adelaidea
Poznat
- Poruka
- 7.682
Jao bre. 20ih.Bas je ogromna razlika izmedju 20 i 23, eno prosjek je 21 godina![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao bre. 20ih.Bas je ogromna razlika izmedju 20 i 23, eno prosjek je 21 godina![]()
Ja jesamPa dobro, niko nije savrsen![]()
Igranje barbikama mladalačka opcija?Zar sumnjaš, Anđo? Ne da mogu, da uhvatim tempo sa njima, nego ako treba i da se igramo sa barbikama. Ja se osećam, kao da imam 20, tako da sam otvoren za te mladalačka opcije.
Lik je sve vremeIgranje barbikama mladalačka opcija?
![]()
Ti znaš, kakav sam ja lik? Ako je tebi18+, crvena zastava, linija, vrpca.... kako god hoćeš, onda ti ne znaš ništa o ljubavi, lepoti, muško-ženskim odnosima. Ako muškarac voli devojku, koja ima 18 godina, a stariji je od nje, nije nikakav pedofil. Ti očigledno i ne znaš, šta znači pedofil. Ima malo i sarkazma u ovome, što ja pišem, ako i to ne znaš da ukovčaš, onda bolje nemoj ništa pisati o meni.Lik je sve vreme![]()
Sa 18+ se ne igra barbikama, ne igra se ni sa 13Ti znaš, kakav sam ja lik? Ako je tebi18+, crvena zastava, linija, vrpca.... kako god hoćeš, onda ti ne znaš ništa o ljubavi, lepoti, muško-ženskim odnosima. Ako muškarac voli devojku, koja ima 18 godina, a stariji je od nje, nije nikakav pedofil. Ti očigledno i ne znaš, šta znači pedofil. Ima malo i sarkazma u ovome, što ja pišem, ako i to ne znaš da ukovčaš, onda bolje nemoj ništa pisati o meni.
Vau, koja romantika, tebra. ImašI onda se zagrlimo, priblizim moje usne tik do njenih, jedva da se dodirnu uz svu t u zudnju i pustim je da ona prisloni svoje na moje, zmurimo naravno, to je onaj poljubac gde se u potpunosti prepustis osecaju. I onda ona otvori oci i kaze: jel im'sh insta?
I onda nadjemo neku zurku na bazenu. Svetla neka luda u raznim bojama, fontanice okolo, izdvojeni mini bazencini, djakuziji, baste i tu se naroljamo taman i onda se trazimo po bazenu, ljudi se cesu o nas , hvataju nas da igramo svi neke igre u vodi i tu ulecemo u superi zezanje.Vau, koja romantika, tebra. Imaš, od brata.
SumnjamJa jesam![]()
to ako nemas jasne odnose sa partnerom. I moja zena je imala svoj novcanik godinama (kao, to je moderna zena, to je zapad) i tesko smo se napredovali a onda smo odlucili da imamo jedan konto i za par godina dosegli blagostanje. To blagostanje je cementiralo nas brak, poverenje, toleranciju.Pa ja sam imala svoj novčanik i kad sam živela sa nekim
Gradila sam život tako da budem samostalna, suviše mi rizično da zavisim od bilo koga
Ti izgleda ne znaš, šta je sarkazam. Treba ponekad da čitaš, između redova. Kad to naučiš, onda se javi da razgovaramo. I ne brini se ti za mene, dovoljno je da brineš o sebi.Sa 18+ se ne igra barbikama, ne igra se ni sa 13
A pominjati igranje lutkama u ovom kontekstu čak i u šali je ... zabrinjavajuće
Ја нисам икоме препоручивао шта да ради.Poenta je : možeš imati zapažanja kakva god hoćeš, ali mi nismo u obavezi da sledimo bilo kakva pravila, osim onoga što nam odgovara. Ne treba da sledimo stereotipe.
To što su ljudi umislili da je nešto tako - njihova stvar, neobavezujuća je za ostale.
Žene ne treba da slede nametnuta Balkanska pravila o tome da vrede dok su fertilne i mlade i lepe, jer... je danas takvo vreme da se masa ljudi razvodi posle 30 ili 40 (preko 50 % brakova se danas razvodi), i da postoji veliko "tržište" onih koji već imaju decu i koji se ponovo spajaju u drugi brak ili drugu vezu radi zajedničkog uživanja, kada prestaje to da bude važno, a postaje važno samo da li su dovoljno kvalitetni odnosi i da li se mogu zajedno radovati u seksu, putovanjima, životu itd... Tada su važni drugi kriterijummi, koliko je neko sebe izgradio i šta može drugome da da, koliko se uz tu osobu može kvalitetno živeti. Isto važi i za sve one koji nemaju decu i ne planiraju.
To što pojedini sa 40+ su se zbabili i zdedili i misle da su svoje završili ne treba da prenose na ljude pune života i radosti koji osećaju da imaju još puno toga da dožive u partnerskim odnosima. Da se može jako zaljubiti u svim godinama - može! Stoga - no no, ne lomite drugima krila.