ZENEE I GLASANJE

A ovo mi je tek poseban highlight što 99% ljudi koji su otišli u inostranstvo misli da oni koji su ostali ne mogu/nisu sposobni da odu. Po njima svi treba da odemo, pa ćemo da volimo državu izdaleka....koja ne bi ni postojala tad. :eek:
Pa naravno, kad od sebe praviš heroja - nas koji smo otišli počastiš titulom sebičnjaka koje inteeresuje samo njihovo dupe, a za sebe sačuvaš ulogu neviđenog patriote... a ti si ostao zato što ti je bilo lepo (znači takođe zbog sopstvenog dupeta, ne zbog nekih viših ciljeva). Možda bih i ja ostala da mi je bilo lepo, ko zna. Ne mislim da svi treba da odu, samo sam alergična kada me neko proziva što sam otišla, a on je heroj što je ostao. Meni je to isto kao kad mi neko (na forumu) kaže da sam sebična što nemam decu, a on nije jer ih ima. Živi svoj život i gledaj svoja posla, ko si ti da sudiš drugim ljudima...

Pa naravno, kad od sebe praviš heroja - nas koji smo otišli počastiš titulom sebičnjaka koje inteeresuje samo njihovo dupe, a za sebe sačuvaš ulogu neviđenog patriote... a ti si ostao zato što ti je bilo lepo (znači takođe zbog sopstvenog dupeta, ne zbog nekih viših ciljeva). Možda bih i ja ostala da mi je bilo lepo, ko zna. Ne mislim da svi treba da odu, samo sam alergična kada me neko proziva što sam otišla, a on je heroj što je ostao. Meni je to isto kao kad mi neko (na forumu) kaže da sam sebična što nemam decu, a on nije jer ih ima. Živi svoj život i gledaj svoja posla, ko si ti da sudiš drugim ljudima...

Ne pravim od sebe heroja, i rekao sam da mi je lepo, ne u materijalnom smislu, nego se osećam slobodnim ovde. U drugoj državi ne bih.

Ako kažeš da voliš Srbiju - foliraš se, ako kažeš da ne voliš - opet se foliraš. Znači samo ljudi koji žive u Srbiji imaju pravo na mišljenja i osećanja prema Srbiji, a mi koji živimo u inostranstvu treba da se pokrijemo ušima i ćutimo :lol: To što smo se u Srbiji rodili i odrasli, što nam tamo žive porodica i prijatelji - nema veze! Mi u stvari uopšte ni nismo Srbi, je l' tako?

Ako kažeš da voliš Srbiju - foliraš se, ako kažeš da ne voliš - opet se foliraš. Znači samo ljudi koji žive u Srbiji imaju pravo na mišljenja i osećanja prema Srbiji, a mi koji živimo u inostranstvu treba da se pokrijemo ušima i ćutimo :lol: To što smo se u Srbiji rodili i odrasli, što nam tamo žive porodica i prijatelji - nema veze! Mi u stvari uopšte ni nismo Srbi, je l' tako?

...ebga...nekad covjek ne zna sta je gore...
To sto su neki na Balkanu ljubomorni ili sto neki ODAVDE ponasaju odvratno kad iz dijaspore odu u Srbiju pa time stvore nepozeljan imidz po sve OVDASNJE :roll: ...

...eto nama novog Slobe za 4 godine, vec isturio zaznojenu vilicu visoko, onako ucenjivacki...banalna personalna promena a Tomi bih porucila - pu slino jedna, kad nisi uspeo da oboris ovakve demokrate nikad nikog neces, odma' da se kupis i gubis iz politike jer si pajac i najstariji od brace Dalton.

...eto nama novog Slobe za 4 godine, vec isturio zaznojenu vilicu visoko, onako ucenjivacki...banalna personalna promena a Tomi bih porucila - pu slino jedna, kad nisi uspeo da oboris ovakve demokrate nikad nikog neces, odma' da se kupis i gubis iz politike jer si pajac i najstariji od brace Dalton.

Став је рекао више од речи, али наш народ не уме да чита говор тела. Или му такав одговара, ко би га знао.
У свакоме од нас чучи по један мали мазохиста и чека да га неко пробуди.

Став је рекао више од речи, али наш народ не уме да чита говор тела. Или му такав одговара, ко би га знао.
У свакоме од нас чучи по један мали мазохиста и чека да га неко пробуди.

Ma vidi svet nego ovako njanjava opozicija nije uspela da motivise ozlojedjen narod da glasa protiv rezima jer se tom narodu navukla mrena zvana - svi ste bre isti - na oci. Toma je ispusena mustikla, Seseljev poslusnik, potrebno je neko novo lice, cudi me da nisu izbacili Jorgovanku na celo, sve ispod 45% glasova opozicije za ovaj rezim je malo pa premalo. Najgore mi je sto cemo za deset godina ponovo govnjivim motkama da lomimo skupstinu, opet neki cirkus, opet kod nas, opet se nismo naucili, kol'ko puta nam treba do vraga da ponavljamo isti ciklus. A Dacic je klasika komunizma, onaj mali koji je uvek na pravom mestu i koji je rucicu uvek dizao vesto, ima mozak ali meni se taj mozak tipa - puna mi usta pravde za radnicku klasu dok drugom rukom brojim ispod stola funkcije, malko muci. Inace je sve jasno, izasli poslusnici i glasali svak' za svog.

Koji bre Toma opozicija? Pa taj ce prvi sa zutacima u koaliciju....smehotresna politicka scena sve u svemu. Ali totalna nevera me uhvati kada pomislim da ce krme stvarno biti premijer. What the f*ck???? :eek: :dash:

Koji bre Toma opozicija? Pa taj ce prvi sa zutacima u koaliciju....smehotresna politicka scena sve u svemu. Ali totalna nevera me uhvati kada pomislim da ce krme stvarno biti premijer. What the f*ck???? :eek: :dash:

O kakvoj neveri pricas sad...mi sve vreme na temi pricamo bas o tome.
Ponosis se sto tvoji nisu glasali , mogu samo da konstatujem da su vaskrsli Dacica

Back