ZENEE I GLASANJE

He he... BS... Dobrostojeći urbani nacionalisti lože klince.

Dobrostojeci? Ti znas bas ono pouzdano. A i kad je neko dobrostojeci, jel to po difoltu znaci da je to stekao sa mutnim radnjama?

Urbani? Svakako.

Nacionalisti? Svakako i to je pozitivno. Izgleda da si podlegao propagandi zutaca koji nacionalizam izjednacuju sa fasizmom.

Klince loze? Pa ne bih rekao s´obzirom koji ljudi ih sve slusaju. :cool:

Dobrostojeci? Ti znas bas ono pouzdano. A i kad je neko dobrostojeci, jel to po difoltu znaci da je to stekao sa mutnim radnjama?

Urbani? Svakako.

Nacionalisti? Svakako i to je pozitivno. Izgleda da si podlegao propagandi zutaca koji nacionalizam izjednacuju sa fasizmom.

Klince loze? Pa ne bih rekao s´obzirom koji ljudi ih sve slusaju. :cool:
Da, znam pouzdano.
Radi se samo o tome da mi se stomak okreće od salonskih četnika i ljigavaca koji poziraju neko buntovništvo dok d***** svoje imućne k****** u krugu dvojke. Takvi sebi mogu da priušte i luksuz imbecilnosti nacionalizma, jer će posledice retko osetiti.

A klinci... Naravno da nisam mislio striktno na uzrast, nego na stanje svesti.

Pa znam, al po pravilu oni što nisu ovde je vole više nego oni što jesu ovde (ali je ne vole dovoljno da požele da žive u njoj ;) )

Ima istine u tome. Sto dalje od nje, sve vise je volis.

je l bese u austriji mora da se odrekne proslog drzavljanstva da bi se dobilo njihovo?
sem ako si iracanin :roll: za njih mora posebno je l

Nema vise duplog drzavljanstva...a i kome treba srpsko drzavljanstvo?

Ja recimo ne kontam glasanje dijaspore, nikako! Mislim, da oni odlučuju a žive tamo negde, to mi je nebuloza totalna! Kad se vrate - samo napred!

ja to kontam..toliko ih jos zanima sta se sa njihovom zemljom desava..
to su ljudi koji su izbegli iz srbije negde u beli svet pokusavajuci da obezbede sebi i svojoj deci normalniji zivot nego sto su to mogli ovde..
ali su i dalje srbi..i imaju srpsko drzavljanstvo..
ne razumem one koji cekaju da komsiji crkne krava..a nisu vise srbi..
u stvari, nisu niko..
jer tamo gde su uvek ce biti stranci, a srpskog porekla su se sami odrekli..

Back