Žene - šarene!

Sta mislis, da li zena koja je prevarena misli o osveti ili brine o svojim emocijama, oko svega u sta je verovala i sl.?
To bi bila robot zena koja tako na dugme radi...
Ne razmišlja o osveti u tom momentu, ali ako reši da ostane u braku (zbog dece npr.), da bi očuvala samopouzdanje i napravila balans, u psihološkom smislu je korisno da mu uzvrati tako što će da nađe ljubavnika. Naravno, kad se ukaže dobra prilika, ne samo tek da se revanšira.

Ne razmišlja o osveti u tom momentu, ali ako reši da ostane u braku (zbog dece npr.), da bi očuvala samopouzdanje i napravila balans, u psihološkom smislu je korisno da mu uzvrati tako što će da nađe ljubavnika. Naravno, kad se ukaže dobra prilika, ne samo tek da se revanšira.
Многи бракови опстану на тај начин.

Nisam osvetoljubiva osoba. Da se tako meni nesto slicno dogodi, ne bih prevarila.
Meni taj cin nije nikakav revansizam.

Не желиш да нам подигнеш просек на просечно? :D

Ja sasvim obicno izgledam, zaista :D.
Kakvo podizanje proseka. Eto, nemam bora uopste, za moje godine je to retko, a nikakvu posebnu negu ne praktikujem.
Mozda genetika.

Ja ne znam kako izgledaju ovi ljudi sa foruma, zaista, niti mi je bitno.
Bitno je da su ok ljudi ovde.

U pocetku sam iz zezanja pratila onu temu slike forumasa..., tako da znam mozda samo par njih po tim slikama.

Ja sasvim obicno izgledam, zaista :D.
Kakvo podizanje proseka. Eto, nemam bora uopste, za moje godine je to retko, a nikakvu posebnu negu ne praktikujem.
Mozda genetika.

Ja ne znam kako izgledaju ovi ljudi sa foruma, zaista, niti mi je bitno.
Bitno je da su ok ljudi ovde.

U pocetku sam iz zezanja pratila onu temu slike forumasa..., tako da znam mozda samo par njih po tim slikama.
Godina? :D

Не делује тако :D
Или само волиш да будеш забавна пљуцкајући друге :manikir:
Ne poznajes me, a vredjas.
Jutros sam pisala upravo o tim toksicnim situacijama kojih sada na forumu ima a nije ih bilo ranije.
Nisi razumela moju prepisku sa clanom koju citiras.

Da li sam ja tebe ikada uvredila da mi ovako vracas?
To je ta zla energija koja struji i zbog koje su mnogi napustili forum.

Pitanje je koliko je to rešenje ostvarljivo u tim trenucima, koja je cena, da li to rešenje nije isto mučenje, možda za nekog drugog.

Raznih priča ima, ne veruješ dok ne vidiš svojim očima ili lično ne doživiš.
Da, raznih situacija ima.
Za bukvalno ne pozeleti ni neprijatelju.
Uvek je bolje izaci iz lose atmosfere, za sve situacije u zivotu vazi.

A cenu koju placas odredjujes sam. Nista nije besplatno.

Ne poznajes me, a vredjas.
Jutros sam pisala upravo o tim toksicnim situacijama kojih sada na forumu ima a nije ih bilo ranije.
Nisi razumela moju prepisku sa clanom koju citiras.

Da li sam ja tebe ikada uvredila da mi ovako vracas?
Не вређам. Нисам токсична ни зла. Прочитај своје постове о нама који имамо објављене фотографије.
Наравно да те не познајем, нити желим.

Neces se ovde tog leba najesti :lol: bar ne onog kvalitetnijeg.
Vidis li ko pise, eno i fotografija :lol:

Mada, ako nisi bas izbirljiv ima :rotf: uvek, svuda ...

Пример зле енергије у првом цитату. Зато говориш о њој. :D
Завист птицо? Осећаш се запостављено?
Чему?

@Ната Ли

Vidim ne odustajes sa vredjanjima. Nisi razumela moju prepisku sa korisnikom kome sam uputila komentar.
Njega znam sa foruma, iz prepiski ovde jako dugo. On je razumeo sta sam mu rekla.
Nemam pojma kako izgledaju nikakve zene a ni muskarci sa foruma, niti me to interesuje.
Da sam u toj prici kacila bih svoje fotografije.
To je sve od mene za tebe.
Mislim da sam opet formirala ignore listu, nazalost.

@Ната Ли

Vidim ne odustajes sa vredjanjima. Nisi razumela moju prepisku sa korisnikom kome sam uputila komentar.
Njega znam sa foruma, iz prepiski ovde jako dugo. On je razumeo sta sam mu rekla.
Nemam pojma kako izgledaju nikakve zene a ni muskarci sa foruma, niti me to interesuje.
Da sam u toj prici kacila bih svoje fotografije.
To je sve od mene za tebe.
Mislim da sam opet formirala ignore listu, nazalost.
Мудро. Али ја немам нити ћу да имам игнор листу.
Као што не толеришем ничим изазвано пљување по форумашицама/ма.

Мудро. Али ја немам нити ћу да имам игнор листу.
Као што не толеришем ничим изазвано пљување по форумашицама/ма.
Ovo što je ptica napisala je uopšteno, u prepisci da drugim korisnikom i ni približno onome što su pojedini korisnici ničim izazvani, direktno i nedvosmisleno pisali nekim forumašicama, a na šta ne da nisi reagovala iako si bila direktno prisutna, nego si otvoreno napisala da te ne zanima da se mešaš.
Iako ti niko nije ni tražio da se mešaš, ali si se ipak ogradila zašto nećeš da se mešaš

Tako da...

Back