Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Al´ si ti puk´o...to je tuzno... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto ce neeko da bude vlast svakako, bojkotom se ne postize nista apsolutno neproduktivan potez...
Al´ si ti puk´o...to je tuzno...![]()
...cuj to......pa evidencija politicki aktivnog svijeta mora da postoji...to bi ti SA ZAPADA bar trebao znati
...
...treba se znati koliki procenat gradjanstva prati politicki zivot svoje zemlje...
ovako neće znati?![]()
...nece...a znas zasto...zato sto tebe ITEKAKO interesuje tvoja buducnost...ali svoju volju bojkotom ninakoji nacin ne ispoljavas...
Ово је екстра, на теми о женама и гласању, мушкарци се пиче...![]()
a ovako je ispoljavam tako što dajem opravdanje nekom mufljuzu da me krade?
Juče birački spisak 7 miliona, danas 6 miliona i 700 hiljada...za 1 dan nestalo 300.000 glasova, pojela maca
Glasanjem podržavamo xyz osobu da krade kad dođe na vlast. Samo revolucija.
ne glasanjem podržavaš xyz stranku koja ima lojalno glasačko telo...moram da se ponavljam, već sam rekla ovo
a možda i ona krade ... a ti je na taj način ostavljaš
drage zene da li su vam muskarci otvorili oci sto se glasanja tice da li su vas posavetovali s obzirom da znamo da se maleni broj zenaa razume u politiku i veoma je bitno da izbegnemo ono glasanje zbog izgleda pa npr da glasate ponovo za tadica zatto sto je kao lep...
zene cime se vodite ona ovim izborima?
posavetujte se...
aha, a oni inače nemaju dovoljno glasačkih listića u rezervi za krađu
ma bre moj glas, ja radim s njim šta hoću, kome se ne sviđa![]()
ne postoji nijedan polkiticar u nasem politickom blatu koji je lep ili privlacan na bilo koji nacin. ne znam odakle ideja da je tadic lep. mozda nekada jeste bio lep, ali nije bio sexipilan, a sad je jos manje, niti ima u sebi ono nesto privlacno.sjaj u ocima i brzinu misli.
ne znam dal cu se odvuci na izbore, jer ce i onako ostati sve isto, bez obzira dal ce nam zemlju u dalju propast voditi musavi ili maneken (barca blizanci).
...i kao da nije dovoljno što mi političari vređaju inteligenciju, nego onda dođe i ovaj Istok Pavlović sa teletabis-slikovnicom da mi se proserava.Ne znam zašto su stavili imena stranaka...ali zamislite da su bilo koje druge stranke, uostalom ni vi niste Nole
http://istokpavlovic.com/beli-listici/
...i kao da nije dovoljno što mi političari vređaju inteligenciju, nego onda dođe i ovaj Istok Pavlović sa teletabis-slikovnicom da mi se proserava.
Ono što je postavljeno na netu namenjeno je svima, pa tako, između ostalih, i meni. Ako je hteo da se obrati nekoj konkretnoj XY osobi (svojoj mami, npr) mogao je da joj isprinta taj ''poučni'' grafički igrokaz i pošalje preporučenom poštom.A zašto ti shvataš lično ?
Sigurno nije baš posebno tebi namenjena.
jel? cedu bedu.![]()
ja znaam jednog
Dobro je dok se biracki spisak smanjuje (znaci neko se setio da je potrebno prociscavanje,konacno), ne valja ako naraste tako odjednom.a ovako je ispoljavam tako što dajem opravdanje nekom mufljuzu da me krade?
Juče birački spisak 7 miliona, danas 6 miliona i 700 hiljada...za 1 dan nestalo 300.000 glasova, pojela maca
Tvoj stav na temi je potpuno ispravan. Nije normalno biti indiferentan u ovakvom ekonomskom i politickom momentu. Zapravo je neodgovorno ne izaci na izbore. Glasanjem (cak i precrtanim listicem) se daje odgovor na pitanje - sta dalje? Bojkotovanjem izbora se ostavlja preveliki prostor "okorelim" partijasima da sebi sve udese kako im odgovara (nezavisno koji su). Upravo neopredeljeni (koji nisu uclanjeni u stranke) odlucuju gde ce da prevagnu glasovi. Glasacko telo velikih stranaka vrlo malo varira i sav napor u predizbornim kampanjama je upravo zbog onih neopredeljenih glasaca, oni njima najvise vrede....ma vise nije bitno koji je to PDF...bitna je tema...
...to jeste...ali sto manje ljudi bude politicki aktivno to ce politicki spektar biti monotoniji...a to dovodi do DIKTATURE...fakticki...
Nista se ne desava preko noci...ali se ni jedna prilika ne treba propustati...