dive
Legenda
- Poruka
- 61.250
mnogo mi je bilo bs bs bs bs bs ovih dana..ne mogu rep jutros..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mnogo mi je bilo bs bs bs bs bs ovih dana..ne mogu rep jutros..
He he... BS... Dobrostojeći urbani nacionalisti lože klince.
Da, znam pouzdano.Dobrostojeci? Ti znas bas ono pouzdano. A i kad je neko dobrostojeci, jel to po difoltu znaci da je to stekao sa mutnim radnjama?
Urbani? Svakako.
Nacionalisti? Svakako i to je pozitivno. Izgleda da si podlegao propagandi zutaca koji nacionalizam izjednacuju sa fasizmom.
Klince loze? Pa ne bih rekao s´obzirom koji ljudi ih sve slusaju.![]()
al je gužva na glasanju, baš sam iznenađena koliko je bilo mladih ljudi![]()
Dok*rcili im zutaci sa njihovim pricama.![]()
a jesi li ti glasao tamo u dijaspori?
Jok. Em sam od 1993 austrijski drzavljanin, em nema za koga tu da glasam. Eventualno neki desnicarski pokret dolazi u obzir. Ostalo su komunjarska kopila, bez obzira kako se nazivaju.
Kako si bre ti toliki Srboljubac i nacionalista, al odande?Valjda smo ti daleko pa si nas idealizovao!
![]()
Mozes biti i dalje, ali nikad ne zaboravi ko si i sta si!
Nema veze sa idealizovanjem. Nemac u Kanadi voli Nemacku. Kinez u Srbiji voli Kinu. Srbin u Austriji voli Srbiju.![]()
Jok. Em sam od 1993 austrijski drzavljanin, em nema za koga tu da glasam. Eventualno neki desnicarski pokret dolazi u obzir. Ostalo su komunjarska kopila, bez obzira kako se nazivaju.
Pa znam, al po pravilu oni što nisu ovde je vole više nego oni što jesu ovde (ali je ne vole dovoljno da požele da žive u njoj)
je l bese u austriji mora da se odrekne proslog drzavljanstva da bi se dobilo njihovo?
sem ako si iracaninza njih mora posebno je l
Nema vise duplog drzavljanstva...a i kome treba srpsko drzavljanstvo?
...Nema vise duplog drzavljanstva...a i kome treba srpsko drzavljanstvo?
Ja recimo ne kontam glasanje dijaspore, nikako! Mislim, da oni odlučuju a žive tamo negde, to mi je nebuloza totalna! Kad se vrate - samo napred!
to su ljudi koji su izbegli iz srbije negde u beli svet pokusavajuci da obezbede sebi i svojoj deci normalniji zivot nego sto su to mogli ovde..
drugim rečima bilo im je bitnije njihovo dupe, nego ta država o kojoj sad navodno brinu