gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
pa glasOvanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nisi poreklom iz te "banana" republike?
Ne znam kakve veze ima i da jesam.
pa glasOvanje
zato što je voliš? ..npr...Ne znam kakve veze ima i da jesam.
Ma jooook, ja mrzim Srbiju i prodao bih je Madjarskoj....kao ovi Cedini izrodi.
Pa naravno, kad od sebe praviš heroja - nas koji smo otišli počastiš titulom sebičnjaka koje inteeresuje samo njihovo dupe, a za sebe sačuvaš ulogu neviđenog patriote... a ti si ostao zato što ti je bilo lepo (znači takođe zbog sopstvenog dupeta, ne zbog nekih viših ciljeva). Možda bih i ja ostala da mi je bilo lepo, ko zna. Ne mislim da svi treba da odu, samo sam alergična kada me neko proziva što sam otišla, a on je heroj što je ostao. Meni je to isto kao kad mi neko (na forumu) kaže da sam sebična što nemam decu, a on nije jer ih ima. Živi svoj život i gledaj svoja posla, ko si ti da sudiš drugim ljudima...A ovo mi je tek poseban highlight što 99% ljudi koji su otišli u inostranstvo misli da oni koji su ostali ne mogu/nisu sposobni da odu. Po njima svi treba da odemo, pa ćemo da volimo državu izdaleka....koja ne bi ni postojala tad.![]()
Pa naravno, kad od sebe praviš heroja - nas koji smo otišli počastiš titulom sebičnjaka koje inteeresuje samo njihovo dupe, a za sebe sačuvaš ulogu neviđenog patriote... a ti si ostao zato što ti je bilo lepo (znači takođe zbog sopstvenog dupeta, ne zbog nekih viših ciljeva). Možda bih i ja ostala da mi je bilo lepo, ko zna. Ne mislim da svi treba da odu, samo sam alergična kada me neko proziva što sam otišla, a on je heroj što je ostao. Meni je to isto kao kad mi neko (na forumu) kaže da sam sebična što nemam decu, a on nije jer ih ima. Živi svoj život i gledaj svoja posla, ko si ti da sudiš drugim ljudima...
Hahaha...zutaci i krme prave koaliciju. Nema dalje...![]()
Hahaha...zutaci i krme prave koaliciju. Nema dalje...![]()
smesno ti je .... nemas ti nikog u Srbiji, za koga brines![]()
jel ti je to ulepsalo dan?
Ali shvataš šta hoću da kažem - ostao si iz ličnih razloga, a ja sam zbog njih otišla. Nema potrebe (ni osnove) da ubacuješ 'brigu o sudbini države' u priču.Ne pravim od sebe heroja, i rekao sam da mi je lepo, ne u materijalnom smislu, nego se osećam slobodnim ovde. U drugoj državi ne bih.
Pa znam, al po pravilu oni što nisu ovde je vole više nego oni što jesu ovde (ali je ne vole dovoljno da požele da žive u njoj)
Ми смо купили хране и дроге.
Ако нам у Војводини прође дебели, неће бити ране за нас.
Ако нам прође мршави, неће бити дроге за нас..![]()
Ako kažeš da voliš Srbiju - foliraš se, ako kažeš da ne voliš - opet se foliraš. Znači samo ljudi koji žive u Srbiji imaju pravo na mišljenja i osećanja prema Srbiji, a mi koji živimo u inostranstvu treba da se pokrijemo ušima i ćutimoTo što smo se u Srbiji rodili i odrasli, što nam tamo žive porodica i prijatelji - nema veze! Mi u stvari uopšte ni nismo Srbi, je l' tako?
...eto nama novog Slobe za 4 godine, vec isturio zaznojenu vilicu visoko, onako ucenjivacki...banalna personalna promena a Tomi bih porucila - pu slino jedna, kad nisi uspeo da oboris ovakve demokrate nikad nikog neces, odma' da se kupis i gubis iz politike jer si pajac i najstariji od brace Dalton.
e a ti se setila taman kad je prošlo
Став је рекао више од речи, али наш народ не уме да чита говор тела. Или му такав одговара, ко би га знао.
У свакоме од нас чучи по један мали мазохиста и чека да га неко пробуди.
Koji bre Toma opozicija? Pa taj ce prvi sa zutacima u koaliciju....smehotresna politicka scena sve u svemu. Ali totalna nevera me uhvati kada pomislim da ce krme stvarno biti premijer. What the f*ck????![]()
![]()