baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
meni ništa nije jasno, ni ko s kim ni kako ni zašto al nema veze...bolje ne može da bude, samo da nam ne bude gore: )))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O kakvoj neveri pricas sad...mi sve vreme na temi pricamo bas o tome.
Ponosis se sto tvoji nisu glasali , mogu samo da konstatujem da su vaskrsli Dacica
a bas sam htela da se uparadim u nedeljno odelo, nataknem na stikle i muza pod ruku pa na glasanjeeee sad moram da cekam jos 4 godine
![]()
![]()
Hahaha...zutaci i krme prave koaliciju. Nema dalje...![]()
Jos ce krme i premijer da vam bude....nadrealno, nadrealno skroz.![]()
![]()
Koji bre Toma opozicija? Pa taj ce prvi sa zutacima u koaliciju....smehotresna politicka scena sve u svemu. Ali totalna nevera me uhvati kada pomislim da ce krme stvarno biti premijer. What the f*ck????![]()
![]()
A sta si ti u stvari hteo da kazes ?Bolje nego da su otisli da glasaju za Tomu, Cedu, Borhana i ostale pajace.![]()
Koji bre Toma opozicija? Pa taj ce prvi sa zutacima u koaliciju....smehotresna politicka scena sve u svemu. Ali totalna nevera me uhvati kada pomislim da ce krme stvarno biti premijer. What the f*ck????![]()
![]()
Pa 'oce, 'fala bogu, mi obozavamo te sto isturaju bradu stisnutih usana, to ti dodje k'o prakticni prevod srpske reci inat. Inace slazem se da nemamo opoziciju, sto je i logicno jer se u politici nista ne menja, vidis da politicara iz politike moze da izbaci samo poziv na onaj svet, to ti je nesto k'o dozivotna pijavica, rezistentna na sve promene. Zato je inace Toma ispusio, sebi bih pre ruke odsekla nego da zaokruzim njegovo ime, Jorgovanka (ili neko slican njoj) je vec druga prica, moraju da se prociste stranacki redovi. Ne biva gospodo opozicionari, pamtimo mi i Seselja i Milosketa, morate nekog novog da nam podmetnete kome nije funkcija ministra prvo i poslednje radno mesto inace glasam za protektorat, lepo da se predamo, probali smo, ne umemo, nismo sposobni, izvol'te drzava. Kladim se da bi nam bilo bolje
![]()
Kakva banana republika...kao sutra ce tek znati rezultate, ahahahahhahahahahhaa....zutaci su jaci i od Tita. Zaj*bali su i severnu Koreju....sektasi najgori, hahahahahhaa.
Samo mi zao likova koji se primaju....sirotinja...
pa ne moraš 4 godine, evo biće za dve nedelje ponovo
pa nije zanimljivo birati samo izmedju dva kandidata, kad je ocigledno ko ce da pobedi
Sreća da se ti ne primaš, pored toliko mogućnosti koje ti pruža zemlja zap. Evrope, sediš pored kompa i baviš se izbornim rezultatima banana državice![]()
ma zene su bitne, a presidente se kanda malo ofucao u poslednje vreme... al dobro opet je bar za dva koplja bolji frajer od ostalih... a ne ovi krkaju prasetinu pod satorima na saborima sirom zemlje, ceeeele godine, guce, rostiljijade... i onda oce da pobede na izborima sa onolikim stomacinama... eeee pa ne moze to tako, 90% zena sa pravom glasa imaju jednog takvog zadriglog kod kuce, pa nece valjda i na dnevniku takve da gledaju?! doduse tomica kao pokusao da se dovede u red strajkujuci gladju, pa ne moze infuzija da te pretvori u borisa, to su bre godine i godine rada na sebi, malo travke, malo basket... ne moze to preko noci
U pravu si. Treba cisto da mi siste mooda...realno.![]()
Auuu tuga.![]()
ma zene su bitne, a presidente se kanda malo ofucao u poslednje vreme... al dobro opet je bar za dva koplja bolji frajer od ostalih... a ne ovi krkaju prasetinu pod satorima na saborima sirom zemlje, ceeeele godine, guce, rostiljijade... i onda oce da pobede na izborima sa onolikim stomacinama... eeee pa ne moze to tako, 90% zena sa pravom glasa imaju jednog takvog zadriglog kod kuce, pa nece valjda i na dnevniku takve da gledaju?! doduse tomica kao pokusao da se dovede u red strajkujuci gladju, pa ne moze infuzija da te pretvori u borisa, to su bre godine i godine rada na sebi, malo travke, malo basket... ne moze to preko noci
Al to samo u Srbiji, nemoj da brineš!![]()
Pa o tome ti ja pričam od početka! Zato dijaspora i ne treba da glasa jer joj šište muda.
Al to samo u Srbiji, nemoj da brineš!![]()
ah, tugo, tugotjuti tu i stidi se, i ti se jedan od tih