lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.673
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti varas jer ti je potrebna promena?Pa ajd jedi svaki dan samo burek i tako godinama,probala bi jos nesto zar ne
![]()
Ne razmišlja o osveti u tom momentu, ali ako reši da ostane u braku (zbog dece npr.), da bi očuvala samopouzdanje i napravila balans, u psihološkom smislu je korisno da mu uzvrati tako što će da nađe ljubavnika. Naravno, kad se ukaže dobra prilika, ne samo tek da se revanšira.Sta mislis, da li zena koja je prevarena misli o osveti ili brine o svojim emocijama, oko svega u sta je verovala i sl.?
To bi bila robot zena koja tako na dugme radi...
Не желиш да нам подигнеш просек на просечно?Ja - standardno ja, prosek
Mada mi godine nisu mnogo isle na stetu, fizicki![]()
![]()
Многи бракови опстану на тај начин.Ne razmišlja o osveti u tom momentu, ali ako reši da ostane u braku (zbog dece npr.), da bi očuvala samopouzdanje i napravila balans, u psihološkom smislu je korisno da mu uzvrati tako što će da nađe ljubavnika. Naravno, kad se ukaže dobra prilika, ne samo tek da se revanšira.
Nisam osvetoljubiva osoba. Da se tako meni nesto slicno dogodi, ne bih prevarila.Ne razmišlja o osveti u tom momentu, ali ako reši da ostane u braku (zbog dece npr.), da bi očuvala samopouzdanje i napravila balans, u psihološkom smislu je korisno da mu uzvrati tako što će da nađe ljubavnika. Naravno, kad se ukaže dobra prilika, ne samo tek da se revanšira.
Не желиш да нам подигнеш просек на просечно?![]()
Godina?Ja sasvim obicno izgledam, zaista.
Kakvo podizanje proseka. Eto, nemam bora uopste, za moje godine je to retko, a nikakvu posebnu negu ne praktikujem.
Mozda genetika.
Ja ne znam kako izgledaju ovi ljudi sa foruma, zaista, niti mi je bitno.
Bitno je da su ok ljudi ovde.
U pocetku sam iz zezanja pratila onu temu slike forumasa..., tako da znam mozda samo par njih po tim slikama.
A šta bi uradila pod pretpostavkom da odstaneš u brakuNisam osvetoljubiva osoba. Da se tako meni nesto slicno dogodi, ne bih prevarila.
Meni taj cin nije nikakav revansizam.
Moje godine?Godina?![]()
Ne zelim to ni da zamisljam, verovatno ne bih vise mogla u tom braku.A šta bi uradila pod pretpostavkom da odstaneš u braku
Fizički nehebana a hebena u mozak
48.Moje godine?
Pise mi na profilu, mozes da pogledas slobodno.
Ok, ali to je druga stvarNe zelim to ni da zamisljam, verovatno ne bih vise mogla u tom braku.
Ok, ali to je druga stvar
Napisala sam - ako reši da ostane. Nekad su okolnosti takve da ne može odmah da napusti brak.
Posle se razvuče, stvari se ispeglaju...ali se ne oproste
Pitanje je koliko je to rešenje ostvarljivo u tim trenucima, koja je cena, da li to rešenje nije isto mučenje, možda za nekog drugog.To bi bilo mucenje, takav zivot.
Ne znam zasto neko na tako nesto pristaje. Uvek postoji neko drugo resenje.
Kažu da vlasnici crnih mačaka imaju sreće u ljubaviImala sam tri crne mačke, sad mi ostala jedna i ona je stara. Ukupno su sa mnom 27 godina. Ne znam sad kako bih živela bez njih.
Obožavala sam ih.
Neces se ovde tog leba najestibar ne onog kvalitetnijeg.
Vidis li ko pise, eno i fotografija
Mada, ako nisi bas izbirljiv imauvek, svuda ...
Ko ima zeluca![]()
Не делује такоJa ne znam kako izgledaju ovi ljudi sa foruma,
Ne poznajes me, a vredjas.Не делује тако
Или само волиш да будеш забавна пљуцкајући друге![]()
Da, raznih situacija ima.Pitanje je koliko je to rešenje ostvarljivo u tim trenucima, koja je cena, da li to rešenje nije isto mučenje, možda za nekog drugog.
Raznih priča ima, ne veruješ dok ne vidiš svojim očima ili lično ne doživiš.
Не вређам. Нисам токсична ни зла. Прочитај своје постове о нама који имамо објављене фотографије.Ne poznajes me, a vredjas.
Jutros sam pisala upravo o tim toksicnim situacijama kojih sada na forumu ima a nije ih bilo ranije.
Nisi razumela moju prepisku sa clanom koju citiras.
Da li sam ja tebe ikada uvredila da mi ovako vracas?
To je ta zla energija koja struji i zbog koje su mnogi napustili forum.
Опљувала си пола форумашица које јесу објавиле своје фотографије, међу којима је доста добрих и лепих жена.Da li sam ja tebe ikada uvredila da mi ovako vracas?
Neces se ovde tog leba najestibar ne onog kvalitetnijeg.
Vidis li ko pise, eno i fotografija
Mada, ako nisi bas izbirljiv imauvek, svuda ...
Пример зле енергије у првом цитату. Зато говориш о њој.To je ta zla energija koja struji i zbog koje su mnogi napustili forum.
Мудро. Али ја немам нити ћу да имам игнор листу.@Ната Ли
Vidim ne odustajes sa vredjanjima. Nisi razumela moju prepisku sa korisnikom kome sam uputila komentar.
Njega znam sa foruma, iz prepiski ovde jako dugo. On je razumeo sta sam mu rekla.
Nemam pojma kako izgledaju nikakve zene a ni muskarci sa foruma, niti me to interesuje.
Da sam u toj prici kacila bih svoje fotografije.
To je sve od mene za tebe.
Mislim da sam opet formirala ignore listu, nazalost.
Ovo što je ptica napisala je uopšteno, u prepisci da drugim korisnikom i ni približno onome što su pojedini korisnici ničim izazvani, direktno i nedvosmisleno pisali nekim forumašicama, a na šta ne da nisi reagovala iako si bila direktno prisutna, nego si otvoreno napisala da te ne zanima da se mešaš.Мудро. Али ја немам нити ћу да имам игнор листу.
Као што не толеришем ничим изазвано пљување по форумашицама/ма.