ženske noge slabih listova

sexylegs_thumb.jpg
ovo nisu samo razvijeni listovi, ovo su fudbaler listovi :D mislim, lijepo je zategnuto
ali dajmo ne ici iz jedne krajnosti u drugu

eh bajo, pa meni se tvoje lepe noge bas ne svidjaju.

razumem da svako ima neki svoj fetis, ok, jedan moj drugar voli bas debeloliste noge.

a ja bas slabe, mlitave ili misicave malo, odnosno bilo kakve, samo da su duge.

znaci duge noge, pravilna stopala i prsti (ovo zbog genetike), siroki kukovi (obavezno), sise bilo kakve samo prirodne, lepa cista koza i miris, pametne oci, zdravi zubi, duga kosa i to je to, zivot lep :-)

Lepo rece covek i ujedno opisa i moj ukus...to je to...thanks:cmok2::zag::heart:

Zbog ovakve modne industrije, kao što pokazuje ovaj primer sa slike, ti i mnogi drugi to smatraju. A istina je da je ovo devojče samo utegnuto u skupu šminku, nataknuto na štikle a onda ta slika još i fotošopovana.

Upotrebite maštu pa je pogledajte bez šminke i odeće: ovu njenu bujnu kosu prepolovite u bujnosti i volumenu(kako kažu na reklamama), jer je očigledno fotošopovana. njenom tenu dodajte po koju flekicu ili bubuljicu, od visine joj oduzmite štikle, a od "debljine" njenih nerazvijenih potkolenica oduzmite koliko mislite da joj dodaju pantalone.

Pa mi sada recite šta vidite, i koliko je to ženstvenost a koliko nerazvijenost.
U njenu odbranu, valjda će se još malo razviti jer je očigledno maloletna.

Ne razumem zasto se uvek poteze tema o manekenkama kad se spominju vitkost, tanak struk, tanje noge itd...Manekenstvo je profesija koja od devojaka ZAHTEVA da izgledaju kako izgledaju...to su mlade devojke od 15 godina pa nadalje...koje nisu u potpunosti razvijene..svako uporedjivanje zena sa njima je totalna glupost....

Iebes zensko ako nema stomacic, sire kukove i sise (odlicno, evolucijsko sredstvo za samoodbranu, neko te napadne, opalis ga sisom po faci, automatski nokautiras)... Okej, ima i mrsavih djevojaka koje su strasno privlacne, ali nisu opet premrsave...

Inace, sto se tice nogu, pokojna Cyd Charisse moze da me gazi svakodnevno: misicave (pocela treniranjem baleta, a zavrsila u narucju Kelly-ja i Astaira), duge, okretne jer ih pokrece jaka osovina, ali opet elegantne, mocne i dominantne.

Medjutim, ovo je do kalemljenja, plus dugogodisnjeg, pozrtvovanog treninga...

Znaci mogu da te gazim koliko hocu....:zper: neke majka priroda obdari pa ne moraju mnogo da se bakcu nogama...:lol: :mrgreen: :p ali je zato stomak ravan...:rida:

Ove lajkujem.....
http://2.***************/_kfyP_DhnAG0/TFhgpFD3XoI/AAAAAAAApBw/PJN74NpPheE/s400/jessica-alba-shorts.jpg

...niko ko ima dugacke noge ne moze da ima kao poslednje postavljene...misic je duzi jednostavno...
Hm... evo načina da objasnim da mi se sviđaju i duge noge koje su proporcionalno "tanje" , a u stvari nisu tanke i slabe, nego duge i na svoj način "oblikovane".
Uzmeš tu sliku o kojoj je reč i pomoću nekog programa je izdužiš - izgledaju tanje, ali ne i rahitično već baš lepa linija.

ovo su "jake" noge...i znam jednu forumašicu koja ima slične...dopala bi ti se:mrgreen:
Ko !? Ko !? Gde !?

Pa igrala sam balet kao mala i kasnije u djoganiju kod dzoleta :rumenko: ,noramalno bila sam dosta fizicki aktivna kao i sva deca, a moje misljenje odakle mi tanki listovi pa jednostavno tako sam gradjena manekenski (tako mi kazu mada nisam visoka)... i jesi me izbedacio imam kompleks zbog tankih listova :rida:
yebiga, izvini, znam da je to bedak kada se ima neki kompleks. Ali ne razumem, svime se time bavila, a noge slabe. Ja mislim da ti imaš jedan od onih umišljenih kompleksa. A to se najbolje reši sa par fotkica nakačenih na forum, pa da procenimo:mrgreen:

Ah, zenski listovi.... pa naravno , i meni je gust kad ih ima u potrebnoj dozi, valjda su i oni deo zenskih oblina koje se nastvaljaju od kukova guze.... ja glasam da se zenskama u osnovnoj uvede folklor ili lastis kao izborni predmet, pa da ne brinemo :)
To kolega !!! Nego šta, od malena da se to teše, pa kad dođe u godine kad će od toga da oseti benefit, onda će da kaže "Hvala onim prosvetiteljima montipajtonu i cikcaku, što su bili tako dalekovidi i mudri..."

Evo slikica gde sam se potrudio da se vidi da i visoke devojke sa dugim nogama mogu imati lepo oblikovane noge, to jest da visina ne mora da znači tanak list. Za ove slike gde se ne vidi cela figura, ja bih onako odoka rekao da su visoke, ili bar da nisu niske.
pictures%20irene%20suarez%20bending%20over%20sexy%20long%20legs%20heels.jpg
11838520392Czkm1.jpg
1895918985_aa41fd7da4.jpg
http://1.***************/_MnfgsMTCm0A/R-HXLWi4O6I/AAAAAAAAA7Y/sqbaFYFViFA/s400/StacyKeiblerWrestlemania.jpg
Miniskirt.jpg
long_legs.jpg
20rwzn8.jpg

Ma kakvi listovi :nono2:.....to se najmanje primećuje a ne ističe neku posebnu lepotu.:roll: Vizuelen pogled na telu najviše jesu od struka pa na dole posle oči i grudi. Sportske i druge aktivnosti doprinose telu jačanje i dobrog razvoja, dakle od ramena do skočnog zgloba a ne pojedinačno. Isto važi za žene i muškarce. Ali niste vi valjda ludi da se njome ženite samo zato što ima lepe listove, ili lepe nokte, ili bajne grudi, ili usta, onda su to ćorava posla. Neko je lepo rekao da je 'lepa se žena sviđa očima, dobra žena sviđa se srcu'. :lol:

Bitni su butine. Meni je rečeno da jedan deo od svih tela to su dobri kukovi još bolje butine, ako su šire, mesnate i baš obline to daje lep struk na ženi i ističe njenu ženstvenost. Jeste li primetili da u današnje vreme devojke i devojčice nemaju lepe butine, baš onako mršave kao čačkalice? Ove zloglasne devojčice u jako pretesnim i uskim farmericama kada vide lepe butine na nekoj nazivaju ih 'debelima'. Ima li išta ženstvenost na njima ako ne nose suknje ili haljine? Ja lično zgrozim se kada vidim one što nose pretesno i između dve butine prazan prostor, i toliko tesno uvuku u zadnjicu tako da se vide velik prostor oko genitalija. Odvratno!

Mislim da je ovo najveci problem. :mrgreen: Mozda malo manje budu podsjecale na rasklimanu stolicu kad se malo udebljaju.
A savjet ipak necu primijeniti, ne pronalazim se u stilu. ;)

Onog trenutka kad pocnes sebe dozivljavati kao seksi ili privlacnu, tj. kad prihvatis sebe sa svim svojim fizićkim i psihićkim prednostima i nedostacima, onda ce i drugi ljudi primijetiti jednu sasvim simpaticnu cjelinu, a ne rasklimanu stolicu. Problem je u glavi, a ne u nogama, sem toga, mnogim ljudima su "nepravilnosti" privlacne. Npr. tvoje iste rasklimane noge u mojim ocima posjeduju nekakvu culnu draz i prikrivenu eroticnost zato sto me podsjecaju na noge jedne bivse djevojke iz srednje skole s kojom je seks bio prva liga.

Onog trenutka kad pocnes sebe dozivljavati kao seksi ili privlacnu, tj. kad prihvatis sebe sa svim svojim fizićkim i psihićkim prednostima i nedostacima, onda ce i drugi ljudi primijetiti jednu sasvim simpaticnu cjelinu, a ne rasklimanu stolicu. Problem je u glavi, a ne u nogama, sem toga, mnogim ljudima su "nepravilnosti" privlacne. Npr. tvoje iste rasklimane noge u mojim ocima posjeduju nekakvu culnu draz i prikrivenu eroticnost zato sto me podsjecaju na noge jedne bivse djevojke iz srednje skole s kojom je seks bio prva liga.
Jeste, sve si u pravu, slazem se.:ok: I divno je sto te moje rasklimane noge podsjecaju na lijepu stvar. :zper: Hvala na utrosenom vremenu. :kiss:

Ja imam debele listove to je prosto tako. Ali ono što si stavio na kllip je devojka koja se bavi plesom i osim što ima mišićave noge kompletno je razgibana i u formi.
Da imam mršave listove i da se bavim time čime se ona bavi opet bi ojačali i bili bi isti kao njeni. Dobro, samo malo više ujeda i modrica.
Ne mogu mišići da nestanu :neutral: tj. mogu ali tada se i ostatak tela uglavnom smanji i priprema za grob.
Varaš se,ljudi su lijeni,garantujem ti da pomoću zdrave i niskokalorične hrane možeš da promjeniš debljinu listova,samo se potrudi(znači riba,maslinovo ulje,zdrava ishrana+malo jača fizička aktivnost bar tri puta sedmično) i eto rezultata.Vjerovatno nećeš imati savršene noge jer tu i genetika igra bitnu ulogu,ali ćeš popraviti izgled nogu za 50%,provjereno sve se da "popraviti,SAMO TREBA BITI UPORAN.:).Znaš onu staru"U SVAKOM TRUDU POSTOJI DOBITAK"

Po meni najizazovniji dio tijela na ženi uz stopala i tanak struk.E sad vi koje imate neki kompleks a svi ih imamo,ti samopouzdani supermeni i superwomenke ne postoje,da vam kažem da i pored toga mog velikog fetiša ženskih lijepih i mršavijih nogu,znao sam da budem sa curama sa onim manje lijepim nogama,čak su mi i one postajale privlačne ako ženska ima nešto drugo simpatično u sebi i na sebi:)Nekad mi je ovo djelovalo kao bajka kad bi negdje nešto slično čuo ali zaista je tako,a čovjek godinama sazrijeva i mjenja se:mrgreen:Sad možete misliti kako neko bez ovog fetiša tek ne pridaje značaj ženskim nogama.Opustite se bre!

O bre momak pa vežbam, kad god sam ovo pisala nisam imala mnogo preko 50 kila i neam viška kilograma, nije poenta u kalorijama nego u visini valjda. No fala ti na savetu konačno sam uspela da smanjim jedan list uz pomoć longete od 3 nedelje ali evo vratio se posle nedelju dana i opet ne mogu da obujem fensi ženske čizme. Plus sad jedva i patike obuvam jer mi stopalo izgleda ko jetijevo i nešto mi se čini da se neće skoro vratiti u normalnu, pogotovo po ovim vrućinama :I

Eto, palo mi na pamet i ovo da pitam na internetu!

Drugovi muškarci, ja imam taj trip da volim da žensko ima vretenast oblik podkolenice,
to jest dela noge koji se zove list.
Razni su načini kako žensko "dobije" takve atribute: rad, sport, ples/folklor, genetika...

I generalno volim da žensko bude vitko i da ima snage , ali mi je poseban gušt, čak i presudno
ponekad, da ima vretenaste listove, a ne onako mlitavo nerazvijene.

Nedavno sam onako u prolazu primetio jednu mnogo , ali mnogo zgodnu devojku, i baš je bila
raskošna : lepo lice, bujna kosa sa fantastičnom frizurom, vitka figura, visina savršena (oko 175 + štikle) , mlada... ali listovi kao podlaktice. Baš su joj nedostajali.
Kao kad bi ste videli neki jak automobil "iz snova" , a on umesto širokih guma sa nekim dojajnim felnama ima točkove sa "običnih" automobila.

Da li još neko ovo primećuje na ovaj način kao ja ?

Pošto je jasno da i žene čitaju sve ovo, mogu i one da daju svoje mišljenje o muškim listovima.

Mišićna masa je generalno genetski uslovljena... a na listove jako malo može da se utiče... Nijedna vežba ti list neće ni uvećati ni smanjiti nešto drastično, čak ni toliko da izgleda pristojno, ukoliko je veliki ili baš mali....
A lepši su mi i mali listovi od onih debelih, punih sala.... to je najodvratnija stvar koja postoji na ženskom telu...
Meni su listovi veći, ne debeli, nemaju sala, sam mišić, htela sam da ih skidam ( te sa salom valjda možeš trčanjem)... Otišla kod trenera, rekao mi da tu ništa ne može da se uradi, jer su u mišiću, mogu samo pustiti da godinama atrofiraju.... i evo to se još nije dogodilo, a ne trčim već tri godine... isti kao što su bili... i dalje mišić, samo dosta slabiji.

Poslednja izmena:
...Meni su listovi veći, ne debeli, nemaju sala, sam mišić, htela sam da ih skidam ( te sa salom valjda možeš trčanjem)... Otišla kod trenera, rekao mi da tu ništa ne može da se uradi, jer su u mišiću, mogu samo pustiti da godinama atrofiraju.... i evo to se još nije dogodilo, a ne trčim već tri godine... isti kao što su bili... i dalje mišić, samo dosta slabiji.
Kao prvo , ovo što osećaš , a posebno to što radiš , to je ludost , ne čini to !!! Jesu li ti vrane popile mozak ?! Šta je sledeće ? Zaključićeš da su ti oči previše zdrave pa ćeš da buljiš u sunce ?!?

Kao drugo, imponuje mi da je ova tema koju sam pokrenuo pre više godina, ponovo izronila. Hvala dragim kolegama.

Kao prvo , ovo što osećaš , a posebno to što radiš , to je ludost , ne čini to !!! Jesu li ti vrane popile mozak ?! Šta je sledeće ? Zaključićeš da su ti oči previše zdrave pa ćeš da buljiš u sunce ?!?

Kao drugo, imponuje mi da je ova tema koju sam pokrenuo pre više godina, ponovo izronila. Hvala dragim kolegama.

Pa neće se smanjiti.... to mi je što mi je...
Ma ne zamaram se više s tim...:lol:

Ja imam teoriju da je to do visine :lol:
Mi patuljastijeg rasta ipak imamo mišić koji odgovara i malo većoj kosti :rumenko: pa se on jadan naduva u širinu kad već ne može u dužinu :lol:
A i nije daleko od istine ako pogledaš noge nižih i viših rastom i uporediš ih.

- - - - - - - - - -

Moje su recimo iste vake
1895918985_aa41fd7da4.jpg

Ako dodamo koju striju i celulit.

Back