- Poruka
- 50.245
Sapioseksualkama je to samo bonus...a gde je velicina u ponudi?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sapioseksualkama je to samo bonus...a gde je velicina u ponudi?![]()

Nećemo da se vrEđamo.vidi karleusa dosla na forum![]()

sapioseksualke vole samo sapianseSapioseksualkama je to samo bonus...![]()
Ja sam vozila krš.Koji voze krševe i imaju loš smisao za humor![]()
Mojne da čitaš , ne ide ti sa zaključcimabrate citajuci zenske ovde rekao bih da se ni jedna ne hebe..svaka prvo analizira tipa, ceka ne prvo, ne drugo vec trece vidjanje, morao da je procitao barem pola ruskih klasika, da ume da napise pesmicu i obavezno da citira sopenhauera.
brate citajuci zenske ovde rekao bih da se ni jedna ne hebe..svaka prvo analizira tipa, ceka ne prvo, ne drugo vec trece vidjanje, morao da je procitao barem pola ruskih klasika, da ume da napise pesmicu i obavezno da citira sopenhauera.

А богами ни са читањем...Mojne da čitaš , ne ide ti sa zaključcima![]()

to je zato sto mi muskarci ne razmisljamo sta citamo i slusamo..mi samo delamoMojne da čitaš , ne ide ti sa zaključcima![]()

Ta sirova pozuda je rezervisana za vas muskarce a mi mozemo samo da vam zavidimo na tome...a gde je nestala ona sirova pozuda, zelja, trenutak kad ne razmisljas vec samo zelis?
nista? .. pih al ste neke ribe![]()

Da.svaka prvo analizira tipa, ceka ne prvo, ne drugo vec trece vidjanje, morao da je procitao barem pola ruskih klasika, da ume da napise pesmicu i obavezno da citira sopenhauera.

Možda ti misliš da ne razmišljaš ( ili deluje tako ponekadto je zato sto mi muskarci ne razmisljamo sta citamo i slusamo..mi samo delamo![]()
Заборавио си да треба да зна да свира неки инструмент или бар да пева, плеше...brate citajuci zenske ovde rekao bih da se ni jedna ne hebe..svaka prvo analizira tipa, ceka ne prvo, ne drugo vec trece vidjanje, morao da je procitao barem pola ruskih klasika, da ume da napise pesmicu i obavezno da citira sopenhauera.
Baš vizuelno neugledan nema šanse da mi bude više od dugara, poput ovih sa faksa mojih...Ima i lepih i pametnih koji ne znaju da pokazu tu svoju pamet na delu..ima naravno...ali ako zna i ume
da je verbalno ispolji, bude itekako privlacan zenama u seksualnom smislu pa i kad je vizualno neugledan...

ma gde ja...Možda ti misliš da ne razmišljaš ( ili deluje tako ponekad) , ali razmišljaš.
Pa ta želja se i budi s onim pametnim, Tabea gde je nestala ona sirova pozuda, zelja, trenutak kad ne razmisljas vec samo zelis?
nista? .. pih al ste neke ribe![]()

zelja za razmenom filozofskih misli koja je poza najbolja u zavisnosti od godisnjeg doba.Pa ta želja se i budi s onim pametnim, Tabe![]()
Ko je doneo odluku o želji? Mozak.ma gde ja...
Slazem se ,posalji mi poruku i budimo jedno sa Hristom!Ima i lepih i pametnih koji ne znaju da pokazu tu svoju pamet na delu..ima naravno...ali ako zna i ume
da je verbalno ispolji, bude itekako privlacan zenama u seksualnom smislu pa i kad je vizualno neugledan...
muskarci razmisljaju donjim mozgomKo je doneo odlukumo želji? Mozak.
Nekome je potrebno više parametara, duže vreme a neko i ne zadaje posebne parametre. Pa deluje brzo.

Važi.muskarci razmisljaju donjim mozgom![]()
ma vama samo treba dobar, cvrst ... svetionik da vam osvetliTa sirova pozuda je rezervisana za vas muskarce a mi mozemo samo da vam zavidimo na tome...
Vama treba da se ukljuci samo jedna lampica a nama stotinak...![]()