ZENEE I GLASANJE

Postovani,

objektivnost, to je ono sta vam nedostaje. kritikujete samo 1/2. da bih vam poverovala da vas trenutna izborna slika nije dotakla, ocekujem da procitam vase kritike i za drugu 1/2.

Ja kritikujem one koji su direktno krivi za sadasnju zivotnu situaciju.

Vi meni spocitavate SNS opciju, a ja sam samo naveo da je SNS pobednik - ima najvise glasova. Druga je stvar sta ce da se uradi postizbornom kombinatorikom.

Ovo sa polovinama - tanko je to za poodugacak rep, o kome zboriste. Mozda i nije toliko dugacak...

Ja kritikujem one koji su direktno krivi za sadasnju zivotnu situaciju.

Vi meni spocitavate SNS opciju, a ja sam samo naveo da je SNS pobednik - ima najvise glasova. Druga je stvar sta ce da se uradi postizbornom kombinatorikom.

Ovo sa polovinama - tanko je to za poodugacak rep, o kome zboriste. Mozda i nije toliko dugacak...

Postovani,

originalni post je obrisala Administracija. zasto, to samo oni znaju. :)
ono je samo kratak izvod mog odgovora vama. nisam ni ocekivala nista bolji odgovor od ovog, postovani. nema objektivnosti kod vas, samim tim ne vidim da vas ne pogadja trenutan zbir.

p.s.

nize napisano ne odnosi se na vas, postovani

"???"

Postovani,

originalni post je obrisala Administracija. zasto, to samo oni znaju. :)
ono je samo kratak izvod mog odgovora vama. nisam ni ocekivala nista bolji odgovor od ovog, postovani. nema objektivnosti kod vas, samim tim ne vidim da vas ne pogadja trenutan zbir.

p.s.

nize napisano ne odnosi se na vas, postovani

"???"

Nema objektivnosti, zato sto sam rekao da je SNS pobednik, jer ima najvise glasova? I Vi sumnjate u izbornu kradju?

Posebna prica je o DS-u koji ulazi u koaliciju sa Dacicem, kao da nikada nije bio to sto je bio i kao da nikada nije bio sa onim koji je radio, sta je radio.

Prilikom prosle "pobede" DS-a, bila je prica da se zabrane post izborne koalicije.

ko DS i SPS formiraju vladu, po principu zadnje vlade - pitam one koji se zalazu za demokratiju - kao objasnjaju nepostojanje predstavnika liste koja je dobila najvise glasova, u vladi?

DS sada ulazi u koaliciju sa covekom koji je bio odmah iza coveka koji je svasta nesto uradio i radio... To dosta govori o DS-u. Nevezano za izborni rezultat ili nasu pricu ili za koga sam ja.

Postovana,

Pitam se kako ce da se "bratime" clanovi DS-a i SPS-a, kada su jedni dobijali batine od ovih drugih... Da ne spominjemo pok. Djindjica...

Tuzno je da su puna usta demokratije, a nemamo proporcionalnu vladu. A zarad vlasti - prosla vlada je morala da "nahrani" brojne lidere jedva-presli-cenzus partija, sa ministarskim polozajima i ministarstvima... Pun gas na nizbrdici, a kocnice slabe...

Nema objektivnosti, zato sto sam rekao da je SNS pobednik, jer ima najvise glasova? I Vi sumnjate u izbornu kradju?

Postovani,

po II put prikazujem vasu objektivnost. :lol:

svako ko ima zdrave pameti, sumnja u ovu rasomonijadu sa kradjom, nedokazanom. zasto nisu dali listice na uvid tuzilastvu, danas?
a zasto sumnjam, odgovor je jednostavan. na politickoj sceni jedina nedosledna partija je SNS. 05.05.2012. su pricali da je put u EU primaran za srbiju. 06.05.2012. (pre ikakve price o nazovi kradji) tovaris Nkolic trci kod kostunice i dveri po podrsku. ejjj podrsku od dijametrlno suprotnog glasackog tela. smesno.
defakto, ne samo da je izgubio izbore, SVE, nego i poziciju u stranci posle 20.05.2012. ovo sizoidno talasanje je koprcanje davljenika sa Concordie. no, tu smo ovih dana, gledacemo kabuki teatar nikolic-san. toliko o mojoj nazovi sumnji.

Poslednja izmena:
Postovani,

po II put prikazujem vasu objektivnost. :lol:

svako ko ima zdrave pameti, sumnja u ovu rasomonijadu sa kradjom, nedokazanom. zasto nisu dali listice na uvid tuzilastvu, danas?
a zasto sumnjam, odgovor je jednostavan. na politickoj sceni jedina nedosledna partija je SNS. 05.05.2012. su pricali da je put u EU primaran za srbiju. 06.05.2012. (pre ikakve price o nazovi kradji) tovaris Nkolic trci kod kostunice i dveri po podrsku. ejjj podrsku od dijametrlno suprotnog glasackog tela. smesno.
defakto, ne samo da je izgubio izbore, SVE, nego i poziciju u stranci posle 20.05.2012. ovo sizoidno talasanje je koprcanje davljenika sa Concordie. no, tu smo ovih dana, gledacemo kabuki teatar nikolic-san. toliko o mojoj nazovi sumnji.

Ja nigde nisam spomenuo kradju - samo ono sto nam se desavalo i trenutno se desava.

Ne znam zasto ste me citirali u svetlu kradje, a spocitavate mi neobjektivnost, spram cinjenica - skoro ce biti i istorijske cinjenice...

Ja nigde nisam spomenuo kradju - samo ono sto nam se desavalo i trenutno se desava.

Ne znam zasto ste me citirali u svetlu kradje, a spocitavate mi neobjektivnost, spram cinjenica - skoro ce biti i istorijske cinjenice...

Postovani,

na cemu ste? :zper:
spomenuli se moju sumnju, jer sumnje kod vas nema.:lol:

* (c/p iz danasnjih novina)

"Ja sam, kao predsednički kandidat, uverljivo pobedio u Sandžaku, i da je Srbija bila većinski bošnjačka, ja bih bio uverljivi pobednik ovih izbora", smatra Zukorlić. Prema podacima Republičke izborne komisije, Muamer Zukorlić je osvojio 1,52 odsto glasova.

Podrzava "izbornu kradju" i osoba koja bi da cepa srbiju. strasno, na sta je nikolic sve spreman samo da bi bio VLAST !
gde je sad onaj pivoman.:zcepanje:

535073_308826622531661_100002129761046_734726_108787029_n.jpg

Back