zene

Jao modesti sto si bre politicki korektna :lol:
Jà ne veceram tako da to sto on sprema veceru svakog dana nista ne vredi
Ali je u nedelju spremio junetinu kao pecenje u rerni+ kuvan krompir+ salatu od cvekle
Inace to uglavnom pravi pecenja snicle pljeskavice plus krompir ili eventualno boraniju Ali 99% krompir
Dobre strane: Nije smotanko i nesposobnjakovic kao npr njegov brat
Mane: kad jà kuvam voli da se mesa sto mene naravno nervira

Meni se odmah ukljuci lampica na "politicku nekorektnost" i dodje mi svasta da napisem...uzdrzala sam se. :lol:

Ja ne doruckujem, ali zato nikad se ne zna u koliko sati cu nocu da jedem. Muz mi spretan u kuhinji, jedino sto je potrebno prethodno, ostaviti mu samo po jedan primerak tiganja, serpe ili lonca, u protivnom se uvek iznenadim koliko ja to ustvari velikih sudova nepotrebno motam po kuhinji. :lol:

Meni se odmah ukljuci lampica na "politicku nekorektnost" i dodje mi svasta da napisem...uzdrzala sam se. :lol:

Ja ne doruckujem, ali zato nikad se ne zna u koliko sati cu nocu da jedem. Muz mi spretan u kuhinji, jedino sto je potrebno prethodno, ostaviti mu samo po jedan primerak tiganja, serpe ili lonca, u protivnom se uvek iznenadim koliko ja to ustvari velikih sudova nepotrebno motam po kuhinji. :lol:

znam znam :lol: zato i kazem ;)

Back