ZENEE I GLASANJE

Jeste. Al je dijaspora dobra kad salje pare i finansira vasu zaj*banciju, onda se ne bunite. :lol:

Znam. ;)

Mojne da siris lazi. Ja sa mojih 80 kg sam muva kategorija za te koje ti prozivas. :lol: :cool:

Ja dinar od dijaspore nisam videla. Treba da im uvedu enormne poreze na bahate vile koje zjape prazne, pa onda da znamo čemu nam služi dijaspora.
Ovo za debljinu ne bih komentarisala uopšte, to mislim da čista statistika može da pokaže ;)

ivica-dacic.jpg

to samo znaci da si i pored svega toga nizak... nemoj se ukopavas vise breeee :(

Jeste, ako ti tako kazes onda je tako. :lol:
Samo da mi je znati na osnovu cega si to zakljucila. :roll:

Ja dinar od dijaspore nisam videla. Treba da im uvedu enormne poreze na bahate vile koje zjape prazne, pa onda da znamo čemu nam služi dijaspora.
Ovo za debljinu ne bih komentarisala uopšte, to mislim da čista statistika može da pokaže ;)

Ti nisi, ali znas i sama koliko njih zive od para iz dijaspore.
O klasicnim gastarbajterima i njihovim vilama koje zjape prazne ne bih...ti su tek bangavi u glavi. :lol:

Jeste, ako ti tako kazes onda je tako. :lol:
Samo da mi je znati na osnovu cega si to zakljucila. :roll:

Ti nisi, ali znas i sama koliko njih zive od para iz dijaspore.
O klasicnim gastarbajterima i njihovim vilama koje zjape prazne ne bih...ti su tek bangavi u glavi. :lol:

Aj sad molim te, objasni nama od koje si ti podvrste? :think: Ja znam da postoje ljudi koji žive preko, i ne ke*aju, i ovi drugi koji kupe fazone tamo pa prodaju ovde. Ovi prvi su ''odliv mozgova'' a drugi su gastarbajteri ;)

Све, све, ал јел знате ви неког ко је гласао за ДС, СНС?
Ја никог не познајем или ме лажу....просто невероварно нешто, можда ми стварно кажу једно, а гласају Чеду и Пиција и Боту

Aj sad molim te, objasni nama od koje si ti podvrste? :think: Ja znam da postoje ljudi koji žive preko, i ne ke*aju, i ovi drugi koji kupe fazone tamo pa prodaju ovde. Ovi prvi su ''odliv mozgova'' a drugi su gastarbajteri ;)

Jao sto volim ove sto k*njaju. Jel to zloba, zavist???
Ne spadam ni u jednu kategoriju, jer nisam gastarbajter. :bye:

Ја никог не познајем или ме лажу....просто невероварно нешто, можда ми стварно кажу једно, а гласају Чеду и Пиција и Боту

Da, to je bas cudno.

pa nem sliku, ja to odma recikliram... al ajde posto nemam dokaz evo javno izjavljujem da ne znam koliko si visok :lol: al da imas stomak i da si debeljuskast to stoji, nije u redu da lazem sad :(

Aj nemoj vise lupati....svasta Boze. :eek:

Bas sam debeo i nizak sa svojih 1,80 m i 80 kg...uzasno. :rotf:

ja a i opet cu, kao i velika vecina mojih prijatelja, rodbine, poslovnih partnera itd.

Jao sto volim ove sto k*njaju. Jel to zloba, zavist???
Ne spadam ni u jednu kategoriju, jer nisam gastarbajter. :bye:

A na čemu da zavidim? Na tome što živiš preko a pratiš dnevnopolitička dešavanja u državi za koju ti šište jaja? Kralju, znamo da se preko mnogo radi, idi iskoristi slobodno vreme negde napolju, sa prijateljima, na izletu, bilo gde, nemoj se zamarati mizerijama koje te ne dotiču!
Sam si spomenuo termin ''klasičan gastarbajter'' ja i nisam znala da postoje neki neklasični. Zato sam te i pitala.

A na čemu da zavidim? Na tome što živiš preko a pratiš dnevnopolitička dešavanja u državi za koju ti šište jaja? Kralju, znamo da se preko mnogo radi, idi iskoristi slobodno vreme negde napolju, sa prijateljima, na izletu, bilo gde, nemoj se zamarati mizerijama koje te ne dotiču!
Sam si spomenuo termin ''klasičan gastarbajter'' ja i nisam znala da postoje neki neklasični. Zato sam te i pitala.

To smo vec konstatovali da ne treba da me dotice. :bye:
Kod mene opusteno na poslu, vidis koliko vremena imam da se sa vama zezam. :lol:

Back