Human Populations with Agriculture, Annual Review of Anthropology, Vol. 24, 1995, pp. 185-213.
Ja kuvam.... Od kako ne jedem meso nijednom nisam bila prehlađena. Znači ima nekih tri godine. Jedini problem sam imala sa peskom u bubrezima, a i to zato što solim k'o nenormalna.
- - - - - - - - - -
Nije prirodno da čovek pije mleko i jede mlečne prerađevine. Sa prestankom sisanja, treba prestati deci davati mleko.
Jeste tacno da je mlijeko hrana za bebe (mladuncad) i da mnogo ranije covjek nije mogao uopce da probavi (konzumira) mlijeko, ali je postepeno tokom dugackog vremenskog perioda razvio (najvjerovatnije) genetsku toleranciju prema njemu.
Jeste tacno da je mlijeko hrana za bebe (mladuncad) i da mnogo ranije covjek nije mogao uopce da probavi (konzumira) mlijeko, ali je postepeno tokom dugackog vremenskog perioda razvio (najvjerovatnije) genetsku toleranciju prema njemu.
ma priznaj sam sebi pogreshio sam
usled sopstvene sebicnosti ka lesevima
nece ti otpasti pishuljica
djebiga mleko je za bebe
mada u kini jedu preradjena gomna
ko zna sve ye za ljude??
.Nisam vegetarijanac niti vegan, ali razumijem razloge zbog kojih se ljudi presaltaju na tu vrstu ishrane. U svojoj 21. sam prestao jesti crveno meso, ali sam ponovo poceo nakon godinu ili dvije. Osjecao sam se lakse, ali "zivotinjski", atavisticki porivi su se smanjili na neki nacin. Snaga je pomalo nedostajala, kako da kazem. Ne kupujem mlijeko dugo vremena niti mlijecne proizvode (sireve, jogurte, itd.), ne jedem kruh uopce, riza strogi minimum, industrijski secer (nikakve kolace, torte, gazirana pica cak ni one "prirodne" sokove bez dodanog secera ne koristim godinama) je totalno izbacen iz ishrane, crveno meso slabo jedem, mozda jednom mjesecno. Caj i kavu ne pijem, ali volim viski i vodu (odvojeno). Najvise tarem ribu, sjemenke, orasaste plodove, povrce (organski sok od cvekle pijem svako drugo jutro zbog cudotvornog efekta na zdravlja srca, krvnog sustava i nenormalne fizicke kondicije koju dobijes, crveni, bijelu luk, spanac, itd.) i voce. Ne koristim uopce ulje sto se tice kuvanja, sem maslinovog, kasicica mjesecno, bukvalno pola kasicice sa salatom. Kuvam na vodi dugo vremena, kuhinjsku so' ne koristim, uzimam sve iz lisnatog povrca. Sve sto imas u trgovini, velika vecina stvari se moze spremiti da ispadne mnogo ukusnije i zdravije. Naravno, sve ovo ne valja bez vjezbanja. Trcim uglavnom svake druge veceri oko 10 kilometara kao zivotinja, uz dodatne treninge snage, brzine i kondicije, otprilike jos pola sata do 40 min. nakon trcanja... Sto se tice zivotinja, jedan moj (ili tvoj) odlazak u kupovinu (hrana - ne mora ni biti meso, obuca, odjeca, itd.) ih pobije na stotine. Mozda jednog dana, sorry
Ma koje mleko samo ladno Niksicko i uvijek si medju prijateljima.
Nisam vegetarijanac niti vegan, ali razumijem razloge zbog kojih se ljudi presaltaju na tu vrstu ishrane. U svojoj 21. sam prestao jesti crveno meso, ali sam ponovo poceo nakon godinu ili dvije. Osjecao sam se lakse, ali "zivotinjski", atavisticki porivi su se smanjili na neki nacin. Snaga je pomalo nedostajala, kako da kazem. Ne kupujem mlijeko dugo vremena niti mlijecne proizvode (sireve, jogurte, itd.), ne jedem kruh uopce, riza strogi minimum, industrijski secer (nikakve kolace, torte, gazirana pica cak ni one "prirodne" sokove bez dodanog secera ne koristim godinama) je totalno izbacen iz ishrane, crveno meso slabo jedem, mozda jednom mjesecno. Caj i kavu ne pijem, ali volim viski i vodu (odvojeno). Najvise tarem ribu, sjemenke, orasaste plodove, povrce (organski sok od cvekle pijem svako drugo jutro zbog cudotvornog efekta na zdravlja srca, krvnog sustava i nenormalne fizicke kondicije koju dobijes, crveni, bijelu luk, spanac, itd.) i voce. Ne koristim uopce ulje sto se tice kuvanja, sem maslinovog, kasicica mjesecno, bukvalno pola kasicice sa salatom. Kuvam na vodi dugo vremena, kuhinjsku so' ne koristim, uzimam sve iz lisnatog povrca. Sve sto imas u trgovini, velika vecina stvari se moze spremiti da ispadne mnogo ukusnije i zdravije. Naravno, sve ovo ne valja bez vjezbanja. Trcim uglavnom svake druge veceri oko 10 kilometara kao zivotinja, uz dodatne treninge snage, brzine i kondicije, otprilike jos pola sata do 40 min. nakon trcanja... Sto se tice zivotinja, jedan moj (ili tvoj) odlazak u kupovinu (hrana - ne mora ni biti meso, obuca, odjeca, itd.) ih pobije na stotine. Mozda jednog dana, sorry.
Hvala. Najbolje da se otvori tema o muskim nogama i sisama.![]()
sve je to lepo krasno samo napred!
kupovina ubija mnogo zivotinja nista novo svi to znaju al ignorisu uostalom pa nije njihovo dete u pitanju
mada kad pogledas istoriju vise te nista i ne chudi,,,,
isto i nafta unistava ljudski rod, automobili, fabrike etc unistavaju vazduh
a da ne pricam koliko je pobijeno ljudi pre nego sto je dozvoljena upotreba automobila na struju
nego jel imas jache listove?
Imam fudbalerske, kratke, nepravilne i kvrgave noge.![]()