ženske noge slabih listova

Nekidan popio litar onog u tetrapaku,počeli grčevi u stomaku,kao nožem da me sjeku,proliv,katastrofa.Rekoh sebi nećeš nikad više proteine iz mlijeka uzimati:dash:Dok mi jogurt ne pravi probleme.Ipak je najzdravije ono neprokuvano mlijeko,ko može da nabavi organsko,ali toga sve manje i po selima ima.

Hvala na informaciji iz privatnog zivota. Ti spadas u one povise sa severe lactose intolerance koji mogu obicno eatovati jogurt (valjda i sireve?) i ja te encouragujem da nastavis i dalje koristiti mlijecne proizvode. Sto se tice neprokuvanog mlijeka, najbolje da nabavis jednu kravicu i drzis je u kuci, samo pazi da ne zagadis onaj cisti ostatak svoje okoline.

Neke osobe koje su mi bliske, vegetarijanci su. Nikada nisu prigovarale sto jedem meso jer cu automatski ukazati na licemjerje, niti sam njima prvi prigovarao zasto se tako hrane Ne mislim da je meso kao meso nesto nezdravo, naprotiv, antropologija i arheologija su dale svoju rijec, ali nacin na koji se danas drze zivotinje, cijela ta mesna industrija, jeste nesto odvratno i nezdravo (kemikalije i svakakva govna sto stavljaju, hormone, konzervans, boje, zarad profita), plus cijena, ne bi da je suvo zlato. Kupis komad odjece i jedne patike, ubijes ko zna koliko djece negdje u nekoj pripizdini. Imam fudbalerske, kratke, nepravilne i kvrgave noge. ;)

dobro ye to ya sve manje mislim
take su mi feyvorit

dobro ye to ya sve manje mislim
take su mi feyvorit

Najbolje je nista ne misliti.

products-made-cattle.jpg

I molim vas prestanite da davite, do zla boga davite sa tom pričom o mleku. Kad budem imala para za lososa i mleko od badema možda ću da razmislim o takvim "poslasticama" povremeno, dotle, molila bih da ne savetujete ljude da krckaju kosti još pre pedesete. Do tridesete godine života imamo privilegiju da napravimo bazu za jake kosti, posle toga nam ne može pomoći svo mleko i jogurt ovog sveta.

A što se mesa tiče, uz izuzetak mesnih prerađevina u kojima verovatno ništa nije preostalo hranljivo, bilo bi takođe lepo da ne savetujete ljude da se odriču pristupačnih i kvalitetnih proteina zarad lažnog humanizma, suludog i blesavog prkošenja prirodi takozvanim čuvanjem prirode, koja nas je prva i osudila na život u krvi žaomijejebigaalitakoje životinja.

Hvala na informaciji iz privatnog zivota. Ti spadas u one povise sa severe lactose intolerance koji mogu obicno eatovati jogurt (valjda i sireve?) i ja te encouragujem da nastavis i dalje koristiti mlijecne proizvode. Sto se tice neprokuvanog mlijeka, najbolje da nabavis jednu kravicu i drzis je u kuci, samo pazi da ne zagadis onaj cisti ostatak svoje okoline.

Nisam neki ljubitelj mlijeka i njegovih proizvoda,niti je zdravo niti štetno kao što se priča.Samo kažem da se kuvanjem hrane izgubi masa hranljivih vrjednosti,ali opet i kuvano je zdravije od pečenog,roštilja itd.Nisam fanatik,mislim pušim oko dvije kutije dnevno,volim i da cugnem ponekad ali nekih osnova zdrave ishrane se pridržavam tipa svaki dan dvije kašike maslinovog ulja,bjeli luk par puta sedmično,ljuti feferoni(sve prirodna vijagra,pored toga što pomaže zdravlju srca produžuje i erekciju:mrgreen:).Smaramo ljude,sa ženskih listova još malo pa počinjemo da proučavamo listove kupusa:zcepanje:

u stvari, možda je i bolje ovako.
pa zamisli da se sva ona histerija sa Žena prenese ovamo?
sva ona negativna energija i ludilo kada neko provali da je lepši ili ružniji od nekog drugog..pa se nakače hejteri koji dodatno pale vatricu..pa nastane ratno stanje...bude i mrtvih:(

:lol:

Back