ZENEE I GLASANJE

Sta je zene? Niko da prokomentarise Klunijev debakl protiv strajkasa? :rotf:

Ili je sad prpa za sljaku koju ste dobile preko stranke i ti fazoni? :mrgreen:

Kako su me odusevile one sk*njane njuske sinoc na TV-u....novinari iz rezimskih medija, Borhan, sve te tuzne njuske. :worth: :super:

meni je cool ne toma, nego ravnoteza..
nije dobro da nema opozicije..
jednostavno nije zdravo..
oni izabrani su siktali sto je sloba bio na poziciji vise od decenije..pa je smenjen..situacija je pocela da se ponavlja..
previse ususkani zakonima kojim su zasticene pozicije izabranih..jos malo pa bi postali nepromenljivi..
to ne valja..
svako je zamenljiv i svako treba da zna da nije bogom dan ni za sta..
uvek postoji supstitucija..
to je jedini ispravan nacin da se napreduje..
samo u tom slucaju svi daju sve od sebe..u suprotnom - covek je najkvarljivija roba..caskom se pokvare i najbolji..

Aha, i meni je kul, pogotovo kad sam videla juče ekipu iza novog predsednika. Juneće glave u škembetu. Velja u 3 broja manjoj majici. Jedan kursadžija. Jedan što je svirao na farmi. Jedan estradni menadžer. Jedan harmonikaš. I tako.
Jeste velika promena, makar u estetskom smislu.

meni baš cool što je Toma pobedio, ne zbog njega lično nego zvog promene
imali su 12 godina da urade nešto korisno za Srbiju, sad da vidimo šta će ovaj da ponudi, da bude gore ne može

isto mislim.
samo sto mislim da moze da bude jos gore, al' nema veze. nesto se desilo, promenilo. mozda malice pokrenulo.
a sa druge strane mozda i nece biti jos gore. experiment. :lol:

isto mislim.
samo sto mislim da moze da bude jos gore, al' nema veze. nesto se desilo, promenilo. mozda malice pokrenulo.
a sa druge strane mozda i nece biti jos gore. experiment. :lol:
Наравно да ће бити горе, Србија још није дотакла само дно, тек ће да се запазе дјела претходних власти, све и да ови одиграју савршено.

Наравно да ће бити горе, Србија још није дотакла само дно, тек ће да се запазе дјела претходних власти, све и да ови одиграју савршено.

naravno, pustili smo da nas 12 godina cerupaju kako stignu. msm, kako podici zemlju kojoj samo jos malo fali da udari o dno, po mom nekom misljenju. nemamo nista, sve je prodato, sve je zaduzeno.

zato sam ja i u ovom fazonu da mi je drago sto je toma pobedio.

pa prodale barabe sve što je imnalo da se proda, za 6 meseci bi bio bankrot, mada mislim da će i ovako, odluke u ekonomiji donosi Vlada, a ne predsednik

naravno, pustili smo da nas 12 godina cerupaju kako stignu. msm, kako podici zemlju kojoj samo jos malo fali da udari o dno, po mom nekom misljenju. nemamo nista, sve je prodato, sve je zaduzeno.

zato sam ja i u ovom fazonu da mi je drago sto je toma pobedio.
мало и србијанац да се окуша са влашћу
ал штета због те дипломе, мало се обрукао, борисово чување клинаца током студија, као и часови које је држао гимназијалцима много значе, још чедини испити драматургије... интелектуална елита: )

мало и србијанац да се окуша са влашћу
ал штета због те дипломе, мало се обрукао, борисово чување клинаца током студија, као и часови које је држао гимназијалцима много значе, још чедини испити драматургије... интелектуална елита: )

ako mu najveca mana bude ta diploma - odlicno. ne znamo, videcemo. licno ne ocekujem neki napredak. a ako i dodje bice jako spor.

osim toga, ako je amerika mogla da izabere i ima crnca za predsednika, sto mi ne bismo probali sa tomom i diplomom. :lol:

ako mu najveca mana bude ta diploma - odlicno. ne znamo, videcemo. licno ne ocekujem neki napredak. a ako i dodje bice jako spor.

osim toga, ako je amerika mogla da izabere i ima crnca za predsednika, sto mi ne bismo probali sa tomom i diplomom. :lol:
а зар нисмо то већ испуцали са манекеном и његовом сумњивом сексуалном оријентацијом
или ипак црнац вриједи једног веселог + mučnog diplomca : )

U ovom trenutku je bilo najbitnije da diktator ode, a Toma može i sutra da se ruši, lično mi se povraća od njega, al nisam hteo ni smeo da dopustim da me jaše predsednik stranke zbog čijeg zapošljavanja preko partije nisam dobio posao u struci. Tako da Tadiću 1:1 je. :cool:

а зар нисмо то већ испуцали са манекеном и његовом сумњивом сексуалном оријентацијом
или ипак црнац вриједи једног веселог + mučnog diplomca : )

ispucali smo mi to jos sa svedskim standardom i pokojnim milosevicem, pa sa dos - om, pa sad opet se ispucava.

Back