zene

ali nije samo to,ne svodi se pitanje na posecenost ova dva pdf
nego sto se i na jednom i na drugom prica o zenama
teme o muskarcima nisu ni blizu tako raznovrsne i posecene

fotke muskaraca su propale,izgleda da ne zanimaju preterano ni muskarce ni zene :D
a i u realnom svetu,razmislite ko vise inspirise

Mene više inspirišu muškarci.
A ostalo je pitanje hiljadugodišnje prakse, ja bih rekla - muškarci su uvek pisali o ženama (svinje nijedne : ) a žene su uvek čitale o ženama, jer su samo muškarci pisali.
Svaka žena će u detalje da analizira zašto ona ili neka druga žena može ili ne treba da nosi suknju (pa samo kolena možemo da opišemo na desetak načina), a kada neko započne teoriju o muškim dlačicama (kovrđave ili rave, debljina i kvalitet dlake, sjajnost, dužina i slično) ispadne totalni frik - ni većina žena tako ne razmišlja o muškarcima, a muškarci pogotovo nisu naviknuti da njihov izgled bude analiziran do takvih detalja. Žena je nekako klasična tema palamuđenja, još nije zaživela takva priča o muškarcima... A za to su krive žene : )

e pa bas to ti pricam
zena je isecirana na delice a muskarci se uzimaju takvi kakvi jesu
ja ne znam da l postoji segment zenskog zivota da mu nije izvrsena analiza pod mikroskopom
od natopljenog uloska do krenule zice na carapi
mislim da l je moguce?
zasto svakog boli doope sto muskarci ne zive s decom posle razvoda u najvecem broju slucajeva?ili sto odrastao muskarac koji ne zna da kuva nije fenomen,ili vec,da se ne uhvatim za nesto specijalno
uglavnom nepravedno smo pod lupom i to je na jedan nacin zabavno ali i iritirajuce

e pa bas to ti pricam
zena je isecirana na delice a muskarci se uzimaju takvi kakvi jesu
ja ne znam da l postoji segment zenskog zivota da mu nije izvrsena analiza pod mikroskopom
od natopljenog uloska do krenule zice na carapi
mislim da l je moguce?
zasto svakog boli doope sto muskarci ne zive s decom posle razvoda u najvecem broju slucajeva?ili sto odrastao muskarac koji ne zna da kuva nije fenomen,ili vec,da se ne uhvatim za nesto specijalno
uglavnom nepravedno smo pod lupom i to je na jedan nacin zabavno ali i iritirajuce

Meni je uglavnom iritirajuće : )

Back