ZENEE I GLASANJE

Nisu svi muskarci isti, to bar znas;)a i sa postovanjem se ophode uvek, cak i onima koji ne zasluzuju:kafa:
Znas vec sta hocu reci, tebi ne moram crtati:dzentlmen:

Nikada, ali nikada nisam rekla da su svi "muskarci isti", jer znam da nisu... Kakva sreca sto sam odrasla uz oca koji duboko postuje zenski rod, a onda i nasla takvog muza.
Cak i na forumu se iz aviona vide muskarci dzentlmni (ima ih nekoliko), jer to ne moze da se odglumi - to se jednostavno zivi. :D
:zag:

Ma da ..smo što pola nisu pročitale uputstvo za upotrebu....neke ni ne znaju ..da uključe te stvarčice....osim oklagije sa njom barataju odlično..a vidim i ti dobro mašeš..

Nije to tema.... nema smisla da se dokazujem oklagijom sada...(a nije da ne umem...)

A ne znaju da zaokruze ni na izbornom listicu, kazes?! Mora muskarac jadan sve umesto nesposobnih zena... :aha:

Ma da ..smo što pola nisu pročitale uputstvo za upotrebu....neke ni ne znaju ..da uključe te stvarčice....osim oklagije sa njom barataju odlično..a vidim i ti dobro mašeš..

Ti mora da zivis u USA gde su obavezni prekrstine crtezi sta se sme a sta ne:eek:, nase zeMske podceniti moze biti kobno:per:
Bilo je odlicnih kandidata lepse populacije ali...birala je raja i dobila sto je birala:sad2:

Imam osecaj da su vam jako naklonjeni:kafa:

@tema
Mislim da su zeMske kompetentne, racionalne i dovoljno sposobne da preuzmu politicku odgovornost...to su vec odavno uradile van Balkanskih granica.
Nadam se da ce se to dogoditi i na nasim prostorima u bliskoj buducnosti. Pretezno su manje sujetne od muskaraca ali uvek ima i izuzetaka:aha:
od toj nema ni mojega:mrgreen:
kad meni moj sin sa nepunih 16 god mrtav ladan kaže
ma najpotentnija i najperspektivnija društva su nažalost muslimanska (mali je težak nacionalista)
oni su lepo postavili ženu na mesto na kojem i treba da bude - u kući
onog trenutka kad je žena izašla iz kuće i dobila pravo glasa sve je krenulo naopako...

toliko o svetloj ženskoj budućnostii uz ovakvu omladinu

ma najpotentnija i najperspektivnija društva su nažalost muslimanska (mali je težak nacionalista)
onog trenutka kad je žena izašla iz kuće i dobila pravo glasa sve je krenulo naopako...

Ali on je bas, bas imao srece, pa s rodio kao musko. Damn lucky.

Mora da ga je napredna okolina ucinila takvim, roditelji imaju drugacije poglede rodjako:cvet::cmok:

nije ni okolina
jednostavno je takav....

al sve me strah će da nađe ženu koja če da mu pravi domaće rezance za supiu ko što mene tera...
ma ako mu i supu iz kesice skuva biće dobro:mrgreen:

a ja ću da budem najgora svekrva na svetu, osećam:manikir:

Back