donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste ..tako je..za TV žene su eksperti ..ja reko da više od pola žena neznaju šporet ni da uključe a kamoli koriste...![]()
meni baš cool što je Toma pobedio, ne zbog njega lično nego zvog promene
imali su 12 godina da urade nešto korisno za Srbiju, sad da vidimo šta će ovaj da ponudi, da bude gore ne može
Јеси ли гласао, или си и овог пута пустио друге, а ти само да искритикујеш : )Kad znamo da Karleuša podržava otvoreno DS i jeste promena, na bolje naravno.![]()
Наравно да ће бити горе, Србија још није дотакла само дно, тек ће да се запазе дјела претходних власти, све и да ови одиграју савршено.isto mislim.
samo sto mislim da moze da bude jos gore, al' nema veze. nesto se desilo, promenilo. mozda malice pokrenulo.
a sa druge strane mozda i nece biti jos gore. experiment.![]()
Kad znamo da Karleuša podržava otvoreno DS i jeste promena, na bolje naravno.![]()
Наравно да ће бити горе, Србија још није дотакла само дно, тек ће да се запазе дјела претходних власти, све и да ови одиграју савршено.
U stvari, kolega, mislim da si pobrkao, mislim da je u pitanju LDP.
Ali nema veze, sviđa mi se ovaj trend koji donosi novi predsednik - nađeš posao čim diplomiraš! Ima nade za nas!![]()
Наравно да ће бити горе, Србија још није дотакла само дно, тек ће да се запазе дјела претходних власти, све и да ови одиграју савршено.
мало и србијанац да се окуша са влашћуnaravno, pustili smo da nas 12 godina cerupaju kako stignu. msm, kako podici zemlju kojoj samo jos malo fali da udari o dno, po mom nekom misljenju. nemamo nista, sve je prodato, sve je zaduzeno.
zato sam ja i u ovom fazonu da mi je drago sto je toma pobedio.
pa prodale barabe sve što je imnalo da se proda, za 6 meseci bi bio bankrot, mada mislim da će i ovako, odluke u ekonomiji donosi Vlada, a ne predsednik
мало и србијанац да се окуша са влашћу
ал штета због те дипломе, мало се обрукао, борисово чување клинаца током студија, као и часови које је држао гимназијалцима много значе, још чедини испити драматургије... интелектуална елита: )
а зар нисмо то већ испуцали са манекеном и његовом сумњивом сексуалном оријентацијомako mu najveca mana bude ta diploma - odlicno. ne znamo, videcemo. licno ne ocekujem neki napredak. a ako i dodje bice jako spor.
osim toga, ako je amerika mogla da izabere i ima crnca za predsednika, sto mi ne bismo probali sa tomom i diplomom.![]()
ako mu najveca mana bude ta diploma - odlicno. ne znamo, videcemo. licno ne ocekujem neki napredak. a ako i dodje bice jako spor.
osim toga, ako je amerika mogla da izabere i ima crnca za predsednika, sto mi ne bismo probali sa tomom i diplomom.![]()
Meni je samo žao što će svoju nesposobnost pravdati ispravljanjem grešaka svojih prethodnika, kao i svi ostali....
а зар нисмо то већ испуцали са манекеном и његовом сумњивом сексуалном оријентацијом
или ипак црнац вриједи једног веселог + mučnog diplomca : )