Žene su gadure,muškarci su sveci

Da nije bilo nedoyebanih žena, ne bi bilo ni feministkinja... z:)
Iliti... samosvest nije nešto za šta se boriš, ili je imaš, ili je nemaš... balkanski sindrom, jednakosti, prava i društvena prihvatljivost me nešto possebno ne tangiraju da bih se njima bavila.

p.s. nisam ja neinformisana, ja sam ograničena.

Poslednja izmena od moderatora:
TAKO JE TAKO JE!!!

KONACNO DA SE OGLASE NEKI PRAVI MUSKARCI KOJIMA SE JOS UVEK LUCI TESTOSTERON U NORMALNIM KOLICINAMA, A NE KO OVI ISFEMINIZIRANI STO IMAJU VISE ESTROGENA PA PODRZAVAJU FEMINISTKINJE.......

ti si slaba i isfrustrirana pojava i onda u sopstvenoj slabosti pokusavas drugima imputirati svoje frustracije...klasican potez slabih ljudi

Zene su htele kratku kosu - eto vam
'tele pantalone - eto vam
'tele u politiku - eto vam
'oce da se tretiraju isto ao muskarcu - eto vam
'oce isto da piju ko muskarcu a da je socijalno prihvatljivo - eto vam
'oce da se yebu a da se ne nazivaju kurvama - eto vam
'oce podelu poslova - podeljeno
e sad nece ni podelu nego muskarac da radi sve a one po ceo dan da se svrckaju kod manikira i pedikira, na kvarcovanje i slicno - eto vam i to - nasli se neki isfeminizirani pedercici pa pustili i to...

odkad je sveta sekle su kosu,bavile su se politikom,tretirane su isto kao i muskarci pa i brutalnije,mnoge su i pile ko smece alkoholisano,hebanje da ne pominjem zastupljeno kod oba pola,nosenje pantalona isto,delile poslove sa muskarcima kroz istoriju, to sto si neobrazovan pa se uz to i zakopavas sa izrazom feministkinja koji si procitao u kosmopolitenu pa tvom plitkom umu deluje kao novootkrivena amerika od strane kolumba koji je i nije prvi otkrio ...zaista sta je neobrazovana i isfrustrirana raja koja umislja da se sve svodi na polne organez:lol:

I STA VISE OCETE bre???

K urac da vam izraste pa da budete kao muskarci nece, lepo rekao Frojd sta je vama osnovni problem u mozgu!
Frustracija jer nemate ku r ac!

svi pametniji uocavaju tvoje frustracije i ogorcenost prema zenama,nije ni cudo jer je to tako tipicno za slabice
sto ne probas sa muskarcima moguce da bi se usrecio
a frojd je davno prevazidjen i njegove teorije su za nize slojeve drustva
no ocigledno tebi fali k.ita pa hajde nadji ga da ti popuni tu prazninu u umu i nemoj da smaras sa svojim frustracijama

t
svi pametniji uocavaju tvoje frustracije i ogorcenost prema zenama,nije ni cudo jer je to tako tipicno za slabice
no ocigledno tebi fali k.ita pa hajde nadji ga da ti popuni tu prazninu u umu i nemoj da smaras sa svojim frustracijama

Ne radi se o tome da li je frojd prevazidjen ili nije. Neke njegove tvrdnje jesu neke nisu. Sustina je da to danas nije politicki korektno i da je kao takvo odbaceno.
Sve je politika.

ta frojdova teorija je, u specificnim uslovima kakvi su postojali u njegovom vremenu na datom prostoru (a i danas se mogu naci), primjenjiva
kao i ostale,
njihova poenta nije u bukvalnom shvatanju vec u interpretaciju u odnosu na sve faktore

jednaka prava podrazumevaju i jednaku odgovornost..jednak rizik itd itd..a ne samo jednake privilegije sto se obicno podrazumeva kao jednakost u pravima..a sta je sa obavezama?
ne moze se biti jednak u pravima a nejednak u obavezama jerbo se to zove..diskriminacija..ili oblik iste koji se obicno..ne vidi ne sagledava ne uracunava ..

Da nije bilo nedoyebanih žena, ne bi bilo ni feministkinja... z:)
Iliti... samosvest nije nešto za šta se boriš, ili je imaš, ili je nemaš... balkanski sindrom, jednakosti, prava i društvena prihvatljivost me nešto possebno ne tangiraju da bih se njima bavila.

p.s. nisam ja neinformisana, ja sam ograničena.

samosvest je nesto cime je SVAKO obdaren..dobio je na rodjenju..pojednici je se samo danas jos nisu negde usput odrekli i prihvatili mediokritetskih.."trendova"
ne boris se za sticanje iste vec da ta samosvest ne zakrlja zivljenjem po trenutnoj modi

enivej..tretirati zenu kao sebi ravnu je najsigurniji put za asexualni zivot muskarca..posto ce ga zene videti ne kao sexualno potencijalnog vec kao "just friend"-a//psihoterapeuta psihologa psihijatra dezurno rame za plakanje lecenje kompleksa i sta sve se tu moze sabiti..le le

Feministkinje danas su ciste budale i ekstremisti. U modernom svetu,ne racunajuci one idiote na Bliskom Istoku su jednake sa muskarcima cak imaju i povlastice vise nego muskarci.
Zene danas idu u vojisku,policiju,obrazuju se,nose pantalone,imaju kratku kosu,ruckove i ne spremaju,piju kao svinje,prde,podriguju,jebu se koliko hoce i sa kime hoce,ne gaje decu vec salju istu u predskolsko,jaslice,skole,rade poslove i isto su placene kao muskarci(samo ne znam ako traze ravnopravnst zasto ne rade na gradjevini vec traze neke lakse i finije poslove jer su zensko),mogu da biraju muza za koga ce se udati i kada ce se udati,imaju sve slobode kretanja,porodiljsko bolovanje... Ne znam sta vise hoce? Qratz medju nogama?

Kad odvojite zenska misljenja na jednu stranu imajte u vidu pomodarstvo , tj bar pola njih prica kao sojke na jugovinu ,kao svrake, ono sto su prihvatile i sazvakale...(ovde naravno mora doci moja rec da i muskarci imaju ispran mozak bilo po pitanju da ih zene zbog toga vole pa to forsiraju ili zbog toga sto su prirodno balvani, ali vreme je takvo da posle svake iole ruzne slicice o zenama moram dodati bar dve ruzne o muskarcima da bi ista bilo procitano).

Treba temu pogledati pre stizanja do podele feministi ili emancipatorke i podelu ljudi po stavovima u vezi njih.

Meni je zao sto ni psihologija ni sociologija ne proucavaju ozbiljno neke stvari, a jos manje da obicni ljudi znaju neke veze i uslovljenosti.
Npr dobar deo muskaraca ima majku.Zene to shvataju kao vrlo losu osobinu, sto je bez veze.
Majka ako je pozitivan lik (bas kao i otac) daju kvalitet i ukus osobi, i Z i M (kao smek kod vina).
Majka stvori kod svoje dece poverenje, i delimicno je to poverenje i prema zenskom polu...
Muskarac ustvari ima potrebu da zena izvuce iz njega sve ono najbolje sto ima, (a istovremeno ima u sebi i lose i gadne osobine), ili da zbog nje izvuce iz sebe ono najbolje sto ima.
Primeticete da to donekle lici na podstrek koji majka pruza svojoj deci (ako je iole normalna u smislu pedagogije).
Deo tih podstreka ce muskarac ugraditi u odnos i ocekivanja prema zenama.Plitke osobe ce to odmah smatrati patologijom, smatrajuci to nekom vrstom edipovog kompleksa, ali ljudski psiholoski sistem je takav, on izgradjuje i svoje zelje i svoje stavove preko vidjenog, dozivljenog i osecenog(?).
Da nije razvoja sistema ,tj iskustvenog cimanja, to bi i bilo vidljivo, ili da nije negativnog dejstva oca u porodici (patrijarhalnost vecina ovde shvata nakaradno, ja licno imam mnogo lepa iskustva sa komsijskim i sopstvenim patrijarhalnim odnosima tako da je za mene daleko to sirenje mrznje prema majci ili nepostovanje majke)
Postoji dakle kod mnogih muskaraca ugradjena potreba da se izgradjuju u dobrom a preko inspiracije preko zena i za zene.
Medjutim zena je prakticna i vezana za usmerenost , pomodarsvo svog doba....pazite, ako su zene takve (a jesu zbog fizicke slabije konstitucije i jos nekih psiho odlika) prosto se prakticno namece generalizacija, tj ne tipizacija vec generalizacija zena jer to jedini nacin da se odrzi stabilnim odnos M i Z , a preko toga i normalno funkcionisanje oba pola....

Ako se iskustveno naleti na degradaciju(ne mislim na pojedinacna iskustva prevare,lazi i raskida ili odbijanja) muskarac pocinje da stvara antigonu sliku koja polako jaca.
Iskreno danasnje ponasanje zena je skoro potpuno okrenuto da jaca antigon zene inspiratora dobrog.

Na folkerskim zurkama situacija da u pocetku odbijaju momke, da se komunikacija svodi na slatka si hajde da se smuvamo (1min posle toga ide vacarenje , ako si pametan 10 min ili 20 min , posle toga ide i pusenje i kres....), droljasto ponasanje, onda smuvavanje na kraju , tj onih pola sata pre fajronta kad bukvalno svaki pajser moze da je pokupi ako ima uhodanu prilaz 3 recenice zvaku dobija odgovor "pa hajde" jer nema sta pametnije da odradi nego da ga "primi" za to vece ....ovo pa je isto sto i ma, i vrlo je znacajno u odgovoru.
Zatim ponasanje onih koje se prodaju kao zrelije ribe, takodje daleko je od toga da je inspirativno za dobro..
Uslovljavanje na materjalno je podmuklo prebaceno na ravnopravnost (ekonomski gledano povecan broj radnika, zbog zenskog radnog sveta donosi manje plate) gde se jos uvek ocekuje neravnopravnost u prinosima domacinstva na musku stetu...
Govor, ogavan, ocekivan eufemizam,cak jasno prisutan i u ovoj temi i uopste forumima.
Subjektivnost i demagogija , izvrtanje cinjenica, naglasavanje i izvrtanje smisla....sve to stvara jasnu sliku navale bodova i hrane za antigon sliku zene kao inspiratora dobrog...

Onda postaje olicenje zlog.....jednostavna logika....
Postaje normalno da je lazljiv govor sa njima (ne muski lazljiv, zenski lazljiv...ogromna razlika)
Totalna neselekcija ili selekcija samo u nekim trenucima imaju razlicit znacaj za zene i za muskarce...
Zenska lazljivost je mnogima nedokuciva vestina,jer tu treba biti ugladjeno smrdljiv i sebican.I to apsolutno otvara vrata do svakog danas zenskog srca...
Cak su u zabludi oni koji misle da je galantnost kljucna....ta smesa totalne subdominacije uz dodatak ogromne paznje (gde je ona centar) uz smesu strasti koja uopste ne razmislja i spremna je da od muskarca napravi teritorijalnog sugestivnog balvana u sekundi , je prosto neodbranjiv napad na zensko srce.

Jos kad ubaci sopstvenu zelju da npr uspori tok stvari, npr radi veceg oblikovanja muskog mozga u pogodan oblik (dok ne dobije ima motivaciju koja je veca) zena i ne primeti da je ustvari igracka a ne gospodar situacije...ali imaju vrlo kratko pamcenje o SVOJIM greskama i procenama, vec izvrse projekciju i trt mrt gotovo.
A ustvari ne primecuju da su upravo zene mnogo razlicite pre i posle seksualnog odnosa sa muskarcem.
Pre su dominantne , ucenjivacke, selektori, frustrirane i odbacuju na svaku primisao neke negativne osobine, a posle su ranjive, emotivno vezane i otvorene, i sklone idelizovanju i opravdavanju.
Saberite ovo u prethodnoj recenici i primenite to kod nekog muskarca koji je zeljan pice po svaku cenu , ili kod nekog kome je antigon zenske motivacije narastao i dobicete vrlo jasnu sliku.
Muskarac nalazi resenje u apsolutnom idealizovanju na pocetku (to je danas tako drasticno da kvalitetan muskarac moze da ga duva, ako ne pozerise , tj nadje neku tacku kompromisa ili totalno odstupi od sustine radi imidza da bi praktikovao sebe...)
Primoran da apsolutno idealizuje na pocetku , on nastavlja sve do tacke uboda, tj seksualnog otvaranja zene.
Tada moze imati par taktika....da uspostavi ono sto je njegova sustina......da nastavi sa istim modelom ponasanja kao i kod udvaranja sto obicno dovodi do zenske dominacije i precesto i do preterivanja tj papucarstva......ili da naplati,tj okrene curak naopako, pa ili pretera ili samo vrati ono sto misli da treba......tako da onda on postaje dominantan, a ona submisivna..

Postoji trougao kod emocija, objasnjenja i ocekivanja,ali da vam tu teoriju ne izlazem,zato sto sumnjam da je mnogima na ovoj temi od interesa neko sustinsko znanje.
U svakom slucaju , posledica te teorije je da ce slican tok stvari razlicite osobe tumaciti razlicito, pa ce se javiti procene, drolja, musko djubre, stoka, ona je fina, on izdresiran,on mutan, on glup (pozeljno) , razliti jezici i znacenja reci kod M i kod Z....

Red bi bilo da se pomene kad su muskarci inspiracija zenama da budu i ispolje najbolje delove licnosti kod sebe...
Osim ako to nije zahtev , taj imidz, ja nesto ne znam za takvu situaciju ,ali to bolje zene da kazu.
znam za obrnuto , tj neka zla osoba koja je dugo vec dobra, ako se stavi u stanje ugrozenosti, automatski postaje ponovo zla do korena....
koristoljubivo takodje, verovatno i oportunizam...

Kad pogledam naslov, iako deluje kao neko ironisanje, zapravo nije tako. Siroko gledano, ono sto je sustinski problem je u tome sto je sve vise upravo takvih primera, verovatno usled nesnalazenja u ovom iskoku koji nam svima napravi emancipacija. I sad nam svima valja prihvatiti da zene mogu da budu gadure, a muskarci sveci, nasuprot onoga sto je bila dosadasnja odrednica. I da i jedni i drugi budemo ok sa tim da smo sami takvi, i da je ona druga strana takva. Tj,, da smo svi u mogucnosti da budemo celi. A tu je potrebno prepakovati prvenstveno sopstvenu inspirisanost sobom kao takvim/takvom, pa tek onda uspeti inspirisati se drugim/drugom.

Sto se tice ovoga:

Postoji trougao kod emocija, objasnjenja i ocekivanja,ali da vam tu teoriju ne izlazem,zato sto sumnjam da je mnogima na ovoj temi od interesa neko sustinsko znanje.

Ne bilo ti zapovedjeno, ako ti nije mrsko, prospi i ovo (nesto sam u leru i nisu mi bas nastelovani ventili, a uzivam u nevrednosnom rasklapanju ideje) na "papir".

Naravno da nismo ravnopravni, zene su u svakom pogledu superiorne. z:mrgreen:

Da u pravu si, zene su u neim stvarima stvarno superiornije:

1- Imaju duzi jezik
2-Imaju BRZI jezi od pameti
3-Kada se parkiraju u rikverc ostete 7 automobila
4-IQ im je toliko superiorniji da im je najvise umetnicko dostignuce "spansa serija" i jos uve veruju da coravi progledaju, sakatima izraste ruka, i da ce ih princ na belom konju (citaj beli audi a6) ozeniti koji je lep i zgodan kao Fernando Kolunga.
5-Superiornije su - Imaju celulit a musarci nemaju
6-Superiornije su imaju veci procenat masnog tiva (citaj odvratnog sala) a musarci nemaju
7-Po zvanicnoj medicini i nauci superiornije su za dobijanje vecine psihijatrijsih bolesti - sizofrenije, histerije, depresije, granicnog poremecaja licnosti itd....
8-Superiorne su u transformaciji tela - posle 25-e za godinu dana mogu u odvratnu svinju da se pretvore i da nabace 50 ila sala i 15 ila celulita
9-Toliko su i fizicki superiorne da CEO ZIVOT MORAJU DA SE KRIJU IZA NEKIH MASKI, SMINKI, KARMINA, PUDERA ITD ITD......
10-Taj zensi pol je "superiorniji" i ao "lepsi pol" a mora 500e mesecno da ulaze u sebe da bi bio "lepsi" LOL

....aj necu vise da hvalim zene, mi musarci dobicemo kompleks nize vrednosti z:mrgreen:

Kad odvojite zenska misljenja na jednu stranu imajte u vidu pomodarstvo , tj bar pola njih prica kao sojke na jugovinu ,kao svrake, ono sto su prihvatile i sazvakale...(ovde naravno mora doci moja rec da i muskarci imaju ispran mozak bilo po pitanju da ih zene zbog toga vole pa to forsiraju ili zbog toga sto su prirodno balvani, ali vreme je takvo da posle svake iole ruzne slicice o zenama moram dodati bar dve ruzne o muskarcima da bi ista bilo procitano).

Treba temu pogledati pre stizanja do podele feministi ili emancipatorke i podelu ljudi po stavovima u vezi njih.

Meni je zao sto ni psihologija ni sociologija ne proucavaju ozbiljno neke stvari, a jos manje da obicni ljudi znaju neke veze i uslovljenosti.
Npr dobar deo muskaraca ima majku.Zene to shvataju kao vrlo losu osobinu, sto je bez veze.
Majka ako je pozitivan lik (bas kao i otac) daju kvalitet i ukus osobi, i Z i M (kao smek kod vina).
Majka stvori kod svoje dece poverenje, i delimicno je to poverenje i prema zenskom polu...
Muskarac ustvari ima potrebu da zena izvuce iz njega sve ono najbolje sto ima, (a istovremeno ima u sebi i lose i gadne osobine), ili da zbog nje izvuce iz sebe ono najbolje sto ima.
Primeticete da to donekle lici na podstrek koji majka pruza svojoj deci (ako je iole normalna u smislu pedagogije).
Deo tih podstreka ce muskarac ugraditi u odnos i ocekivanja prema zenama.Plitke osobe ce to odmah smatrati patologijom, smatrajuci to nekom vrstom edipovog kompleksa, ali ljudski psiholoski sistem je takav, on izgradjuje i svoje zelje i svoje stavove preko vidjenog, dozivljenog i osecenog(?).
Da nije razvoja sistema ,tj iskustvenog cimanja, to bi i bilo vidljivo, ili da nije negativnog dejstva oca u porodici (patrijarhalnost vecina ovde shvata nakaradno, ja licno imam mnogo lepa iskustva sa komsijskim i sopstvenim patrijarhalnim odnosima tako da je za mene daleko to sirenje mrznje prema majci ili nepostovanje majke)
Postoji dakle kod mnogih muskaraca ugradjena potreba da se izgradjuju u dobrom a preko inspiracije preko zena i za zene.
Medjutim zena je prakticna i vezana za usmerenost , pomodarsvo svog doba....pazite, ako su zene takve (a jesu zbog fizicke slabije konstitucije i jos nekih psiho odlika) prosto se prakticno namece generalizacija, tj ne tipizacija vec generalizacija zena jer to jedini nacin da se odrzi stabilnim odnos M i Z , a preko toga i normalno funkcionisanje oba pola....

Ako se iskustveno naleti na degradaciju(ne mislim na pojedinacna iskustva prevare,lazi i raskida ili odbijanja) muskarac pocinje da stvara antigonu sliku koja polako jaca.
Iskreno danasnje ponasanje zena je skoro potpuno okrenuto da jaca antigon zene inspiratora dobrog.

Na folkerskim zurkama situacija da u pocetku odbijaju momke, da se komunikacija svodi na slatka si hajde da se smuvamo (1min posle toga ide vacarenje , ako si pametan 10 min ili 20 min , posle toga ide i pusenje i kres....), droljasto ponasanje, onda smuvavanje na kraju , tj onih pola sata pre fajronta kad bukvalno svaki pajser moze da je pokupi ako ima uhodanu prilaz 3 recenice zvaku dobija odgovor "pa hajde" jer nema sta pametnije da odradi nego da ga "primi" za to vece ....ovo pa je isto sto i ma, i vrlo je znacajno u odgovoru.
Zatim ponasanje onih koje se prodaju kao zrelije ribe, takodje daleko je od toga da je inspirativno za dobro..
Uslovljavanje na materjalno je podmuklo prebaceno na ravnopravnost (ekonomski gledano povecan broj radnika, zbog zenskog radnog sveta donosi manje plate) gde se jos uvek ocekuje neravnopravnost u prinosima domacinstva na musku stetu...
Govor, ogavan, ocekivan eufemizam,cak jasno prisutan i u ovoj temi i uopste forumima.
Subjektivnost i demagogija , izvrtanje cinjenica, naglasavanje i izvrtanje smisla....sve to stvara jasnu sliku navale bodova i hrane za antigon sliku zene kao inspiratora dobrog...

Onda postaje olicenje zlog.....jednostavna logika....
Postaje normalno da je lazljiv govor sa njima (ne muski lazljiv, zenski lazljiv...ogromna razlika)
Totalna neselekcija ili selekcija samo u nekim trenucima imaju razlicit znacaj za zene i za muskarce...
Zenska lazljivost je mnogima nedokuciva vestina,jer tu treba biti ugladjeno smrdljiv i sebican.I to apsolutno otvara vrata do svakog danas zenskog srca...
Cak su u zabludi oni koji misle da je galantnost kljucna....ta smesa totalne subdominacije uz dodatak ogromne paznje (gde je ona centar) uz smesu strasti koja uopste ne razmislja i spremna je da od muskarca napravi teritorijalnog sugestivnog balvana u sekundi , je prosto neodbranjiv napad na zensko srce.

Jos kad ubaci sopstvenu zelju da npr uspori tok stvari, npr radi veceg oblikovanja muskog mozga u pogodan oblik (dok ne dobije ima motivaciju koja je veca) zena i ne primeti da je ustvari igracka a ne gospodar situacije...ali imaju vrlo kratko pamcenje o SVOJIM greskama i procenama, vec izvrse projekciju i trt mrt gotovo.
A ustvari ne primecuju da su upravo zene mnogo razlicite pre i posle seksualnog odnosa sa muskarcem.
Pre su dominantne , ucenjivacke, selektori, frustrirane i odbacuju na svaku primisao neke negativne osobine, a posle su ranjive, emotivno vezane i otvorene, i sklone idelizovanju i opravdavanju.
Saberite ovo u prethodnoj recenici i primenite to kod nekog muskarca koji je zeljan pice po svaku cenu , ili kod nekog kome je antigon zenske motivacije narastao i dobicete vrlo jasnu sliku.
Muskarac nalazi resenje u apsolutnom idealizovanju na pocetku (to je danas tako drasticno da kvalitetan muskarac moze da ga duva, ako ne pozerise , tj nadje neku tacku kompromisa ili totalno odstupi od sustine radi imidza da bi praktikovao sebe...)
Primoran da apsolutno idealizuje na pocetku , on nastavlja sve do tacke uboda, tj seksualnog otvaranja zene.
Tada moze imati par taktika....da uspostavi ono sto je njegova sustina......da nastavi sa istim modelom ponasanja kao i kod udvaranja sto obicno dovodi do zenske dominacije i precesto i do preterivanja tj papucarstva......ili da naplati,tj okrene curak naopako, pa ili pretera ili samo vrati ono sto misli da treba......tako da onda on postaje dominantan, a ona submisivna..

U svakom slucaju , posledica te teorije je da ce slican tok stvari razlicite osobe tumaciti razlicito, pa ce se javiti procene, drolja, musko djubre, stoka, ona je fina, on izdresiran,on mutan, on glup (pozeljno) , razliti jezici i znacenja reci kod M i kod Z....

Red bi bilo da se pomene kad su muskarci inspiracija zenama da budu i ispolje najbolje delove licnosti kod sebe...
Osim ako to nije zahtev , taj imidz, ja nesto ne znam za takvu situaciju ,ali to bolje zene da kazu.
znam za obrnuto , tj neka zla osoba koja je dugo vec dobra, ako se stavi u stanje ugrozenosti, automatski postaje ponovo zla do korena....
koristoljubivo takodje, verovatno i oportunizam...

sto se tice boldovanog,to si ti imao srece,retko se to desava u praksi. :D Sto se ostalog tice,slazem se.

A Frojd je ionako sve gledao kroz seks

Falusocentrik, što neko reče.

Nema smisla da raspravljam na ovoj temi. Ja verujem da je muškarac odgovoran za hleb na stolu, a žena da navedeni hleb priredi kako valja. Ne mogu pričati o rodonačelnicama feminizma, obzirom da crno-bele fotografije i starostavne knjige umeju da zavaraju, a ni pisci nisu uvek objektivni; ali ono što mogu; to je govoriti o cvetu feminističkog pokreta danas, kojem ni najdobrodušniji posmatrač ne bi prevideo višak kilograma, brkova i sklonosti istom polu - a deficit elementarne diplomatije. I dogovora.

Žena je gadura muškarcu koji je nije zadovoljio, sexualno ili, što da ne, materijalno. Obzirom da je "materijalno" po defaultu njegovo polje expertize (lov, pećina, mamuti, itd) stvarno ne vidim što bi se našo uvređen. Seksualno? E pa sine, oli jesi, oli nisi. Lav. Vidi ti to sa sobom.

Muško nije sveto, ali ume bit patetično ko i svaka žena.

Jedina realna zamerka koju muškarac danas argumentovano može da učini ženi; to je da je postala previše svesna. Svog orgazma.

Ali na muci se poznaju junaci.

Back