LazaB
Poznat
- Poruka
- 7.020
Ne znam kako se menja anketa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako se nas dvoje uvek lako slozimo

Predivnokako se nas dvoje uvek lako slozimo![]()
Slažem se da se to ne može “razdvojiti” nikako, ali sigurno da postoji nešto što fizički najviše privuče.Pa mene fizički ne može ništa da privuče dok me ne zaintrigira njegov um. Kad mi se to svidi, automatski mi postaje i seksualno privlačan.
Ako je lEp, zgodan ali nemamo o čemu da pričamo, to mi je dosadno i neće mi aktivirati lampice.
Mislim mogu da konstatujem lEpe ruke npr ali to je samo obična konstatacija.. znači dok ne upoznam mozak, neću sigurno poželjet da me istim rukama dotakne.
Lozim se na tvoje lozenje , kapirasЗашто питаш ако верујеш да знаш?
Чему тема? Баш ме занима
Ako nema odgovarajuće razmjene misli, neće bit ni različitih poza. Jednostavno je.zelja za razmenom filozofskih misli koja je poza najbolja u zavisnosti od godisnjeg doba.

Devojce ,aj napravi slicnu temu i trazi da muzjaci objasne lepo sta hoceAko nema odgovarajuće razmjene misli, neće bit ni različitih poza. Jednostavno je.![]()

Ne zanima me šta mužjaci hoće, čiko!Devojce ,aj napravi slicnu temu i trazi da muzjaci objasne lepo sta hoce![]()
Moram da priznam da je ovo ciko zabolelo.Ne zanima me šta mužjaci hoće, čiko!
Itekako je bitan fizički izgled.Dobro shvatili smo nijednoj od vas nije bitan fizički izgled, važno je samo da postoje eventualno čovekolike konture, ali mozak, OH MOZAK, kad počne tablicu množenja da deklamuje forumašice samo kreću da vlaže
Realno , aj se navatamo.Itekako je bitan fizički izgled.
Sklop ok, ali ako nema fizičke privlačnosti, džaba sve.
Zato sto se anketa ne zove " sta zene prvo lazu da primete " .Što na ovoj anketi nemaju npr oči ?
Eto, ako šta prvo na nekom primijetim to su oči i pogled.
A okidač?Ko je doneo odluku o želji? Mozak.
Nekome je potrebno više parametara, duže vreme a neko i ne zadaje puno parametara. Pa deluje brzo.
Nema opcije :Što na ovoj anketi nemaju npr oči ?
Eto, ako šta prvo na nekom primijetim to su oči i pogled.
Pogledaš ga , dopada ti se krajnje to što vidiš.A okidač?
Ono prvo? Čuješ ili vidiš?
Zamisli situaciju da se sa nekim nisi videla, samo se čuješ telefonom, npr.
I svidi ti se njegova priča, sve.
I kad se vidite ... pufff.
To je moguće.
Zašto bi lagale ?Zato sto se anketa ne zove " sta zene prvo lazu da primete " .

Slazem se , ne biZašto bi lagale ?![]()

Ovde se traži to razdvajanje koje nije moguće, slažem se.Pogledaš ga , dopada ti se krajnje to što vidiš.
Progovori.Iritantan, glup ko..
Pufff..
To je moguće , takođe.

Autor vec trenira gospodjo Seron Stoun.Pretpostavljam da autor planira da se razvija u teretani pa razmišlja na koji dio da se fokusira![]()
vidi karleusa dosla na forum![]()