zene

LindaLee

Elita
Poruka
22.197
su uzasno intrigantne i inspirativne
-za koga se zene sredjuju
-ribetine
-sponzoruse
-lose majke
-lose macehe
-postavljajmo fotke ZENA da nerviramo druge ZENE
-kritike,pohvale,uglavnom kritike,komentari...

ovo je samo mali broj tema o zenama.zene su zanimljive muskarcima i drugim zenama
broj odgovora na pdf muskarci i zene ,odakle tolika razlika?
zamislite da se na pdf muskarci otvori tema o ocusima (ocuh-ocusi???) potonula bi brze nego torpiljerka :mrgreen:
da li imate sopstveno objasnjenje za ovu pojavu
zasto je uvek vise traceva o zenama,zasto su zenske fotke uvek vise kliktane,zasto su zene uvek pod lupom...
muskarci su uglavnom vise kriticni prema zenama nego zene prema muskarcima,one reaguju na temu muskaraca tek kad su isprovocirane,ali opet ti isti muskarci dotrcavaju ovde svako jutro da vide sta su neke zene pisale
ne morate se ograniciti na vl,meni je ovo bilo zanimljivo jer posmatram vec neko vreme ponasanje muskaraca na forumu i zanimljivo je kako se qrobecaju a nikako da se otrgnu,jer da im zene nisu interesantne toliko otisli bi na fudbal

...zene su centar muskarcevog univerzuma...
...enigma cijem odgovoru i rjesenju tezi...nesvjestan da mu genetika to ne omogucava...

su uzasno intrigantne i inspirativne
-za koga se zene sredjuju
-ribetine
-sponzoruse
-lose majke
-lose macehe
-postavljajmo fotke ZENA da nerviramo druge ZENE
-kritike,pohvale,uglavnom kritike,komentari...

ovo je samo mali broj tema o zenama.zene su zanimljive muskarcima i drugim zenama
broj odgovora na pdf muskarci i zene ,odakle tolika razlika?
zamislite da se na pdf muskarci otvori tema o ocusima (ocuh-ocusi???) potonula bi brze nego torpiljerka :mrgreen:
da li imate sopstveno objasnjenje za ovu pojavu
zasto je uvek vise traceva o zenama,zasto su zenske fotke uvek vise kliktane,zasto su zene uvek pod lupom...
muskarci su uglavnom vise kriticni prema zenama nego zene prema muskarcima,one reaguju na temu muskaraca tek kad su isprovocirane,ali opet ti isti muskarci dotrcavaju ovde svako jutro da vide sta su neke zene pisale
ne morate se ograniciti na vl,meni je ovo bilo zanimljivo jer posmatram vec neko vreme ponasanje muskaraca na forumu i zanimljivo je kako se qrobecaju a nikako da se otrgnu,jer da im zene nisu interesantne toliko otisli bi na fudbal
:roll:

...enigma cijem odgovoru i rjesenju tezi...nesvjestan da mu genetika to ne omogucava...

Drugim rečima oćemo da im ga munemo.

ja to ne vidim kao pravilo, pre kao izuzetak
jer nema sto muškaraca koji vise ovde, nego možeš da ih izbrojiš na prste
i svi su (sa valjda jednim izuzetkom ili 2-3, ajd) nešto ljuti na žene i stalno im iznalaze falinke i proučavaju i sve što si napisala
i njih nikako ne uspevam da skapiram.

razlog njihove moći da uzburkaju je valjda to što
1) kad te optuže imaš prirodan poriv da se braniš, iako je ona ovom mestu totalno pogrešan
2) nem pojma, i dalje ih iz nekog razloga ovde rado primaju, to je tema za sebe

ja to ne vidim kao pravilo, pre kao izuzetak
jer nema sto muškaraca koji vise ovde, nego možeš da ih izbrojiš na prste
i svi su (sa valjda jednim izuzetkom ili 2-3, ajd) nešto ljuti na žene i stalno im iznalaze falinke i proučavaju i sve što si napisala
i njih nikako ne uspevam da skapiram.

razlog njihove moći da uzburkaju je valjda to što
1) kad te optuže imaš prirodan poriv da se braniš, iako je ona ovom mestu totalno pogrešan
2) nem pojma, i dalje ih iz nekog razloga ovde rado primaju, to je tema za sebe
pa zasto nema takvih zena koje su toliko ljute na muskarce da otvaraju teme na sve moguce aspekte zivota jedne zene

ja ne kazem da ne postoje svakakvi muskarci,ali zasto bih otvarala temu o necijim smrdljivim nogama,i zasto ne strizu siske ispod miske kad se ozene :confused:

pa zasto nema takvih zena koje su toliko ljute na muskarce da otvaraju teme na sve moguce aspekte zivota jedne zene

ja ne kazem da ne postoje svakakvi muskarci,ali zasto bih otvarala temu o necijim smrdljivim nogama,i zasto ne strizu siske ispod miske kad se ozene :confused:

jbmliga, valjda je ženska ljutnja konkretna a muška apstraktna

Poslednja izmena:
...ih mogla bih da otvorim 101 temu o njihovim glupostima, bezobrazlucima i td., ali meni je to skroz bzvz,
nesto ne vidim resenje takvog ponasanja u otvaranju istih, takvi su kakvi su, mi koje to vidimo i znamo da
su takvi, niko ne moze ubediti u suprotno....ne kazem da ih ima i kulturnih, finih, dobrih, al' su mi nesto u
manjini.......a ni nemam ni volje ni zivaca da se od jutra do mraka ubedjujem u suprotno....
...skroz mi je glupavo da nekom objasnjavam da sa vecinom muskaraca nema dogovora, ne mozes ga odvuci
na razgovor kod strucne osobe, da bi ti popravilo vezu-brak, cak ni da ga odneses tamo nema efekta, Balkan
je ovo.....i nece se tu nista promeniti jos ihahaj godina....

...zamisli temu o tome za koga se muskarci spremaju, tusiraju, kupuju novi after sejv, glancaju cipele...???
...ili koliko su dobri ocevi oni koji nikad nisu otisli na roditeljski, po dete u vrtic, vidjaju decu samo vikendom
jer ne stizu "od posla" da to rade cesce......ili odveli decu u pozoriste i bioskop....

...ne idem na pdf muskarci, dosta mi je ono sto sam do sada naucila, vise mi stvarno nije potrebno...

...jesam promasila temu skroz ili samo malo:lol:

...enigma cijem odgovoru i rjesenju tezi...nesvjestan da mu genetika to ne omogucava
...

u borisovom postu lezi odgovor..

i u zivotinjskom svetu muzjaci su ti koji su napirlitani, lepsi, imaju razlicite plesove sa kojima treba da osvoje zenku koja je centar njihove paznje..
zenke su sive, neugledne i kao takve fatalne za musku vrstu..
samim svojim postojanjem intrigantne za muzjake..

i u zivotinjskom svetu muzjaci su ti koji su napirlitani, lepsi, imaju razlicite plesove sa kojima treba da osvoje zenku koja je centar njihove paznje..

...cek hoces reci da treba da postanemo, musave, pljave, dlakave, smrdljive da bismo njima bile zanimljive????
...hvala lepo, ne hvala...

a zene nisu ebane, ove jeb.ane pisu o kuvanju, haljinama, sminki, sta su radile, slusaju muziku (ruzicastiju ili ako oce da su opake manje ruzicastu)

e sad sta ako su neke izuzetne zene da su eban.e a ne pisu o kuvanju je l dr.kate na njih

ko bre siv?pa je l si videla ti muske primerke? :lol:
(sad ce opet da me napadne za stilkse figure )

e vi, prave zene, da ne otvaram temu

ok vi ste, sredje.ne, poebane lepo, e sad ne znam kako tu deca spadaju, ono zene ste.

i bavite se: kuvanjem, citanjem, sminkanjem, roze

i kad sretnete neku koja je isto zena, znaci ne ono niikakva, cak je i jaca, a bavi se: mehanikom, igra igrice, voli decake

je l se onako zapitate

Pa iz raznih uglova to može da se gleda. Npr, ne zašto mi dolazimo na ''ženski'' pdf, već zašto vi ne dolazite na ''naš''. Da su žene malo aktivnije tamo i taj podforum bi bio živahan. Pa onda ja mogu da kažem da je to zato što muškarci imaju šira interesovanja i u okviru toga stalo im je da razumeju žene, dok su žene zatvorene u svoj hermetični svet od kozmetike, krpica i tračarenja. Eto, npr, jednog potencijalnog objašnjenja, pa mi vi sad skočite na glavu.

dolazimo mi kod vas, samo ranije nije bila tako prijatna ekipa na vasem podforumu, nisi mogao ni o cemu da porazgovaras normalno i da razmenis misljenje a da neko ne skoci da ti kaze "sta ce zenke ovde, pupupu" :lol:

hirajgoagain, ne pitamo se jer i mi ovde igramo igrice, majstorisemo i ne oblacimo se u roze.

Back