ZENEE I GLASANJE

Hahaha...zutaci i krme prave koaliciju. Nema dalje... :rotf:

Jos ce krme i premijer da vam bude....nadrealno, nadrealno skroz. :eek: :rotf:

Koji bre Toma opozicija? Pa taj ce prvi sa zutacima u koaliciju....smehotresna politicka scena sve u svemu. Ali totalna nevera me uhvati kada pomislim da ce krme stvarno biti premijer. What the f*ck???? :eek: :dash:

Bolje nego da su otisli da glasaju za Tomu, Cedu, Borhana i ostale pajace. :lol:
A sta si ti u stvari hteo da kazes ?
Iz ovoga samo vidim da nam se u lice smejes i likujes , pa se pitam cemu likujes, cemu se smejes?
Bolje objasni ti ,da ja ne budem gruba.
Mozda ne razumem sta hoces ovim da kazes....

Mislim da sam bio jasan. A ti ako imas potrebu da budes gruba, idi treniraj boks. :lol:
Ja sam svoje rekao, ti i dalje veruj da ces promeniti nesto...i to je to. Nema potrebe da se dalje ubedjujemo i prepiremo.

A da mi je smesno sve to - pa lagao bih kada bih rekao da nije. Tragi-komicno, da budem precizniji.

Pozdrav :bye:

Koji bre Toma opozicija? Pa taj ce prvi sa zutacima u koaliciju....smehotresna politicka scena sve u svemu. Ali totalna nevera me uhvati kada pomislim da ce krme stvarno biti premijer. What the f*ck???? :eek: :dash:

Pa 'oce, 'fala bogu, mi obozavamo te sto isturaju bradu stisnutih usana, to ti dodje k'o prakticni prevod srpske reci inat. Inace slazem se da nemamo opoziciju, sto je i logicno jer se u politici nista ne menja, vidis da politicara iz politike moze da izbaci samo poziv na onaj svet, to ti je nesto k'o dozivotna pijavica, rezistentna na sve promene. Zato je inace Toma ispusio, sebi bih pre ruke odsekla nego da zaokruzim njegovo ime, Jorgovanka (ili neko slican njoj) je vec druga prica, moraju da se prociste stranacki redovi. Ne biva gospodo opozicionari, pamtimo mi i Seselja i Milosketa, morate nekog novog da nam podmetnete kome nije funkcija ministra prvo i poslednje radno mesto inace glasam za protektorat:lol:, lepo da se predamo, probali smo, ne umemo, nismo sposobni, izvol'te drzava. Kladim se da bi nam bilo bolje:lol:

Pa 'oce, 'fala bogu, mi obozavamo te sto isturaju bradu stisnutih usana, to ti dodje k'o prakticni prevod srpske reci inat. Inace slazem se da nemamo opoziciju, sto je i logicno jer se u politici nista ne menja, vidis da politicara iz politike moze da izbaci samo poziv na onaj svet, to ti je nesto k'o dozivotna pijavica, rezistentna na sve promene. Zato je inace Toma ispusio, sebi bih pre ruke odsekla nego da zaokruzim njegovo ime, Jorgovanka (ili neko slican njoj) je vec druga prica, moraju da se prociste stranacki redovi. Ne biva gospodo opozicionari, pamtimo mi i Seselja i Milosketa, morate nekog novog da nam podmetnete kome nije funkcija ministra prvo i poslednje radno mesto inace glasam za protektorat:lol:, lepo da se predamo, probali smo, ne umemo, nismo sposobni, izvol'te drzava. Kladim se da bi nam bilo bolje:lol:

Ali svabe neke da nas vode....uh kako bi oni to doveli u red. :klap: :mrgreen:

Kakva banana republika...kao sutra ce tek znati rezultate, ahahahahhahahahahhaa....zutaci su jaci i od Tita. Zaj*bali su i severnu Koreju....sektasi najgori, hahahahahhaa. :rotf:

Samo mi zao likova koji se primaju....sirotinja...

Sreća da se ti ne primaš, pored toliko mogućnosti koje ti pruža zemlja zap. Evrope, sediš pored kompa i baviš se izbornim rezultatima banana državice :(

ma zene su bitne, a presidente se kanda malo ofucao u poslednje vreme... al dobro opet je bar za dva koplja bolji frajer od ostalih... a ne ovi krkaju prasetinu pod satorima na saborima sirom zemlje, ceeeele godine, guce, rostiljijade... i onda oce da pobede na izborima sa onolikim stomacinama... eeee pa ne moze to tako, 90% zena sa pravom glasa imaju jednog takvog zadriglog kod kuce, pa nece valjda i na dnevniku takve da gledaju?! doduse tomica kao pokusao da se dovede u red strajkujuci gladju, pa ne moze infuzija da te pretvori u borisa, to su bre godine i godine rada na sebi, malo travke, malo basket... ne moze to preko noci

ma zene su bitne, a presidente se kanda malo ofucao u poslednje vreme... al dobro opet je bar za dva koplja bolji frajer od ostalih... a ne ovi krkaju prasetinu pod satorima na saborima sirom zemlje, ceeeele godine, guce, rostiljijade... i onda oce da pobede na izborima sa onolikim stomacinama... eeee pa ne moze to tako, 90% zena sa pravom glasa imaju jednog takvog zadriglog kod kuce, pa nece valjda i na dnevniku takve da gledaju?! doduse tomica kao pokusao da se dovede u red strajkujuci gladju, pa ne moze infuzija da te pretvori u borisa, to su bre godine i godine rada na sebi, malo travke, malo basket... ne moze to preko noci

Auuu tuga. :sad2:

tomica je omlohaveo..ne mislim fizicki..i on i njegov silikonski satelit..prvo su radiklani, a onda kako dune vetar tako talasaju..izgubili su se u tom prilagodjavanju..
niti vise znaju ko su, niti sta hoce..
a predstavnik prasecih brigada rizicno bre da bude premijer..ja bi uvela odmah sada lekarski sa laboratorijskim pregledom..na sunce trigliceride, holesterol ldh,hdh, secere pa ko nema dobre vrednosti sanse nema da bude na funkciji..
pa jel svaki cas treba novac da se baca na izbore ako ne daj boze izabranom na izborima glave dodje poslovni rucak, a to ih ceka da se ne lazemo..
obrni, okreni..bota jedini osta..

Poslednja izmena:

gde se ofucao, znaš kakav je macan, srela sam ga pre desetak dana...frajerčina bre:p

Al to samo u Srbiji, nemoj da brineš! :mrgreen:

ma jes... da vidis ove preko... to bre nije pojelo domacu sarmicu od proslog odmora... jedu one sinteticke preradjevine od kloniranih krava i ovaca... a stomaci sve veci i veci... pa glume ludilo kad dodju, to je kao od blagostanja tamo negde preko :roll: a to sto se goje na nervnoj bazi i od stresa kriju ko zmije noge... eeee ziFote lutalico :lol:

Back