Zene , sta bi uradile...?

Jel tebi glupo da recimo gledash dve, tri ... lezbejke ?Meni nije .....Pa shta ako on gleda frajere
pa naravno da mi nije gadno da gledam tri udrkane ***** p.orno dive kako se lizu ,trljaju i balave u nekom filmu iz A produkcije ,al to je samo na fimu ja kontam da to ne postoji .Sve lezbejke koje sam ja uzivo video su izgledale kao Mira Banjac u Radovanu III ili jos gore ,tako da njih nikako ne bi mogao da zamislim kao Jill Kelly i Jennu u toplom zagrljaju .

da vam voljeni muskarac sa kojim ste u stabilnoj i srecnoj vezi , sve ful ljubav , seks ovo ,ono , gleda gey p.orno sajtove i samozadovoljava se na iste ,ne znajuci da ste se vi ranije vratili od pedikira i cucite iza fikusa u cosku sobe i posmatrate ga ?

Nemam Fikus..a ni voljenog..ustvari nemam sta ni da trazim na ovoj temi....pardoniram..:p

Teško da bi neka samo posmatrala i to još čučeći pa još posle pedikira. Jedna od varijanti bi bila da bi dobio fikus da kompletno uživa. Mada doduše ima žena koje vole latentne homoseksualce. Cela modna i filmska industrija profitira na stvaranju takvog imidža savremenog "muškarca".

Back