Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
PA zar žene imaju pravo glas kod nas..![]()
Imaju...i na peglu, sporet, usisivac, firmu,...oklagiju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PA zar žene imaju pravo glas kod nas..![]()
Nisu svi muskarci isti, to bar znasa i sa postovanjem se ophode uvek, cak i onima koji ne zasluzuju
Znas vec sta hocu reci, tebi ne moram crtati![]()
Ma da ..smo što pola nisu pročitale uputstvo za upotrebu....neke ni ne znaju ..da uključe te stvarčice....osim oklagije sa njom barataju odlično..a vidim i ti dobro mašeš..Imaju...i na peglu, sporet, usisivac, firmu,...oklagiju...![]()
Ma da ..smo što pola nisu pročitale uputstvo za upotrebu....neke ni ne znaju ..da uključe te stvarčice....osim oklagije sa njom barataju odlično..a vidim i ti dobro mašeš..
Ma da ..smo što pola nisu pročitale uputstvo za upotrebu....neke ni ne znaju ..da uključe te stvarčice....osim oklagije sa njom barataju odlično..a vidim i ti dobro mašeš..
ziva istina
kad sam rezvela, pa ubrzo posle toga kupila novi tv..memorisati kanale bio je pravi poduhvat![]()
Jeste ..tako je..za TV žene su eksperti ..ja reko da više od pola žena neznaju šporet ni da uključe a kamoli koriste...ziva istina
kad sam rezvela, pa ubrzo posle toga kupila novi tv..memorisati kanale bio je pravi poduhvat![]()
to si ti rekla da su nesposobne...ja samo mislim ..da ionako imate isuviše obaveza i da je glupo da vas opterećujemo i sa glasanjem..tj .politikom..
Ako nije problem ja ..imam novi tv a nikako da naštimujem kanale ..Sto me nisi zvala!?!![]()
ih, pa resila sam ja to..Sto me nisi zvala!?!![]()
Jeste ..tako je..za TV žene su eksperti ..ja reko da više od pola žena neznaju šporet ni da uključe a kamoli koriste...![]()
Ako nije problem ja ..imam novi tv a nikako da naštimujem kanale ..
Manjak sexa je svakodnevna pojava..a što se tiče vickastosti..ne znam šta mi bi..ih, pa resila sam ja to..
treba se samo zainteresovati
jao sto si vickast veceras..
manjak sexa, ili?![]()
diras lava dok spava..tj, lavicu..Manjak sexa je svakodnevna pojava..a što se tiče vickastosti..ne znam šta mi bi..
Komšinice ne moj me razočaravaš ja sam uvek bio tvoj fan...vi kako oćete
al ja slusah sad Borisa u Ženama
i sva sam se raspilavila![]()
od toj nema ni mojegaImam osecaj da su vam jako naklonjeni
@tema
Mislim da su zeMske kompetentne, racionalne i dovoljno sposobne da preuzmu politicku odgovornost...to su vec odavno uradile van Balkanskih granica.
Nadam se da ce se to dogoditi i na nasim prostorima u bliskoj buducnosti. Pretezno su manje sujetne od muskaraca ali uvek ima i izuzetaka![]()
Komšinice ne moj me razočaravaš ja sam uvek bio tvoj fan...
od toj nema ni mojega
kad meni moj sin sa nepunih 16 god mrtav ladan kaže
ma najpotentnija i najperspektivnija društva su nažalost muslimanska (mali je težak nacionalista)
oni su lepo postavili ženu na mesto na kojem i treba da bude - u kući
onog trenutka kad je žena izašla iz kuće i dobila pravo glasa sve je krenulo naopako...
toliko o svetloj ženskoj budućnostii uz ovakvu omladinu
od toj nema ni mojega
kad meni moj sin sa nepunih 16 god mrtav ladan kaže
ma najpotentnija i najperspektivnija društva su nažalost muslimanska (mali je težak nacionalista)
oni su lepo postavili ženu na mesto na kojem i treba da bude - u kući
onog trenutka kad je žena izašla iz kuće i dobila pravo glasa sve je krenulo naopako...
toliko o svetloj ženskoj budućnostii uz ovakvu omladinu
Misliš otišla bi na ONO a na Dsz..ne bi..pa sta da radim kad je moj tip muskarca
politiku apstrahujem
mislim ne bi sa njim oratila o ONO i DSZ....