ZENEE I GLASANJE

Ово је екстра, на теми о женама и гласању, мушкарци се пиче...:)

...ma vise nije bitno koji je to PDF...bitna je tema :mrgreen: ...

a ovako je ispoljavam tako što dajem opravdanje nekom mufljuzu da me krade?
Juče birački spisak 7 miliona, danas 6 miliona i 700 hiljada...za 1 dan nestalo 300.000 glasova, pojela maca

...to jeste...ali sto manje ljudi bude politicki aktivno to ce politicki spektar biti monotoniji...a to dovodi do DIKTATURE...fakticki...
Nista se ne desava preko noci...ali se ni jedna prilika ne treba propustati...

Nikad ne bih glasala za nekog samo zato što je lep. Ali ako su svi kandidati jednako odbojni (što se tiče karaktera i postupaka tj. svi su lažljivi lopovi), onda ću glasati za najzgodnijeg jer nas ipak predstavlja u svetu. :mrgreen: Ako me neko uveri da je neki kandidat pošten i sposoban (kad bi bilo), glasaću za njega, sve i da izgleda kao Gargamel.
Mislim da neću sutra ni izaći na izbore jer zaista nemam za koga da glasam, svi su mi se smučili.

drage zene da li su vam muskarci otvorili oci sto se glasanja tice da li su vas posavetovali s obzirom da znamo da se maleni broj zenaa razume u politiku i veoma je bitno da izbegnemo ono glasanje zbog izgleda pa npr da glasate ponovo za tadica zatto sto je kao lep...
zene cime se vodite ona ovim izborima?
posavetujte se...

ne postoji nijedan polkiticar u nasem politickom blatu koji je lep ili privlacan na bilo koji nacin. ne znam odakle ideja da je tadic lep. mozda nekada jeste bio lep, ali nije bio sexipilan, a sad je jos manje, niti ima u sebi ono nesto privlacno. :roll: sjaj u ocima i brzinu misli. :mrgreen:

ne znam dal cu se odvuci na izbore, jer ce i onako ostati sve isto, bez obzira dal ce nam zemlju u dalju propast voditi musavi ili maneken (barca blizanci).

ne postoji nijedan polkiticar u nasem politickom blatu koji je lep ili privlacan na bilo koji nacin. ne znam odakle ideja da je tadic lep. mozda nekada jeste bio lep, ali nije bio sexipilan, a sad je jos manje, niti ima u sebi ono nesto privlacno. :roll: sjaj u ocima i brzinu misli. :mrgreen:

ne znam dal cu se odvuci na izbore, jer ce i onako ostati sve isto, bez obzira dal ce nam zemlju u dalju propast voditi musavi ili maneken (barca blizanci).

ja znaam jednog

a ovako je ispoljavam tako što dajem opravdanje nekom mufljuzu da me krade?
Juče birački spisak 7 miliona, danas 6 miliona i 700 hiljada...za 1 dan nestalo 300.000 glasova, pojela maca
Dobro je dok se biracki spisak smanjuje (znaci neko se setio da je potrebno prociscavanje,konacno), ne valja ako naraste tako odjednom.
...ma vise nije bitno koji je to PDF...bitna je tema :mrgreen: ...
...to jeste...ali sto manje ljudi bude politicki aktivno to ce politicki spektar biti monotoniji...a to dovodi do DIKTATURE...fakticki...
Nista se ne desava preko noci...ali se ni jedna prilika ne treba propustati...
Tvoj stav na temi je potpuno ispravan. Nije normalno biti indiferentan u ovakvom ekonomskom i politickom momentu. Zapravo je neodgovorno ne izaci na izbore. Glasanjem (cak i precrtanim listicem) se daje odgovor na pitanje - sta dalje? Bojkotovanjem izbora se ostavlja preveliki prostor "okorelim" partijasima da sebi sve udese kako im odgovara (nezavisno koji su). Upravo neopredeljeni (koji nisu uclanjeni u stranke) odlucuju gde ce da prevagnu glasovi. Glasacko telo velikih stranaka vrlo malo varira i sav napor u predizbornim kampanjama je upravo zbog onih neopredeljenih glasaca, oni njima najvise vrede.
Svako ko ne ispostuje osnovno pravilo demokratije - glasanjem, nema pravo da zbog nezadovoljstva, naknadno upire prstom u bilo koga, jer nije ucestvovao u kreiranju politickog zivota u drzavi.

Back