Zašto bi žene pristajale na dvostruki moral?

Zar sumnjaš, Anđo? Ne da mogu, da uhvatim tempo sa njima, nego ako treba i da se igramo sa barbikama. Ja se osećam, kao da imam 20, tako da sam otvoren za te mladalačka opcije.
Igranje barbikama mladalačka opcija?

Confused Little Girl GIF

Lik je sve vreme 🚩
Ti znaš, kakav sam ja lik? Ako je tebi18+, crvena zastava, linija, vrpca.... kako god hoćeš, onda ti ne znaš ništa o ljubavi, lepoti, muško-ženskim odnosima. Ako muškarac voli devojku, koja ima 18 godina, a stariji je od nje, nije nikakav pedofil. Ti očigledno i ne znaš, šta znači pedofil. Ima malo i sarkazma u ovome, što ja pišem, ako i to ne znaš da ukovčaš, onda bolje nemoj ništa pisati o meni.

Ti znaš, kakav sam ja lik? Ako je tebi18+, crvena zastava, linija, vrpca.... kako god hoćeš, onda ti ne znaš ništa o ljubavi, lepoti, muško-ženskim odnosima. Ako muškarac voli devojku, koja ima 18 godina, a stariji je od nje, nije nikakav pedofil. Ti očigledno i ne znaš, šta znači pedofil. Ima malo i sarkazma u ovome, što ja pišem, ako i to ne znaš da ukovčaš, onda bolje nemoj ništa pisati o meni.
Sa 18+ se ne igra barbikama, ne igra se ni sa 13

A pominjati igranje lutkama u ovom kontekstu čak i u šali je ... zabrinjavajuće

Pa ja sam imala svoj novčanik i kad sam živela sa nekim
Gradila sam život tako da budem samostalna, suviše mi rizično da zavisim od bilo koga
to ako nemas jasne odnose sa partnerom. I moja zena je imala svoj novcanik godinama (kao, to je moderna zena, to je zapad) i tesko smo se napredovali a onda smo odlucili da imamo jedan konto i za par godina dosegli blagostanje. To blagostanje je cementiralo nas brak, poverenje, toleranciju.
Da smo ostali sa odvojenim novcanicima imali bismo daleko vise problema oko egzistencije, sto bi dovelo do narusavanja medjusobnog odnosa i ko zna kako bi se sve zavrsilo.
Ne mora da znaci da je ovo Muster, al kod nas funkcionise.

Везе мушкараца и жена су асиметричне, и као такве нису на истом нивоу, и ако се нон стоп покушава неко изједначавање.

За мушкарце и за жене, приступ сексу је другачији.
Жене могу да имају однос када год пожеле и са било којим типом, док мушкарац за то није у стању, осим ако није у 1% оних који имају статус, лову и на крају изглед.

Жене су рођене са вредношћу, и имају глас, стас, лепоту и могу да бирају шта пожеле. Мушкарци када се роде, немају никакву вредност, и једино вреде онолико колико могу да зараде, колики статус могу да створе и колико су финансијски ситуирани да могу да понуде.

Жене су посматране као сакрални објекти, које треба чувати, испод стакленог звона ако треба. Док су мушкарци само алатке које кад се похабају или поломе бивају бачене у ђубре.

Већина жена своју највећу физичку вредност поседују у младости, када је лепота на највећем могућем нивоу, синхронизовано са плодношћу и невиности.
Мушкарци највећу вредност поседују у својим зрелијим годинама, и то од неких 30их па до 40+ отприлике. Због хормона и биолошких разлика, старење је успорено, за разлику од жена које нису те среће. То је чиста биологија.

Жене имају одређени временски рок по питању плодности, и онда услеђује менопауза, док мушкарци поседују вирилност до касних година.

Жене биолошки гледају имају етапу од пубертета до отприлике касних 30-их да буду мајке, па баш због тога су у најбољој форми у тим годинама. Код мушкарца нема тог биолошког сата.

Жене бирају увек, и имају могућност да одаберу којег год мушкарца пожеле, али због културе, друштва, личних предрасуда, грешкама у расуђивању, у просеку обично протраће своје време, и у тим годинама бирају прво незреле мушкарце а онда доста старије, јер старији доносе зрелост, ситуираност и безбедност.
Мушкарци обично јуре оне које сматрају да су им најпривлачније, и у већини случајева нису за озбиљну везу/брак до каснијих година, јер и да јесу, немају ван изгледа и ентузијазма да понуде.
Жене воле искусне мушкарце, а мушкарци неискусне или невине (бар за брак,) док желе искусне за забаву.
За жене, свако ново сексуално искуство умањује вредност, док за мушкарце готово свако увећава јер као што је наведено, за мушкарце је већином "неш' јебати."
Жене које су некада биле девојке и имале шансе да бирају кога год су хтеле, завиде и оговарају девојке које су са старијим мушкарцима, и које су привлачне тим истим мушкарцима које би сад жене хтеле, али време чини своје.
Мушкарце који хоће млађе девојке називају педофилима и свакаквим именима, док жене које хоће млађе су кугуари.
У преводу, све има своје, и свако време и свака индивидуа носи своје бреме.

Ово су наравно моја запажања, и ком се свиди свиди, коме не, шта да се ради

Poenta je : možeš imati zapažanja kakva god hoćeš, ali mi nismo u obavezi da sledimo bilo kakva pravila, osim onoga što nam odgovara. Ne treba da sledimo stereotipe.

To što su ljudi umislili da je nešto tako - njihova stvar, neobavezujuća je za ostale.

Žene ne treba da slede nametnuta Balkanska pravila o tome da vrede dok su fertilne i mlade i lepe, jer... je danas takvo vreme da se masa ljudi razvodi posle 30 ili 40 (preko 50 % brakova se danas razvodi), i da postoji veliko "tržište" onih koji već imaju decu i koji se ponovo spajaju u drugi brak ili drugu vezu radi zajedničkog uživanja, kada prestaje to da bude važno, a postaje važno samo da li su dovoljno kvalitetni odnosi i da li se mogu zajedno radovati u seksu, putovanjima, životu itd... Tada su važni drugi kriterijummi, koliko je neko sebe izgradio i šta može drugome da da, koliko se uz tu osobu može kvalitetno živeti. Isto važi i za sve one koji nemaju decu i ne planiraju.

To što pojedini sa 40+ su se zbabili i zdedili i misle da su svoje završili ne treba da prenose na ljude pune života i radosti koji osećaju da imaju još puno toga da dožive u partnerskim odnosima. Da se može jako zaljubiti u svim godinama - može! Stoga - no no, ne lomite drugima krila.

Ljudi sede po kućama i pametuju.. forumska populacija?

Ali evo moja drugarica koja je isto prešla 40 i sjajno izgleda prepričava mi stalno grupu ljudi koji se druže u par kafića svi imaju preko 40, toliko priča o ljubavima, nesrećnim, zaljubljenostima, ko s kim, seksu, ko se razveo ko nije, ko je sa kim u šemi, ko sa kim živi, ko je raskinuo i kada, ko je na kog ljubomoran, to su priče življe nego što sam ih slušala sa 20 i nešto.. jer kada su ljudi mladi imaju tu stegu da formiraju jednom porodicu itd.. Ne, ovi su sve završili i sada se samo posvetili posle rada izlascima, zabavljanju, putovanjima.. ono što si vredno radio, sad možeš da uživaš u plodovima, još ako su deca odrasla .. pa mislim gde je kraj ako si zdrav? ljudi planinare, kampuju, seksaju se po kampovima, itd... Ako je nekima od vas to promaklo, verujte da ima onih koji žive za sve pare.

Poenta je : možeš imati zapažanja kakva god hoćeš, ali mi nismo u obavezi da sledimo bilo kakva pravila, osim onoga što nam odgovara. Ne treba da sledimo stereotipe.

To što su ljudi umislili da je nešto tako - njihova stvar, neobavezujuća je za ostale.

Žene ne treba da slede nametnuta Balkanska pravila o tome da vrede dok su fertilne i mlade i lepe, jer... je danas takvo vreme da se masa ljudi razvodi posle 30 ili 40 (preko 50 % brakova se danas razvodi), i da postoji veliko "tržište" onih koji već imaju decu i koji se ponovo spajaju u drugi brak ili drugu vezu radi zajedničkog uživanja, kada prestaje to da bude važno, a postaje važno samo da li su dovoljno kvalitetni odnosi i da li se mogu zajedno radovati u seksu, putovanjima, životu itd... Tada su važni drugi kriterijummi, koliko je neko sebe izgradio i šta može drugome da da, koliko se uz tu osobu može kvalitetno živeti. Isto važi i za sve one koji nemaju decu i ne planiraju.

To što pojedini sa 40+ su se zbabili i zdedili i misle da su svoje završili ne treba da prenose na ljude pune života i radosti koji osećaju da imaju još puno toga da dožive u partnerskim odnosima. Da se može jako zaljubiti u svim godinama - može! Stoga - no no, ne lomite drugima krila.
Ја нисам икоме препоручивао шта да ради.

Ја се не слажем са твојим виђењем и мишљењем, и нема проблема уопште.

Back