Zašto bi žene pristajale na dvostruki moral?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam jos ni 49, a i sa 60 cu gledati one od 20, 30 :mrgreen:

Sve je stvar osobne percepcije i mogucnosti :D

Никако да нам жене признају да је мушкарцима битно 5% да ли су млађи 10год, а женама је то битно 95%

Ја мислим да су ту жене грозне једне према другој

Da ne bi mnogo istrazivao, upitao sam GPT CHAT o prosjecnoj dobi " Misica" :mrgreen:

Međunarodni prosjeci dobi​

Miss Universe

• Prosječna dob pobjednica (1952.–2016.): ≈ 20,47 godina
  • Prosjek (2010.–2016.): ≈ 23,43 godina
  • Prema Business Insideru, prosjek je ≈ 20,4 godine, s rasponom od 18 do 27 godina
  • S druge strane, jedan blog navodi prosjek od 21 godina i 2 mjeseca (≈ 21,17 godina)

Zaključak: Prosječna dob Miss Universe pobjednica iznosi otprilike 20 do 23 godine.
To nije ono sto si ti ovde ustvrdio

Sta sam tvrdio? Da su najljepse i najprivlcije fizicki zene tamo u ranim 20tim, cak i ranije, sto potvrdjuje cinjenica da u izborima za najljepse zene one +25 i ne uzimaju u razmatranje, a muskarac poput Cary Granta,George Clooneya itd je muzevniji bio sa 60 godina od 95% mladica sa 20 g zivota :mrgreen:
Ustvrdio si da se žene koje su starije od 20ih ne mogu natjecati za miss

Kad muškarac želi zgodnu cicu to je ok, ako žena poželi zgodnog macana onda ako nije razvila duboke emocije ona je šta? Površna? Postoji i gora reč.

Kad se on zainteresuje za 15 god mlađu to je ok, ako se ona zainteresuje šta će ženi u godinama mlađi frajer? Mora da je on koristi jer je dobra u krevetu? Kuguarka.

Žene se osećaju manje vredne jer stare, manje lepe... A oni kad stare onda je seda kosa znak zrelosti i iskustva?

To je baš jadno, to što ima onih koji bi da ponize ženu na taj način.
Ova žena opisuje tu pojavu i sasvim ok zaključuje.

Ne mislim da takvi stavovi postoje svuda, ali ovde na Balkanu, da. Da li upadate u isti folder?

Ona može da koči mlađeg dečka jedino ukoliko on želi decu, a ona je već u poodmaklim godinama. Veliki broj muškaraca želi starije žene, ali one same većinski to odbijaju, zbog čega, to je na njima da odgovore, ne na muškarcima.

Back