andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.379
ne naravnoСпАнђа и темпо, темпо,...
А 20 година старије жене, јел оне могу да ухвате темпо, темпо,??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne naravnoСпАнђа и темпо, темпо,...
А 20 година старије жене, јел оне могу да ухвате темпо, темпо,??
Nemam jos ni 49, a i sa 60 cu gledati one od 20, 30sto?sta fali? ja nisam gadljiva na 5+ starije muskarce.. a da ti vec imas 50![]()
Mentalitet je bitan i voljaNemam jos ni 49, a i sa 60 cu gledati one od 20, 30
Sve je stvar osobne percepcije i mogucnosti![]()
Vitalnost, samopouzdanje i solidan novcanik cisto samopostovanja radi ....Mentalitet je bitan
Nemam jos ni 49, a i sa 60 cu gledati one od 20, 30
Zasto bi se okruzivala ljudima sa ovakvim stavovima?
To nije ono sto si ti ovde ustvrdioDa ne bi mnogo istrazivao, upitao sam GPT CHAT o prosjecnoj dobi " Misica"
Međunarodni prosjeci dobi
Miss Universe
- Prosječna dob pobjednica (1952.–2016.): ≈ 20,47 godina
- Prosjek (2010.–2016.): ≈ 23,43 godina
- Prema Business Insideru, prosjek je ≈ 20,4 godine, s rasponom od 18 do 27 godina
- S druge strane, jedan blog navodi prosjek od 21 godina i 2 mjeseca (≈ 21,17 godina)
Zaključak: Prosječna dob Miss Universe pobjednica iznosi otprilike 20 do 23 godine.
Samo i možeš da gledašNemam jos ni 49, a i sa 60 cu gledati one od 20, 30
Nisam u toku, znam samo za tu Nemicu jer su je ovde po forumu razvlačili. Svakako debilno takmičenjeMa, što se tiče mis,kako su dozvolili da žene preko 30 se takmiče u poslednje vreme često pobeđuju baš one
Kao takmičenje za najlepšu kravuNisam u toku, znam samo za tu Nemicu jer su je ovde po forumu razvlačili. Svakako debilno takmičenje
Zar sumnjaš, Anđo? Ne da mogu, da uhvatim tempo sa njima, nego ako treba i da se igramo sa barbikama. Ja se osećam, kao da imam 20, tako da sam otvoren za te mladalačka opcije.@MORNAR SA PUČINE misljenje?
odusevljena samZar sumnjaš, Anđo? Ne da mogu, da uhvatim tempo sa njima, nego ako treba i da se igramo sa barbikama. Ja se osećam, kao da imam 20, tako da sam otvoren za te mladalačka opcije.
Vjerovatno bi takve samo pogledao i okrenuo glavu,a one ljepse i mladje redovno zabavljamSamo i možeš da gledaš
I šta se desilo kad si se probudio?Vjerovatno bi takve samo pogledao i okrenuo glavu,a one ljepse i mladje redovno zabavljam![]()
Sta sam tvrdio? Da su najljepse i najprivlcije fizicki zene tamo u ranim 20tim, cak i ranije, sto potvrdjuje cinjenica da u izborima za najljepse zene one +25 i ne uzimaju u razmatranje, a muskarac poput Cary Granta,George Clooneya itd je muzevniji bio sa 60 godina od 95% mladica sa 20 g zivotaTo nije ono sto si ti ovde ustvrdio
Kladim se da si ljubomorna zato sto znas da sredovjecni muskarci ne gledaju tebe nego cesce mladje i ljepse zene , i zato podbadas ovdjeI šta se desilo kad si se probudio?![]()
Mene zanimaju samo sredovečne žene, laješ na pogrešna vrataKladim se da si ljubomorna zato sto znas da sredovjecni muskarci ne gledaju tebe nego cesce mladje i ljepse zene , i zato podbadas ovdje
Ali mozes samo ovdje![]()
Ustvrdio si da se žene koje su starije od 20ih ne mogu natjecati za missSta sam tvrdio? Da su najljepse i najprivlcije fizicki zene tamo u ranim 20tim, cak i ranije, sto potvrdjuje cinjenica da u izborima za najljepse zene one +25 i ne uzimaju u razmatranje, a muskarac poput Cary Granta,George Clooneya itd je muzevniji bio sa 60 godina od 95% mladica sa 20 g zivota![]()
Bas je ogromna razlika izmedju 20 i 23, eno prosjek je 21 godinaUstvrdio si da se žene koje su starije od 20ih ne mogu natjecati za miss
Pa dobro, niko nije savrsenMene zanimaju samo sredovečne žene, laješ na pogrešna vrata![]()
Ona može da koči mlađeg dečka jedino ukoliko on želi decu, a ona je već u poodmaklim godinama. Veliki broj muškaraca želi starije žene, ali one same većinski to odbijaju, zbog čega, to je na njima da odgovore, ne na muškarcima.Kad muškarac želi zgodnu cicu to je ok, ako žena poželi zgodnog macana onda ako nije razvila duboke emocije ona je šta? Površna? Postoji i gora reč.
Kad se on zainteresuje za 15 god mlađu to je ok, ako se ona zainteresuje šta će ženi u godinama mlađi frajer? Mora da je on koristi jer je dobra u krevetu? Kuguarka.
Žene se osećaju manje vredne jer stare, manje lepe... A oni kad stare onda je seda kosa znak zrelosti i iskustva?
To je baš jadno, to što ima onih koji bi da ponize ženu na taj način.
Ova žena opisuje tu pojavu i sasvim ok zaključuje.
Ne mislim da takvi stavovi postoje svuda, ali ovde na Balkanu, da. Da li upadate u isti folder?